katsalabis 3 Αυγούστου 2014 #1 Share 3 Αυγούστου 2014 Όπως λεει και ο τιτλος αντιμετοπιζω πρόβλημα με το σκιμμερ.Ενώ δουλευει η αντλια δεν εχει τοσο δυναμη ώστε να φερει το νερο από το ενυδρειο μεσα στο skimmer.Το skimmer δουλευε τρια χρονια χωρις ιδιαιτερα προβλήματα.Εχω ανοιξει το skimmer το εχω καθαρισει και η φτερωτη δεν δειχνει να εχει καποιο πρόβλημα.Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 3 Αυγούστου 2014 #2 Share 3 Αυγούστου 2014 Όπως λεει και ο τιτλος αντιμετοπιζω πρόβλημα με το σκιμμερ.Ενώ δουλευει η αντλια δεν εχει τοσο δυναμη ώστε να φερει το νερο από το ενυδρειο μεσα στο skimmer.Το skimmer δουλευε τρια χρονια χωρις ιδιαιτερα προβλήματα.Εχω ανοιξει το skimmer το εχω καθαρισει και η φτερωτη δεν δειχνει να εχει καποιο πρόβλημα.Ευχαριστω. Μπορει να εχει πέσει η αποδώσω της αντλίες σου λογικά. Όπως είναι η αντλία εχει ένα εσωτερικό πλαστικό που ενώνει μαζί της για δες αν εχει σπάσει αυτο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kat2 4 Αυγούστου 2014 #3 Share 4 Αυγούστου 2014 Ο σωληνας που φερνει το νερο απο το ενυδρειο στο skimmer εχει στο πανω μερος ενα ρυθμιστη ροης και μια ταπα του αερα............ισως εισχωρει αερα απο τα δυο αυτα σημεια και δεν μπορει να κανει αναρροφηση νερου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katsalabis 4 Αυγούστου 2014 Author #4 Share 4 Αυγούστου 2014 Έχω κοιτάξει όλες τις εκδοχές αλλά τίποτα.Η αντλία λειτουργει αλλά ώρες ωρες κολαει και δεν ξεκινάει.Νερό παντός δεν ανεβάζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 5 Αυγούστου 2014 #5 Share 5 Αυγούστου 2014 Μήπως η αντλία θελει ανταλλακτικό; Να αλλάξεις την προπελα; Γερνάνε αυτες με το καιρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος