στελαρας 14 Αυγούστου 2014 #1 Share 14 Αυγούστου 2014 Γνωριζει κανενας απο που μπορουμε να αγορασουμε bettas αποτο εξωτερικο; Ενφιαφερομαι για το ειδος half moon και ξερω οτι ειναι δυσκολο μα βρεθει εδωστην Ρλλαδσ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 14 Αυγούστου 2014 #2 Share 14 Αυγούστου 2014 Γνωριζει κανενας απο που μπορουμε να αγορασουμε bettas αποτο εξωτερικο; Ενφιαφερομαι για το ειδος half moon και ξερω οτι ειναι δυσκολο μα βρεθει εδωστην Ρλλαδσ Καλησπέρα Half moon μπορείς να βρεις κι εντός Ελλάδας πλέον, αρκει να το ψάξεις πχ εχω δει σε pet city Αν θες απο εξωτερικό, δες εδω http://www.aquabid.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 14 Αυγούστου 2014 #3 Share 14 Αυγούστου 2014 ειχε φερει και στην αβυσσο.. παρε ενα τηλ. μηπως μπορουν να σου φερουν απο καποιο πετ σοπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 14 Αυγούστου 2014 #4 Share 14 Αυγούστου 2014 Ηalfmoon θα πετύχεις κατά καιρούς Ελλάδα, δεν ειναι και τόσο σπάνιοι όσο άλλα είδη Link to comment Share on other sites More sharing options...
στελαρας 15 Αυγούστου 2014 Author #5 Share 15 Αυγούστου 2014 πια ειδη ειναι σπανια για την Ελλαδα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 15 Αυγούστου 2014 #6 Share 15 Αυγούστου 2014 Τα περισσότερα wild type είδη, με εξαίρεση τον imbellis δεν τα έχω δει εδώ ας πούμε. Όπως και οι plakat και οι delta μονομάχοι, σπάνια θα τα τους δείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 15 Αυγούστου 2014 #7 Share 15 Αυγούστου 2014 Τα περισσότερα wild type είδη, με εξαίρεση τον imbellis δεν τα έχω δει εδώ ας πούμε. Όπως και οι plakat και οι delta μονομάχοι, σπάνια θα τα τους δείς. +1 στον Αστρα! Κι ένα ενδιαφέρον link http://smp.ibcbettas.org/species/index.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 15 Αυγούστου 2014 #8 Share 15 Αυγούστου 2014 +1 στον Αστρα! Κι ένα ενδιαφέρον link http://smp.ibcbettas.org/species/index.html Στην Astra Στάλθηκε από το GT-S6500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 15 Αυγούστου 2014 #9 Share 15 Αυγούστου 2014 (edited) Στην Astra Στάλθηκε από το GT-S6500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 "Αστρα, μη με μαλώνεται....!"...κατά το άσμα! Στον συγχομπίστα Αστρα εννοούσα! Έγινε επεξεργασία 15 Αυγούστου 2014 - Chocolate_Puma 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
στελαρας 16 Αυγούστου 2014 Author #10 Share 16 Αυγούστου 2014 Τα wild type εχουν αναπαραχθει σε ενυδρειο απο χομπιστα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
στελαρας 27 Αυγούστου 2014 Author #11 Share 27 Αυγούστου 2014 τελικα βρεθηκε λυση ,(το προβλημα ειναι οτι δεν αναλαμβανει κανενας ενδιαμεσος μεταφορεας να στειλη ψαρια απο χωρα τηςΕυρωπης στην Ελλαδα ) , τη απευθειας αποστολη κοστιζει 100 ευρω για 5 ψαρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος