nemeas 1 Αυγούστου 2014 #1 Share 1 Αυγούστου 2014 Περίοδος στοκαρισματος ψαριων για το ενυδρείο μου. Ειναι 120 lt και οι κάτοικοι του σκέφτομαι να είναι: 1 ζευγάρι Ocellaris clownfish 5 Apogon Cardinalfish και ενα Tomini Tang http://www.liveaquaria.com/product/prod_display.cfm?c=15+43+334&pcatid=334 Η λογική των επιλογών είναι πως θέλω ενα κοπαδοψαρο (apogon) και ενα tang, οποτε διαλεξα και το μικρότερο (tomini tang). Θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας για την επιλογή των ψαριών καθως και προτάσεις για κάτι διαφορετικό/ιδιαίτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 1 Αυγούστου 2014 #2 Share 1 Αυγούστου 2014 Εγώ δεν θα εβαζα tang σε τόσα λίγα λίτρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemeas 1 Αυγούστου 2014 Author #3 Share 1 Αυγούστου 2014 Σεβαστη η αποψη σου Βασίλη. Περιμένω να ακούσω απόψεις πάνω σε κάποιο διαφορετικό κοπαδοψαρο που θα μπορουσα να βαλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Machlis 1 Αυγούστου 2014 #4 Share 1 Αυγούστου 2014 Τα χρομις black and white Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 1 Αυγούστου 2014 #5 Share 1 Αυγούστου 2014 Πες μας και τις διαστάσεις του ενυδρείου σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemeas 1 Αυγούστου 2014 Author #6 Share 1 Αυγούστου 2014 George ειναι όμορφα ψαρια! Θα μπει στην λιστα με τις επιλογες. Bill το ενυδρειο ειναι 60 μήκος 40 πλάτος 60 ύψος, bare bottom με ATS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Machlis 1 Αυγούστου 2014 #7 Share 1 Αυγούστου 2014 George ειναι όμορφα ψαρια! Θα μπει στην λιστα με τις επιλογες. Bill το ενυδρειο ειναι 60 μήκος 40 πλάτος 60 ύψος, bare bottom με ATS. Εγω ετοιμαζω ενα 50 λιτρα bare bottom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 1 Αυγούστου 2014 #8 Share 1 Αυγούστου 2014 Οτι τανγκ και να βαλεις θα πρεπει αργα ή γρηγορα να το αποχωριστεις δυστηχος, εαν πας με αυτο στο μυαλο σου ή υπαρχει η περιπτωση αναβαθμισεις τοτε προχωρα... Επιλογες: κλοουνακια, μαγκνιφικα, μανδαρινος, καποιο γκοπυ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 1 Αυγούστου 2014 #9 Share 1 Αυγούστου 2014 Ενα yellow και ενα flame μπορεις οπως και αυτα που σου ειπε ο Αγγελος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MfJones 1 Αυγούστου 2014 #10 Share 1 Αυγούστου 2014 Οτι τανγκ και να βαλεις θα πρεπει αργα ή γρηγορα να το αποχωριστεις δυστηχος, εαν πας με αυτο στο μυαλο σου ή υπαρχει η περιπτωση αναβαθμισεις τοτε προχωρα... Επιλογες: κλοουνακια, μαγκνιφικα, μανδαρινος, καποιο γκοπυ.... Γκοπυ?!?!?!!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Machlis 1 Αυγούστου 2014 #11 Share 1 Αυγούστου 2014 Δεν μπορει γιατι το ενυδρειο ειναι χωρις αραγονιτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
MfJones 1 Αυγούστου 2014 #12 Share 1 Αυγούστου 2014 Goby.... χαχαχαχα Ημαρτον ΤΥΦΛΩΘΗΚΑ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MfJones 1 Αυγούστου 2014 #13 Share 1 Αυγούστου 2014 Nα μια προταση απο μενα, αγαπημενο μου. C. strigosus, Kole yellow eye tang (Ctenochaetus strigosus) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 1 Αυγούστου 2014 #14 Share 1 Αυγούστου 2014 'Νταξει μωρε, παρασυρθηκα λιγακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 1 Αυγούστου 2014 #15 Share 1 Αυγούστου 2014 Κοπαδακια... Apogon leptacanthus Chromis retrofasciata Chromis cyanea Nemateleotris decora Nemateleotris magnifica pterapogon kauderni pseudanthias squamipinnis Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 2 Αυγούστου 2014 #16 Share 2 Αυγούστου 2014 Nemateleotris decora και Nemateleotris magnifica. Τα λατρευω αυτα τα ψαρακια. Ειναι ησυχα με πανεμορφα χρωματα και χωρις ιδιαιτερες απαιτησεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemeas 6 Αυγούστου 2014 Author #17 Share 6 Αυγούστου 2014 Σας ευχαριστώ πολύ όλους! Αύριο μπαίνει ένα ζευγάρι ocellaris και μετά από 10 μέρες θα βάλω ένα κοπάδι από 5 apogon ή chromis. Ακόμη δεν έχω καταλήξει. Μου αρέσουν τα chromis διότι είναι πιο δραστήρια από τα apogon. Αυτό που με κρατάει απο το να καταληξω σε chromis είναι πως πολλά ατομα στο φορουμ χανουν σταδιακά τα chromis και μενουν στο τελος μονο με ενα. Αυτο ειναι κάτι που το περιμενουμε ή απλά έπεσε το μάτι μου στις εξαιρέσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 15 Σεπτεμβρίου 2014 #18 Share 15 Σεπτεμβρίου 2014 Νικο,τελικα κατεληξες σε καποια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος