Jump to content

Ορθογραφία Θεμάτων

Recommended Posts

Παντα εχω μια απορια.

Γιατι καποιοι ανρωποι,εκ του ασφαλους,κανουν αλλους ανθρωπους,να νιωθουν τουλλαχιστον αβολα,και τους αρεσει να το παιζουν,φιλοσοφοι,και φιλολογοι,

Εχετε σκεφτει οτι αυτοι οι ανθρωποι,γραφουν οπως γραφουν,γα να σας τσατισουν?για να σας θυμωσουν?η γραφουν γιατι δεν μπορουν να γραψουν αλλιως.

Ξεχνατε η ουτε καν ξερετε ορισμενοι,οτι αναμεσαμας υπαρχουν φιλοι,απο Αλβανια,Βουλγαρια,Απω Ανατολη,Ρωσσια,Ουκρανια,Γερμανια,Αγγλια,αγραμματοι,αμορφωτοι,δυσλεκτικοι.και πολλοι αλλοι

Γιατι ηδονιζεστε με το να τους φερνετε σε δυσκολη θεση?εκ του ασφαλους

Ειμαι ενας ανορθογραφος χοπιστας,και σε οποιν αρεσω,Τωρα γιατι ειμαι ανορθογραφος?

Απαντω .

Οσα ξερει ο νοικοκυρης,δεν τα ξερει ο κοσμος ολος.

Εδω ο κοσμος χανεται και το μαλι χτενιζεται.εκ του ασφαλους

Και μια κουβεντα για τον μεντοραμου,κυριο Γεωργιου.

Δασκαλε,αν θυμασαι και τοτε την εποχη των <<σοβαρων>>συντονιστων,τα ιδια θεματα επαιζαν απο ορισμενους <<<<αγανακτησμενους>>>>φυλακες της γλωσσας,και της πατριδας.

Καλησας μερα,και καλες διακοπες σε οσους ακομα μπορουν και πανε,Για τι σε λιγο η γλωσσα θα ειναι χρησιμη για αλλα πραγματα

Φίλε μου εκ του ασφαλούς κάνεις την τρίχα τριχιά. Δεν ξέρω σε ποιούς αναφέρεσαι αλλά εφόσον άνοιξα εγώ το θέμα να επαναλάβω ότι με ενοχλεί η είκόνα που δίνει ένα ανορθόγραφο κείμενο παρά τα λάθη τα οποία κατανοώ και σέβομαι για οποιονδήποτε λόγο γίνονται εκτός απο το να μην μπεί στον κόπο κάποιος να τα διορθώσει ενώ μπορεί. Επίσης πιστεύω ότι τα περισσότερα απο αυτά που γίνονται δεν έχουν να κάνουν με αντικειμενικές δυσκολίες αλλά περισσότερο απο το ΄΄δε βαριέσαι καλό είναι και έτσι. ΄΄

Δεν είχα πρόθεση ούτε να προσβάλλω κανέναν ούτε και να το παίξω φιλόλογος και θεματοφύλακας της Ελληνικής γλώσσας.

Ρε σεις...φτανει...κουραστικα μπαινω να δω κανενα ποστ και βλεπω οτιδηποτε αλλο εκτος απο θεματα για το χομπι.Το addon greek spelling πως ακριβως λειτουργει?

• Like 1

Ρε σεις...φτανει...κουραστικα μπαινω να δω κανενα ποστ και βλεπω οτιδηποτε αλλο εκτος απο θεματα για το χομπι.Το addon greek spelling πως ακριβως λειτουργει?

Ακριβώς ! ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...