Discos 28 Αυγούστου 2014 #26 Share 28 Αυγούστου 2014 Αντικειμενικά ειναι εξαιρετικη θεση εκει. Αν το βάλεις τελικα εκει θα δεις πως εν καιρο θα προσαρμοστεί ο περιβάλλον χωρος στις απαιτήσεις του ενυδρειου αφου θα περνάς καποιο ποιο πολυ χρονο εκει Αν θελεις να εχεις κατι στο γραφείο σου που φαντάζομαι αυτο θα σου λείπει. Μπορεις να αφήσεις ενα μικρο στο δωμάτιο αλλα απλο να εχεις την χαρα και εκει. Εγω αυτο θα έκανα για παράδειγμα. Ενα ενυδρειο μονο με μια ανεμωνη υπεροχη, ενα χαρέμι clown και αυτο ηταν. Απιστευτο, απλο και διαφορετικο απο το main ενυδρειο που μια ανεμωνη θα σου προκαλούσε κάποιους...μπελάδες εν καιρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 28 Αυγούστου 2014 Author #27 Share 28 Αυγούστου 2014 Μάριε εμένα μου αρέσουν πολύ και η 2 εκδοχές...αλλα απ ότι φαίνεται τον τελικό λόγο θα τον έχει η μάνα μου..χαχαχαχα Δεν σου κρύβω ότι είμαι στα σχέδια για ένα pico reef στο δωμάτιο πάνω στο γραφείο μου...Χεχεχε θα δούμε απο τον χειμώνα θα πέσω με τα μούτρα στην δουλειά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος