Sakisdraminos 6 Αυγούστου 2014 #1 Share 6 Αυγούστου 2014 (edited) εχω παρει αυτον το φανταστικο εργατι και επιδι δεν εχω ιδιεταιρη αλγη στο ενυδρειο σκεφτομαι να το ριξω για λιγο στο σαμπ που εχει παρα πολλα λιτρα chaeto..... το θεμα θα γευματιζει με την chaeto? θα του αρεσει??? η θα ηταν καλο να μην τον ταιζω παρα πολυ και να ειναι πεινασμενος ή να ειναι χορτατος ? Έγινε επεξεργασία 6 Αυγούστου 2014 - Sakisdraminos Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 6 Αυγούστου 2014 #2 Share 6 Αυγούστου 2014 Αυτο που ξερω ειναι οτι μόλις τελειώσει η άλγη καλο θα ειναι να το δώσεις σε κάποιον που εχει αλλιως θα το χάσεις απο ασιτια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakisdraminos 6 Αυγούστου 2014 Author #3 Share 6 Αυγούστου 2014 Μακαρι να υπηρχε ενυδρειο να το δωσω!!! Ειμαι Σαμο και υπαρχουν μονο δυο ενυδρεια. Ξερουμε αμα εκτος απο της απλες αλγες ενυδρειου θα κατασπαραξει και την χαετο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 6 Αυγούστου 2014 #4 Share 6 Αυγούστου 2014 Νομιζω οτι τρωει και chaeto, το δικο μου ομως δεν την ακουμπούσε.. Αν δεν εχεις πολυ άλγη, αγόρασε λιγη τροφή με φυκια ( οπως το sea weed ) ή λιγο μαρουλάκι βρασμένο, αλλιως θα πεθάνει απο ασιτία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakisdraminos 6 Αυγούστου 2014 Author #5 Share 6 Αυγούστου 2014 κοιτα οτι και να γινει δεν το αφηνω να παθει κατι. παντος το εχω δει να πεταει απο πισω ακομα και αραγονητη (μεγαλα κοματια).... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος