Jump to content

Βοήθεια! Τα Ψαράκια Μου Χάνουν Τα Λέπια Τους.

maroolaki

Recommended Posts

Γειά σας. Είμαι νέα στο χόμπυ και δεδομένου ότι δεν εμπιστεύομαι και πολύ τα πετ σοπ για τις συμβουλές τους απευθύνομαι σε εσάς. Έχω ενυδρείο 90 λίτρα και έχω μέσα τέσσερα μικρά χρυσόψαρα. Ξέρω ότι χρειάζομαι μεγαλύτερο αλλά δυστυχώς τα οικονομικά μου δεν το επιτρέπουν προς το παρόν. Βλέπετε είχα 2 μέσα αλλά μου'δωσαν κάποιοι φίλοι άλλα 2 γιατί δεν τα θέλαν πια. Το ενυδρείο λειτουργεί περίπου ένα χρόνο με τα 2 ψαράκια μέσα και τους τελευταίου 3 μήνες έβαλα και τα άλλα 2 μέσα. Έχω μέσα καλό φίλτρο, αεραντλία και κάνω αλλαγές νερού μία φορά το μήνα όπως με συμβούλευσαν το 1/3 ρίχνοντας αντιχλωρικό και βακτήρια. Μετρήσεις δεν έχω κάνει ποτέ. Εδώ και ένα μήνα παρατηρώ ότι τα 2 ψαράκια μου χάνουν τα λέπια τους. Αρχικά τα έχανε μόνο το ένα και τώρα ξεκινάει και το άλλο. Από όρεξη και συμπεριφορά δεν έχει αλλάξει κάτι. Σας παρακαλώ πείτε μου τί πρέπει να κάνω γιατί έχω αρχίσει και ανησυχώ. Ευχαριστώ

καλως ηρθες καταρχην !

Οπως ειπες και μονη σου ειναι μικρο για 4 χρυσοψαρα... αλλα αν ειναι μικρα , μπορουν να μεινουν για την ωρα..

Διαβασε αν θελεις και τα υπομνηματα στην κατηγορια του κρυου νερου..

Αλλαγες χρειαζονται 1 φορα την εβδομαδα.. ειδικα τα χρυσοψαρα που ειναι και ρυπογονα ψαρια..

Βαλε φωτο αν μπορεις καθαρες να δουμε τι ειναι... ετσι δεν μπορουμε να πουμε κατι με σιγουρια....

• Like 1

Καλη μερα και καλος ηρθες

Ανοιξε θεμα στη σωστη κατηγορια ασθενιες ψαριων γλυκου νερου γιατι η κατηγορια αυτη ειναι μονο για καλοσορισμα και θακλειδωσει σε λιγες μερες

Καλώς ήρθες! :)

Όπως σου είπαν τα παιδιά, άνοιξε εδώ ένα νέο θέμα συμπληρώνοντας τη Φόρμα Διάγνωσης Ασθένειας.

Τα ψαράκια πως είναι, συνεχίζουν να χάνουν τα λέπια τους;

Περαστικά τους...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...