harris samos 6 Αυγούστου 2014 #1 Share 6 Αυγούστου 2014 για χαρα και παλι παιδια ψαχνω να βρω κολλα για να κολλαω κοραλακια αλλα εχω ενα θεμα και ψαχνω κατι για την περιπτωση μου λογο ακουασκειπ του βραχου δε μπορο να βγαζο βραχακια απο το ενυδρειο να κολλαω το κοραλι και να το ξανα βαζω μεσα ψαχνω μια κολλα να τη βαζω στο κοραλι να το βουταω μεσα και να το κολαω εχετε κατι να προτυνετε ???? επισεισ θελω να ειναι και καλη η και η καλυτερη ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 6 Αυγούστου 2014 #2 Share 6 Αυγούστου 2014 Εγω χρισιμοποιω για μεγαλα κοραλια την dd δυο στοιχείων εποχική ειναι και για φραγκ αλλα κάνει και για μεγαλα πήρα και δοκίμασα την two little fish που ειναι σε υγρή μορφή σε σωληναριο και ειμαι πολυ ευχαριστημένος Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 6 Αυγούστου 2014 #3 Share 6 Αυγούστου 2014 Δες τες και εδω σε εικόνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 6 Αυγούστου 2014 Author #4 Share 6 Αυγούστου 2014 κανουν για αυτο που θελω εγω ? που μπορω να τις βρω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΟΣ 6 Αυγούστου 2014 #5 Share 6 Αυγούστου 2014 Ecotech Gel Glue . Πολύ καλή και δυνατή για μέσα στο νερό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 6 Αυγούστου 2014 #6 Share 6 Αυγούστου 2014 κανουν για αυτο που θελω εγω ? που μπορω να τις βρω ? Και φυσικα κάνουν επισης πολυ καλη και αυτη που προτείνει ο ΣΤΑΜΟΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΟΣ 6 Αυγούστου 2014 #7 Share 6 Αυγούστου 2014 Πάντως lykourgo , η two little fish ( εποξική ) μου ξεκόλλησε απ' όλα τα κοράλλια. Για τους βράχους ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλός είναι ο αφρός της FAUNA , αλλά θέλει επικάλυψη με εποξική ή ενυδρειακή σιλικόνη για να μην πάθουμε το πάθημα του mad23 και οπωσδήποτε γάντια κατά την χρήση του ( τα χέρια μου είναι κατάμαυρα 7 ημέρες τώρα , δεν βγαίνει ο στεγνωμένος αφρός με τίποτα και κυκλοφορώ μόνιμα με τα χέρια στις τσέπες ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregkn73 6 Αυγούστου 2014 #8 Share 6 Αυγούστου 2014 για καλυτερα αποτελεσματα, συνδυασμος κυανοακρυλικης σε μορφη gel ακομη και οι απλες των σουπερμαρκετ+εποξικη, εγω εχω την DD γιατι ειναι ροζ και μιαζει με την κοραλινη μετα απο λιγο καιρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 6 Αυγούστου 2014 #9 Share 6 Αυγούστου 2014 κυανοακρυλική loctite, logo, bison(ότι βρεις), απλά να gel. βάζεις λίγη κόλλα έξω από το νερό και μετά κολλάς το φρακγ στη θέση του. Εποξειδική της bison την aqua όμως! Αυτές θα τις βρεις εύκολα σε μαγαζιά με σιδηρικά. Αλλιώς ψωνίζεις τις αντίστοιχες(άλλες μάρκες) ενυδρειακές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 6 Αυγούστου 2014 #10 Share 6 Αυγούστου 2014 Πάντως lykourgo , η two little fish ( εποξική ) μου ξεκόλλησε απ' όλα τα κοράλλια. Για τους βράχους ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλός είναι ο αφρός της FAUNA , αλλά θέλει επικάλυψη με εποξική ή ενυδρειακή σιλικόνη για να μην πάθουμε το πάθημα του mad23 και οπωσδήποτε γάντια κατά την χρήση του ( τα χέρια μου είναι κατάμαυρα 7 ημέρες τώρα , δεν βγαίνει ο στεγνωμένος αφρός με τίποτα και κυκλοφορώ μόνιμα με τα χέρια στις τσέπες ) Για two litle fish σε μένα δεν εχει τύχει κατι τέτοιο ειμαι πολυ ικανοποιημένος και μου αρεσει που κολλάει γρηγορα! Για την fauna δεν μπορω να πω κατι δεν την εχω δουλέψει οτι ξερω ειναι απο τα λεγόμενα του Μιχάλη που δυστηχως του έτυχε στραβη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 7 Αυγούστου 2014 #11 Share 7 Αυγούστου 2014 Aquarium munster construct εποξικη κόλλα 2 συστατικών, που όμως είναι το ένα συστατικό μέσα στο άλλο (σαν το ρόλο κύμα που μέσα έχει γέμιση τυριού φανταστείτε το) που με ένα κόψιμο έχεις κόψει ακριβώς όση ποσότητα χρειάζεσαι από το κάθε συστατικό και είναι και ροζέ... Και για ποιο στιγμιαία χρήση aquarium munster underwater super glue orca gel.... Αυτα χρησιμοποιώ εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 7 Αυγούστου 2014 Author #12 Share 7 Αυγούστου 2014 σε ονλινε μαγαζια υπαρχουνε ? η σε καποιο μαγαζι να κανω παραγκελια ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 7 Αυγούστου 2014 #13 Share 7 Αυγούστου 2014 εγω στα μικρά fragακια χρησιμοποιώ απλή κυανοακρυλική του εμπορίου χωρις ποτέ κανένα πρόβλημα. οικονομική και αξιόπιστη λύση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αγγελος B. 10 Αυγούστου 2014 #14 Share 10 Αυγούστου 2014 καλησπερα κι απο μενα φιλε εγω χρεισιμοποιω την κολλα ( πλαστελινη ) την AquaScape construction epoxy η οποια ειναι για τα κοραλλια αλλα μπορεις και κολλησεις και τα βραχακια .... εγω την αγορασα απο το petmarket στο ρεντη .. καλη συνεχεια !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος