Jump to content

Γιατί Τα Ψάρια Μου Πάνε Κοντά Στο Φίλτρο?

Recommended Posts

οπως λεει η kalliroi ολοι με λαθοι ξεκινησαμε.. και αν δεν ξερεις (και δεν ξερουν και τα καταστηματα ή κανουν πως δεν ξερουν) ειναι λογικο..

Στην εποχη μας ομως, και με ελληνικα forum σε ολα τα ειδη κατοικιδιων , καλο ειναι να διαβαζουμε πρωτα πριν παρουμε καποιο ζωντανο ,ωστε να μαθουμε τι αναγκες εχει κι αν μπορουμε να του τις προσφερουμε...

Οι περισσότεροι ξεκινήσαμε με λάθη. Σιγά σιγά όμως μάθαμε και συνεχίζουμε να μαθαίνουμε. Εκτός από το διάβασμα, είναι πολύ σημαντικό να ρωτάς για ό,τι δεν είσαι σίγουρος ή δεν έχεις καταλάβει. :)

Τώρα πως τα πας; Πώς είναι τα υπόλοιπα ψαράκια;

Μάλλον χάνω το ένα από τα δυο αρσενικά guppy. Τα υπόλοιπα προς το παρόν καλά. Προσπαθώ να ρίξω την θερμοκρασία και κατάφερα να την κρατήσω στους 28 (από 34). Δεν ξέρω αν είναι σωστό αλλά έχω ένα γυαλινο καπακι στο ενυδρείο και από πάνω ένα ξύλινο καπάκι με αποθηκευτικό χώρο. Θα ανεβάσω φωτό για να δέιτε τι εννοω...

Κανε τεστ για αμμωνία, νιτρωδη και νιτρικα μην τυχόν έχεις ανεβάσει κάποιο από αυτα. Αποφασισες ποια ψάρια θα κρατήσεις;

Στάλθηκε από το GT-S6500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Πόσο καιρό η θερμοκρασία σου ήταν 34 βαθμοί? Είναι πολύ υψηλή και μπορεί να προκαλέσει και το θάνατο ψαριών.

Φαντάζεσαι με την ταυτόχρονα πιθανή άνοδο αμμωνίας ή νιτρωδών τί μπορεί να γίνει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...