Badianoudis Iakovos 5 Αυγούστου 2014 #1 Share 5 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα σε όλους. Είχα απασχολήσει και παλαιότερα το forum για ερωτήσεις αρχαρίου... έχω ενυδρείο "ψαρόσουπα" περίπου 2 μήνες...Παρατηρώ οτι όταν δεν δουλέυουν οι μπουρμπουλήθρες, τα "μεγάλα" μου ψάρια δηλαδή ένας κογκολέζος ένα χρυσόψαρο και ένα oranda red cap, πηγαίνουν και αράζουν δίπλα στο φίλτρο, πράγμα που δεν το έκανα καθόλου πριν από 5 μέρες περίπου. Μόλις ενεργοποιώ φώτα και μπουρμουλίθρες (είναι στην ίδια μπρίζα) τότε αρχίζουν να ενεργοποιούνται. Και κάτι άλλο...οι μπουρμπουλίθρες κάνουν δουλειά ή είναι μόνο διακοσμητικές? ευχαριστώ πολύ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 5 Αυγούστου 2014 #2 Share 5 Αυγούστου 2014 (edited) Η αεραντλία που βγάζει τις μπουρμπουλήθρες κάνει καλό γιατί οξυγονώνει το νερό. Αν όμως έχεις φυτά θέλει προσοχή γιατί χάνεται το διοξείδιο του άνθρακα που το χρειάζονται τα φυτά. Τι θερμοκρασία έχει το νερό σου; Αυτά τα 3 ψάρια που λες είναι κρύου νερού και δεν αντέχουν σε υψηλές θερμοκρασίες. Αν τα έχεις μαζί με ψάρια τροπικά (επειδή λες ότι έχεις "ψαρόσουπα") πρέπει να τα βγάλεις, είτε να τα δώσεις πίσω στο κατάστημα από όπου τα πήρες, είτε να τα βάλεις σε δικό τους ενυδρείο στο οποίο θα φροντίσεις η θερμοκρασία να μην είναι υψηλή, π.χ. με ένα ανεμιστηράκι. Έγινε επεξεργασία 5 Αυγούστου 2014 - kalliroi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Badianoudis Iakovos 5 Αυγούστου 2014 Author #3 Share 5 Αυγούστου 2014 Η θερμοκρασια του νερού είναι 32 βαθμοί. Η σκληρότητα του νερού είναι 9 γερμανικοί βαθμοί. Δεν έχω φυτά. Το ενυδρείο παίρνει απο μια μικρή τρυπούλα (0,5εκ) αέρα στο σημείο που περνάν τα καλώδια. Την αεραντλία να την έχω μόνιμα ανοιχτή? και κάτι άλλο...ο "γλύφτης" εδώ και δυο μέρες κάθεται ακούνητος στο βυθό και μετακινείται 2-3 φορές την μέρα... αυτός έχει πρόβλημα που έχει και άλλα ψάρια διαφορετικής σύνθεσης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 5 Αυγούστου 2014 #4 Share 5 Αυγούστου 2014 (edited) Πρέπει να χαμηλώσεις τη θερμοκρασία, ειδικά τα χρυσόψαρα δεν την παλεύουν! Σίγουρα είναι τόσο υψηλή; Μην αναβεις τα φώτα πολύ, ασε ανοιχτό το καπάκι, βαλε ανεμιστηρακι και αν γίνεται βαλε κλιματισμό στον χώρο. Στάλθηκε από το GT-S6500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Έγινε επεξεργασία 5 Αυγούστου 2014 - kalliroi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Badianoudis Iakovos 5 Αυγούστου 2014 Author #5 Share 5 Αυγούστου 2014 Γενική σκληρότητα 20 odGH Ανθρακική σκληρότητα 9 odKH Θερμοκρασία 32 oC Το φίλτρο χρειάζεται κάποιο καθάρισμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Badianoudis Iakovos 5 Αυγούστου 2014 Author #6 Share 5 Αυγούστου 2014 Πρέπει να χαμηλώσεις τη θερμοκρασία, ειδικά τα χρυσόψαρα δεν την παλεύουν! Σίγουρα είναι τόσο υψηλή; Μην αναβεις τα φώτα πολύ, ασε ανοιχτό το καπάκι, βαλε ανεμιστηρακι και αν γίνεται βαλε κλιματισμό στον χώρο. Στάλθηκε από το GT-S6500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 αν αφήσω ανοιχτό το καπάκι πηδάνε μερικά έξω, το έπαθα...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 5 Αυγούστου 2014 #7 Share 5 Αυγούστου 2014 Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να χαμηλωσεις τη θερμοκρασία. Στο φίλτρο αλλάζεις το ενυδρειακο βαμβάκι, αν έχεις, όποτε βρωμίσει. Το βιολογικό υλικό δεν το πειραζεις και τα σφουγγαρια τα ξεπλενεις ελαφρά πάντα με νερό από το ενυδρείο. Στάλθηκε από το GT-S6500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Badianoudis Iakovos 5 Αυγούστου 2014 Author #8 Share 5 Αυγούστου 2014 Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να χαμηλωσεις τη θερμοκρασία. Στο φίλτρο αλλάζεις το ενυδρειακο βαμβάκι, αν έχεις, όποτε βρωμίσει. Το βιολογικό υλικό δεν το πειραζεις και τα σφουγγαρια τα ξεπλενεις ελαφρά πάντα με νερό από το ενυδρείο. Στάλθηκε από το GT-S6500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 σε ευχαριστώ πολύ...σιγά σιγά αρχίζω και μαθαίνω τα πολύ βασικά...ελπίζω να μην χάσω πολλά ψάρια μέχρι να το μάθω... το χρυσόψαρο το έχω 1,5 χρόνο και πρίν 3 μήνε το έβαλα σε 120άρι ενυδρείο μαζί με πολύ μεγάλη και διαφορετική "παρέα" .Μέχρι στιγμής δεν έχω χάσει ψάρι αλλά το βλέπω δύσκολο να επιβιώσε η Ψαρόσουπά μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinkonstantinou 5 Αυγούστου 2014 #9 Share 5 Αυγούστου 2014 Χαμηλωσε αμεσα την θερμομρασια οπως σου ανεφεραν παραπανω. Για να μην πηδανε βαλε προσωρινα π.χ ενα δικτυ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Badianoudis Iakovos 5 Αυγούστου 2014 Author #10 Share 5 Αυγούστου 2014 Χαμηλωσε αμεσα την θερμομρασια οπως σου ανεφεραν παραπανω. Για να μην πηδανε βαλε προσωρινα π.χ ενα δικτυ καλό, thanks... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 5 Αυγούστου 2014 #11 Share 5 Αυγούστου 2014 Ή βαλε σιτα. Πάρε ανεμιστηρακι αυτό θα σου κατεβάσει άμεσα τη θερμοκρασία η βαλε κλιματισμό. Στάλθηκε από το GT-S6500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archimendes 5 Αυγούστου 2014 #12 Share 5 Αυγούστου 2014 Μην βγάλεις την αεραντλία - στους 32 βαθμούς είναι ίσως η μόνη που σου κρατάει τα ψάρια ζωντανά! Ζέστη = λιγότερο οξυγόνο. Χρυσόψαρα = κρύο νερό = μεγαλύτερες απαιτήσεις σε οξυγόνο. Βάλε ένα μπουκάλι 1,5 λίτρο στην κατάψυξη, να γίνει πάγος, και μετά μπλουμ στο ενυδρείο - Να μην μπει το νερό του μπουκαλιού στο ενυδρείο! απλά να λιώσει ο πάγος μέσα του και να τραβήξει θερμοκρασία. Κοιτάς και το θερμόμετρο βέβαια - δεν ξέρω πόσο μεγάλο / μικρό είναι το ενυδρείο σου! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris123 6 Αυγούστου 2014 #13 Share 6 Αυγούστου 2014 Μην βγάλεις την αεραντλία - στους 32 βαθμούς είναι ίσως η μόνη που σου κρατάει τα ψάρια ζωντανά! Ζέστη = λιγότερο οξυγόνο. Χρυσόψαρα = κρύο νερό = μεγαλύτερες απαιτήσεις σε οξυγόνο. Βάλε ένα μπουκάλι 1,5 λίτρο στην κατάψυξη, να γίνει πάγος, και μετά μπλουμ στο ενυδρείο - Να μην μπει το νερό του μπουκαλιού στο ενυδρείο! απλά να λιώσει ο πάγος μέσα του και να τραβήξει θερμοκρασία. Κοιτάς και το θερμόμετρο βέβαια - δεν ξέρω πόσο μεγάλο / μικρό είναι το ενυδρείο σου! Μια τόσο απότομη μεταβολή της θερμοκρασίας δεν έχει τον κίνδυνο να σκοτώσει τα ψάρια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 6 Αυγούστου 2014 #14 Share 6 Αυγούστου 2014 Μην βγάλεις την αεραντλία - στους 32 βαθμούς είναι ίσως η μόνη που σου κρατάει τα ψάρια ζωντανά! Ζέστη = λιγότερο οξυγόνο. Χρυσόψαρα = κρύο νερό = μεγαλύτερες απαιτήσεις σε οξυγόνο. Βάλε ένα μπουκάλι 1,5 λίτρο στην κατάψυξη, να γίνει πάγος, και μετά μπλουμ στο ενυδρείο - Να μην μπει το νερό του μπουκαλιού στο ενυδρείο! απλά να λιώσει ο πάγος μέσα του και να τραβήξει θερμοκρασία. Κοιτάς και το θερμόμετρο βέβαια - δεν ξέρω πόσο μεγάλο / μικρό είναι το ενυδρείο σου! Αυτο με το μπουκαλι ειναι λαθος φιλε,τα ψαρια δεν θελουν αποτομες μεταβολες της θερμοκρασιας και γενικα των συνθικων. Φιλε μου,με 32 βαθμους θα κανεις τα ψαρια σου σουπα..θελεις οπωσδηποτε αναμηστιρακια. Επισης το αλγοφαγο ψαρι που εχεις και το βαφτηζεται γλυφτη...πρεπει να φυγει απο εκει,δεν ταιριαζει με τα χρυσοψαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Badianoudis Iakovos 9 Αυγούστου 2014 Author #15 Share 9 Αυγούστου 2014 λοιπόν... Ψόφησε ένα Red Cap ο αλγοφάγος... Μου είπαν οτι πρέπει να αλλάζω τον άνθρακα από το φίλτρο κάθε μήνα και να βάλω βιολογικό υλικό στο φίλτρο καθώσ και να το ξεπλένω κάθε μήνα το σφουγκαράκι με λίγο νερό απο το ένυδρείο... Ισχύει τίποτα από όλα αυτά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 9 Αυγούστου 2014 #16 Share 9 Αυγούστου 2014 Κρίμα για τα ψαράκια. Τον άνθρακα θα σου προτείνω να τον βγάλεις εντελώς και στη θέση του να βάλεις βιολογικό υλικό. Το σφουγγαράκι πολύ σωστά να το ξεπλένεις με νερό ενυδρείου , αλλά μονο όταν βλέπεις οτι μειώνεται η ροή του φίλτρου. Γενικότερα, όσο λιγοτερο χερι "βάζεις" στο φίλτρο , τόσο το καλυτερο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archimendes 9 Αυγούστου 2014 #17 Share 9 Αυγούστου 2014 Αυτο με το μπουκαλι ειναι λαθος φιλε,τα ψαρια δεν θελουν αποτομες μεταβολες της θερμοκρασιας και γενικα των συνθικων. Φιλε μου,με 32 βαθμους θα κανεις τα ψαρια σου σουπα..θελεις οπωσδηποτε αναμηστιρακια. Επισης το αλγοφαγο ψαρι που εχεις και το βαφτηζεται γλυφτη...πρεπει να φυγει απο εκει,δεν ταιριαζει με τα χρυσοψαρα. Για αυτό γράφω δεν ξέρω πόσο μεγάλο είναι το ενυδρείο σου! Σε μεγάλο ενυδρείο 300-400 λίτρα ένα μπουκάλι 1,5 λίτρου δεν κάνει και μεγάλη διαφορά, σε ένα 40 λιτρο σίγουρα θα κατεβάσει τη θερμοκρασία πολύ γρήγορα. Για αυτό βάζεις ανάλογα με τα λίτρα. Ένα μπουκαλάκι μικρό μπορεί να κάνει τη δουλειά χωρίς να κατεβάσει σαν διακόπτης τη θερμοκρασία (πάντα σε σχέση με τα λίτρα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 9 Αυγούστου 2014 #18 Share 9 Αυγούστου 2014 (edited) Λυπάμαι που τα έχασες... Βάλε ένα ανεμιστηράκι για να μην χάσεις και τα άλλα! Έχεις μετρήσει αμμωνία, νιτρώδη και νιτρικά; Μήπως τα έχασες από άστρωτο ενυδρείο σε συνδυασμό με την υψηλή θερμοκρασία. Έγινε επεξεργασία 9 Αυγούστου 2014 - kalliroi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 9 Αυγούστου 2014 #19 Share 9 Αυγούστου 2014 Σιγουρα η θερμοκρασια παιζει τον μεγαλυτερο ρολο. Βαλε την αεραντλια να δουλευει και αστην. Βγαλε ανθρακες και βαλε βιολογικο υλικο. Το ενυδρειο σου πρεπει να εχει μονο βιολογικο υλικο και σφουγγαρια και ενυδρειακο βαμβακι. Κανε τακτικες αλλαγες νερου ωστε να ανανεωνεται το νερο και χαμηλωσε την φωτοπεριοδο. Ανεμιστηρακια σιγουρα για να ψυχεται το νερο. Ποσες φορες ταιζεις; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Badianoudis Iakovos 10 Αυγούστου 2014 Author #20 Share 10 Αυγούστου 2014 ΑΠΟ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ. 20 ΚΑΙ 9 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ. ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΑΚΑ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ... ΤΑΪΖΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΑΛΓΟΦΑΓΟΣ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΦΑΕΙ? ΕΚΑΝΑ 3-4 ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ 60% ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ, ΞΕΡΩ ΧΑΖΟΜΑΡΑ... ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΩ ΕΝΑ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟ, 1 ΚΟΓΚΟΛΕΖΟ, ΕΝΑ ΜΟΝΟΜΑΧΟ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΠΟΙ ΚΡΥΜΕΝΟΣ), 5 ΙΝΔΙΑΝΑΚΙΑ, 4 BLACK NEON TETRA, 3 GUPPIES, 2 ΑΡΛΕΚΙΝΟΥΣ ΚΑΙ 1 ΣΕΡΠΑ... ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 10 Αυγούστου 2014 #21 Share 10 Αυγούστου 2014 Το αλγοφαγο ψαράκι τι το ταιζες; Μπορεί να πέθαναν από αμμωνία, νιτρωδη, θερμοκρασία, παραμέτρους νερού, δεν μπορούμε να ξέρουμε. Χρειάζεται να κάνεις τεστ για αμμωνία, νιτρωδη και νιτρικα για να βεβαιωθεις ότι είναι στρωμενο το ενυδρείο σου. Με τη θερμοκρασία τι έκανες; Στάλθηκε από το GT-S6500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 10 Αυγούστου 2014 #22 Share 10 Αυγούστου 2014 Κρίμα για το ψαράκι σου. Δεν νομίζω να φταίει το τάισμα σου. Πάντως η εβδομαδιαίες αλλαγές 60% μόνο καλό έκαναν στο ενυδρείο σου. Μην τις σταματήσεις. Για να γνωρίζεις θα σου πώ ότι ο άνθρακας χρειάζεται όταν θέλεις να αφαιρέσεις πιθανές τοξικές ουσίες που ίσως υπάρχουν σε νέο ενυδρείο ή όταν θέλεις να αφαιρέσεις φάρμακα από το νερό. Γι' αυτό το λόγο συνήθως συστήνουμε να αφαιρείται ο άνθρακας και να μπαίνει στη θέση του όσο περισσότερο βιολογικό υλικό γίνεται. Πιστεύω ότι την μεγαλύτερη ζημιά αυτή τη στιγμή σου την κάνει η θερμοκρασία και ίσως και η αμμωνία - νιτρώδη - νιτρικά. Σου βάζω κάποια λινκς για τον κύκλο του αζώτου. http://www.aquazone.gr/forums/topic/98-i-eyeeio-oio-acthoio/?p=144 http://www.aquazone.gr/forums/topic/54770-aaoeeu-oouaeea-eyeeio-acthoio/?p=497929 Δεν ξέρω αν έχεις διαβάσει το άρθρο με την πρώτη επαφή με το ενυδρείο. Αν όχι θα σου φανεί πολύ χρήσιμο. http://www.aquazone.gr/forums/topic/79915-c-dhnthoc-aadhaoeth-iaa-oi-aaioaenaassi/?p=717028 Κάνε μία ερώτηση στο πετ σοπ που ψωνίζεις αν μπορούν να σου μετρήσουν αμμωνία - νιτρώδη - νιτρικά. Σχετικά με την θερμοκρασία. Αν δεν μπορείς να βάλεις ανεμιστηράκια, άνοιξε το καπάκι (κάλυψε την τρύπα με ένα δίχτυ, χοντρό τούλι ίσως, σίτα) και βάλε αν έχεις ενα ανεμιστήρα δαπέδου να χτυπάει κατευθείαν το νερό. Ακόμα μείωσε την φωτοπερίοδο σε έξι - επτά ώρες. Όπως και νά 'χει όσο θα λειτουργεί ο ανεμιστήρας θα πρέπει να έχεις το νού σου στη θερμοκρασία για να μην έχεις μεγάλες και απότομες μεταβολές. Σκέψου πιά ψαράκια σου αρέσουν περισσότερο και άρχισε να προετοιμάζεσαι για να φτιάξεις το ενυδρείο που θα σου αρέσει περισσότερο. Θα μπορούσες να βάλεις αγγελία εδώ στο φόρουμ και να τα δώσεις σε νέα σπίτια όπου θα περάσουν και αυτά καλά και εσύ θα χαρείς το χόμπι. Πάντως όλοι ξεκινήσαμε κάνοντας λάθη. Μέσα από αυτά μαθαίνουμε και προχωράμε παρακάτω. Ελπίζω να μην σε κούρασα με την πολύλογία μου... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 13 Αυγούστου 2014 #23 Share 13 Αυγούστου 2014 ΑΠΟ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ. 20 ΚΑΙ 9 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ. ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΑΚΑ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ... ΤΑΪΖΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΑΛΓΟΦΑΓΟΣ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΦΑΕΙ? ΕΚΑΝΑ 3-4 ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ 60% ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ, ΞΕΡΩ ΧΑΖΟΜΑΡΑ... ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΩ ΕΝΑ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟ, 1 ΚΟΓΚΟΛΕΖΟ, ΕΝΑ ΜΟΝΟΜΑΧΟ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΠΟΙ ΚΡΥΜΕΝΟΣ), 5 ΙΝΔΙΑΝΑΚΙΑ, 4 BLACK NEON TETRA, 3 GUPPIES, 2 ΑΡΛΕΚΙΝΟΥΣ ΚΑΙ 1 ΣΕΡΠΑ... ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ... Μην γραφεις με κεφαλαια! Για την ψαροσουπα στα ειπαν τα κοριτσια. Και για την αμμωνια. Τωρα τι καλοκαιρι, που η θερμοκρασια ανεβαινει, τα ψαρακια μας αυξανουν το μεταβολισμο τους και θελουν περισσοτερη τροφη. Οχι ποσοτητα, περισσοτερες φορες. Γενικα καλο ειναι να ταιζεις 2-3 φορες την ημερα. Το ψαλγοφαγο που λες, σιγουρα δεν προλαβαινε να τρωει με τα χρυσοψαρα που ειχες. Γιαυτο συνηθως ταιζουμε ταμπλετες βυθου και συνηθως αν εχουμε κι αλλα πιο ενεργητικα ψαρια, το βραδυ με κλειστα φωτα. Τωρα γιατι πεθανε το συγκεκριμενο δεν μπορουμε να το ξερουμε αλλα απ οτι βλεπω εχεις πολλες επιλογες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Badianoudis Iakovos 17 Αυγούστου 2014 Author #24 Share 17 Αυγούστου 2014 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, το αλγοφάγο δεν το τάιζα κάτι συγκεκριμένο, νόμιζα οτι τρέφεται μονο με άλγη. Τα λάθη που έκανα δυστυχώς είναι περισσότερα απο τις σωστές ενέργεις... Θέλω διάβασμα...σας ευχαριστώ όλους!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 17 Αυγούστου 2014 #25 Share 17 Αυγούστου 2014 Οι περισσότεροι ξεκινήσαμε με λάθη. Σιγά σιγά όμως μάθαμε και συνεχίζουμε να μαθαίνουμε. Εκτός από το διάβασμα, είναι πολύ σημαντικό να ρωτάς για ό,τι δεν είσαι σίγουρος ή δεν έχεις καταλάβει. Τώρα πως τα πας; Πώς είναι τα υπόλοιπα ψαράκια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος