zapetros 3 Αυγούστου 2014 #1 Share 3 Αυγούστου 2014 παρακατω ακολουθουν φωτο απο το ενυδρειο μου ειναι 700 λιτρα με δισκους stendker Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 3 Αυγούστου 2014 Author #2 Share 3 Αυγούστου 2014 κι αλλες φωτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 3 Αυγούστου 2014 #3 Share 3 Αυγούστου 2014 Να τους χαιρεσαι φιλε μου.ειναι ομορφοι. Να επισημανω ομως,αθελασου εβγαλες μια φοβερη φωτο,και ειναι η πρωτη,στην αρχη ειπα κατι δεν παει καλα με τα ματια μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 3 Αυγούστου 2014 Author #4 Share 3 Αυγούστου 2014 (edited) το ενυδρειο δεν ειναι ακομη οτι καλυτερο απο αποψη ντεκορ ουτε απο πληθυσμο απο δισκους.τωρα ειναι 7 θα γινουν 10 με 12 και θα πει και κανενας εχινοδορος.σιγα σιγα ομως λογω κρισηςστις φωτο ειαι λιγο σκραπας.. Έγινε επεξεργασία 3 Αυγούστου 2014 - zapetros Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 3 Αυγούστου 2014 #5 Share 3 Αυγούστου 2014 Να το χαίρεσαι και να τους δείς "πιατέλες"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 3 Αυγούστου 2014 Author #6 Share 3 Αυγούστου 2014 οι 2 ειναι οι αλλοι ειναι νεα ψαρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 3 Αυγούστου 2014 #7 Share 3 Αυγούστου 2014 Ναι όντως η πρώτη φωτό σε ψαρώνει στην αρχή Πανεμορφα τα ψάρια, με το θέμα που είχες με το kh τι έκανες τελικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 3 Αυγούστου 2014 Author #8 Share 3 Αυγούστου 2014 αλλαγες νερου συνεχεις και προσθηκη σοδας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 3 Αυγούστου 2014 #9 Share 3 Αυγούστου 2014 Super δίσκοι !!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος