Jump to content

μετρησεις

elli

Recommended Posts

παιδιά να σας εξηγήσω ότι έχω μετρήσει τα εκατοστά των ψαριών μου για τα λίτρα της κάθε δεξαμενής και τώρα είναι πλήρη. Ας πούμε αφού 1 εκ ψαριού αντιστοιχεί σε ένα λίτρο νερού εγώ στο 120 λτ έχω ψάρια 80 εκ σύνολο, στο 60λτ τα ψάρια μου είναι 30 εκ σύνολο και στο 220λτ τα ψάρια μου είναι 150 εκ σύνολο. Ο διάκοσμος των ενυδρείων δεν είναι βαρυφορτωμένος (εχω μόνο βράχια για να κρύβονται και λίγα φυτά).

Αν τα ψάρια μου μεγαλώσουν κι άλλο φυσικά θα τα μεταφέρω σε μεγαλύτερο ενυδρείο. Μέχρι στιγμής είναι ευτυχισμένα και δεν έχω χάσει κανένα εδώ και 1 χρόνο (όπως και παλαιότερα που είχα 1 ενυδρείο 5 χρόνια με χρυσόψαρα δεν είχα χάσει κανένα). Μήπως εννοείτε ότι υπάρχουν κάποια είδη που δεν ταιριάζουν μεταξύ τους πείτε μου ποιά είναι. Οι μετρήσεις μου είναι καλές εκτός απο το ενυδρείο με τα Κοι που είναι λίγο όξινο και δεν ξέρω αν είναι καλό για τα χρυσόψαρα ή πρέπει να ανεβάσω το ph. Αν και πάλι νομίζετε ότι με τα εκατοστά των ψαριών που περιέγραψα δεν υπάρχει χώρος περιμένω συμβουλές.

πάντως σε κανένα απο τα 3 pet shop που έχω πάει με τον άντρα μου δεν μας ρώτησε κανείς πόσα ψάρια έχουμε ήδη και διαβάζοντας μόνη μου άρχισα να μετράω τα εκατοστά.

Παιδιά και εγώ είμαι φιλόζωη μη με παρουσιάζετε σαν να έχω κάνει γενοκτονία !! Τα λατρεύω τα ψαράκια μου και τα φροντίζω αν έχω κάνει κάποιο λάθος σίγουρα ήταν απο άγνοια.

πάντως σε κανένα απο τα 3 pet shop που έχω πάει με τον άντρα μου δεν μας ρώτησε κανείς πόσα ψάρια έχουμε ήδη και διαβάζοντας μόνη μου άρχισα να μετράω τα εκατοστά.

Παιδιά και εγώ είμαι φιλόζωη μη με παρουσιάζετε σαν να έχω κάνει γενοκτονία !! Τα λατρεύω τα ψαράκια μου και τα φροντίζω αν έχω κάνει κάποιο λάθος σίγουρα ήταν απο άγνοια.

Δεν νομίζω ότι σε παρουσίασε κάποιος (εγώ δηλαδή, γιατί εγώ αναφέρθηκα στο θέμα) με τον τρόπο που περιγράφεις... Αντίθετα είπα και τόνισα ότι είναι κυρίως ευθύνη του πωλητή, εάν βεβαίως γνώριζε το τι και πως - που κατά τη γνώμη μου, όφειλε να ρωτήσει και να μάθει, για να σε προστατέψει. Και εσένα και αυτά! Ζωντανούς οργανισμούς πουλάει, όχι πατάτες...

Κοίταξε τώρα να δεις τι θα κάνεις άμεσα, γιατί αυτό που έχει γίνει στα ενυδρεία σου είναι μεγάλο λάθος και θα δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στα ψάρια, σύντομα! Διάβασε πολύ σχετικά άρθρα και ποστ εδώ μέσα (αλλά και αλλού) και θα καταλάβεις τι εννοώ.

Έγινε επεξεργασία - filoxenos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...