Jump to content

Αγγελίες

Recommended Posts

Τα εγραψα στην ανακινωση,να τα ξαναγραψω εδω :D

Προσπάθησα δοκιμαστικά να φτιάξω μια αγγελία, αλλά από την επιλογή της κατηγορίας και μετά δεν προχωρά. Δεν με αφήνει να γράψω το κείμενο. Μου βγάζει ένα μήνυμα <<Ουπς κάτι πάει στραβά>>

Προσπάθησα δοκιμαστικά να φτιάξω μια αγγελία, αλλά από την επιλογή της κατηγορίας και μετά δεν προχωρά. Δεν με αφήνει να γράψω το κείμενο. Μου βγάζει ένα μήνυμα <<Ουπς κάτι πάει στραβά>>

Έτοιμος!!!

Για δοκίμασε....

Ωραια φορμα,ολα ειναι οκ.Σεμενα λειτουργει

Μια χαρά. Ωραίος ο Δημήτρης ! Ευχαριστώ !

Πολύ καλλίτερα από πριν και πιο οργανωμένα.

Μία απορία : στους κανονισμούς διάβασα ότι αποκλείονται τα μαγαζάκια.

Πως θα αναγνωρίζεται ( με αι ) ένα μαγαζάκι ? αλλά και γιατί θα πρέπει να αποκλειστεί ?

Οι ερωτήσεις μου έχουν καθαρά και μόνο, νομικό χαρακτήρα.

Παναγιώτης

Πως θα αναγνωρίζεται ( με αι ) ένα μαγαζάκι ? αλλά και γιατί θα πρέπει να αποκλειστεί ?

Παναγιώτης

Καπιοι <χομπιστες>κατα καιρους,βγαζουν μεροκαματο εδω μεσα :2guns:

Έγινε επεξεργασία - kixlidatos

Πολυ καλη προσπάθεια και πιο οργανωμένη. Στις επιλογές δε μου έχει ενεργοποιημένη την κατηγορία "ενυδρειακά" και δε μπορω να την επιλέξω, οι άλλες ειναι οκ. Στο πεδίο που πρεπει να επιλέξουμε το ποσο τι κάνουμε αν θελουμε να διαθέσουμε περισσότερα απο ενα αντικείμενα; Μήπως κάθε αγγελία αφορα ενα μονο αντικείμενο;

Αν αντιληπφθηκα κατι λαθοσ συγχωρέστε με αλλα μπηκα απο κινητό να το δοκιμασω και μπορεί κατι να μου ξέφυγε. Ευχαριστώ.

Παναγιώτης

Δέν είναι εύκολο να αναγνωριστεί ένα κατάστημα άν μπαίνει από προσωπικό λογαριασμό.Αυτό γίνετε για να είναι 'καθαρή' η κατηγορία μιάς και για τα καταστήματα υπάρχει η αντίστοιχη κατηγορία στο φόρουμ.

Καπιοι <χομπιστες>κατα καιρους,βγαζουν μεροκαματο εδω μεσα :2guns:

Προσωπικά δέν μου αρέσει αλλά δέν μπορούμε να κάνουμε κάτι σε αυτό....

Πολυ καλη προσπάθεια και πιο οργανωμένη. Στις επιλογές δε μου έχει ενεργοποιημένη την κατηγορία "ενυδρειακά" και δε μπορω να την επιλέξω, οι άλλες ειναι οκ. Στο πεδίο που πρεπει να επιλέξουμε το ποσο τι κάνουμε αν θελουμε να διαθέσουμε περισσότερα απο ενα αντικείμενα; Μήπως κάθε αγγελία αφορα ενα μονο αντικείμενο;

Αν αντιληπφθηκα κατι λαθοσ συγχωρέστε με αλλα μπηκα απο κινητό να το δοκιμασω και μπορεί κατι να μου ξέφυγε. Ευχαριστώ.

Η κατηγορία "ενυδρειακά" είναι κύρια γιαυτό και δέν μπορείς να γράψεις σε αυτήν.Μπορείς όμως στις υποκατηγορίες.

Κανονικά η κάθε αγγελια είναι γιαι ένα και μόνο αντικείμενο αλλά για αρχή θα το αφήσουμε 'ανοικτό'.Μπορείτε στην τιμή να βάζετε την ελάχιστη τιμή κάπιου αντικειμένου και στο κείμενο να εξηγείτε αναλυτικά τα αντικείμενα και τις τιμές.

Εγώ δεν έχω πουλήσει ποτε κάτι αλλά δεν μπορω να καταλάβω ποιό είναι το πρόβλημα να βγάλει μεροκάματο όπως λέτε... Δηλαδή τη να μην καλύψει κάποια έξοδα του απο πώληση γόνου η κλαδεματων; Και εγώ θα βγω κερδισμένος που θα πάρω κάτι πολύ πιο φτηνά αλλά και ο άλλος θα βγάλει κάτι για τον κόπο του απο τι να κάτσει να ασχοληθεί να μας γράψει οτι τα δινει , με το να τα ετοιμάσει για να τα πάρουμε με το να ερθει στο σημείο συνάντησης με με με με... Γιατί να το κάνει; Για την ψυχή της μάνας του... Δεν μπορω να το αποδοκιμασω αυτό.. Αλλωστε οι αγοραστές κρίνουμε αν είναι κάποιος ακριβός η συμφέρει να κάνουμε αγοραπωλησία... Επίσης κάτι ακόμα. Σε κάθε αγγελία θα μπαίνει ενα μονο αντικείμενο προς πώληση; Δλδ αν δίνει 5 διαφορετικά ψάρια θα πρέπει να είναι ξεχωριστή αγγελία; Ζήτηση δεν μπορούμε να κάνουμε; Και αν ναι ισχύουν οι κανόνες των 30 μερών;

• Like 1

Εγώ δεν έχω πουλήσει ποτε κάτι αλλά δεν μπορω να καταλάβω ποιό είναι το πρόβλημα να βγάλει μεροκάματο όπως λέτε... Δηλαδή τη να μην καλύψει κάποια έξοδα του απο πώληση γόνου η κλαδεματων; Και εγώ θα βγω κερδισμένος που θα πάρω κάτι πολύ πιο φτηνά αλλά και ο άλλος θα βγάλει κάτι για τον κόπο του απο τι να κάτσει να ασχοληθεί να μας γράψει οτι τα δινει , με το να τα ετοιμάσει για να τα πάρουμε με το να ερθει στο σημείο συνάντησης με με με με... Γιατί να το κάνει; Για την ψυχή της μάνας του... Δεν μπορω να το αποδοκιμασω αυτό.. Αλλωστε οι αγοραστές κρίνουμε αν είναι κάποιος ακριβός η συμφέρει να κάνουμε αγοραπωλησία... Επίσης κάτι ακόμα. Σε κάθε αγγελία θα μπαίνει ενα μονο αντικείμενο προς πώληση; Δλδ αν δίνει 5 διαφορετικά ψάρια θα πρέπει να είναι ξεχωριστή αγγελία; Ζήτηση δεν μπορούμε να κάνουμε; Και αν ναι ισχύουν οι κανόνες των 30 μερών;

1ον η κατηγορία αυτή έχει φτιαχτεί για την εξυπηρέτηση όλων μας.Το "βγάζει μεροκάματο" δέν είναι γενικό αλλά για κάποιες εξεραίσεις...

2ον για τα πολλαπλά αντικείμενα νομίζω απάντησα

Ετσι οπως το θετεις,εχεις δικιο,κανενα προβλημα.Αλλα τι θα ελεγες,αν εσυ χαριζες κατι,και σε καποιον,και αυτος σε ενα μηνα το εβγαζε στο σφυρι?

Και δεν μιλαω για φιλους που τον χρονο ,θα βγουν να πουλησουν 1,2,3 φορες,αλλα τους τακτικους θαμωνες αυτης της κατηγοριας.Οποιος εχει ματια βλεπει <_<

Λεπτομεροες εχω γραψει στην ανακοινωση,

Αλλα να γραψω εδω μονο για τα 15 σποτ μινιμουμ.

Το ειχαμε και απετυχε,γιατι επανερχεται ξανα.?

Ναι αλλά μέχρι τώρα ένα φιλτρο ας πούμε ή μια γυάλα, τα βάζαμε στην κατηγορία ενυδρειακά γιατι αφορούσε και του γλυκού και του θαλασσινού νερού ......αλλα φαντάζομαι δε θα υπάρχει πρόβλημα αφου στον τίτλο θα φαίνεται τι πωλείται κάθε φορά έτσι κι αλλιώς. Αυτο πάντως με το ενα αντικείμενο σε κάθε αγγελία (οταν λειτουργήσει πλέον έτσι το σύστημα) ίσως πρεπει να το δείτε γιατι ας πούμε σε μια "διάλυση" ενυδρειου, ο χομπίστας έχει τα πουλήσει πολλααααααα πραγματάκια και τα 10 αντικείμενα θα τα δώσει σε κανά εξάμηνο ;)

Στην εφαρμογή για κινητά θα λειτουργήσει κάποια στιγμη;

Φιλέ husky_jim σορρυ αλλά δεν το είδα οτι το απαντησες πολύ απλά τη εκείνη την ωρα έγραφα...:-) kixlidatos το καταλαβαίνω αυτό που λες αλλά και πάλι δεν με ενοχλει εμένα. Δηλαδή αμα βρω ενα αμάξι πχ 500€ επειδη μπορει να εχει αναγκη τα λεφτα ή φεύγει για εξωτερικό αλλά η αξία του είναι ξέρω εγώ 2000€ και θέλω να το δώσω, ποσο να το δώσω; 500€; Εσύ θα το έκανες; φιλικά πάντα έτσι;κουβεντουλα να γίνετε.

Φιλέ husky_jim σορρυ αλλά δεν το είδα οτι το απαντησες πολύ απλά τη εκείνη την ωρα έγραφα...:-) kixlidatos το καταλαβαίνω αυτό που λες αλλά και πάλι δεν με ενοχλει εμένα. Δηλαδή αμα βρω ενα αμάξι πχ 500€ επειδη μπορει να εχει αναγκη τα λεφτα ή φεύγει για εξωτερικό αλλά η αξία του είναι ξέρω εγώ 2000€ και θέλω να το δώσω, ποσο να το δώσω; 500€; Εσύ θα το έκανες; φιλικά πάντα έτσι;κουβεντουλα να γίνετε.

:D

Ναι αλλα καθε εβδομαδα δεν βρισκεις τετοιες ευκαιριες,αντε 1,αντε 2 αντε 3,για παραπανω παιξε ενα τζοκει :P

Υπηρξαν <χομπιστες >που πουλουσαν,πουλουσαν πουλουσαν,και λες τωρα,εχει τοσα πολλα ενυδρεια αυτος,και δεν τελειωνουν ποτε?

Η αληθεια ειναι τωρα τελευταια εχει αραιωσει το φαινομενο.Η αλλαξαν <επαγγελμα> :D

Οκ με κάλυψες . Ευχαριστώ.

Καθε αρχη και δυσκολη, θα το μαθουμε :thumbsu:

Κιχλιδατος ο χωροφυλακας του φορουμ εισαι και παρακολουθεις ποιοι και καθε ποτε βαζουν αγγελιες;;

Εσενα πιο ειναι το προβλημα σου;;;

Παρακαλούμε όλα τα μέλη να μεταφέρουν τις ενεργές Αγγελίες τους στην νέα κατηγορία το συντομότερο δυνατό.

Η παλιά κατηγορία θα απενεργοποιηθεί σύντομα..

Ερωτηση μιλατε για μια δημοσιευση την καθε φορα εαν ο πωλητης εχει για δοσιμο 3 κοραλια θα βαζει το ενα και μετα το 2ο και μετα απο 30 μερες το 3ο,το ιδιο με ψαρια.επισεις εαν εχει ενακυκλοφορητη και ενα σκιμερ θα βαλει το ενα και μετα το αλλο?η θα ονομασει πωλουντε ψαρια,κοραλια,μηχανηματα?ευχαριστω πολυ.

Ερωτηση μιλατε για μια δημοσιευση την καθε φορα εαν ο πωλητης εχει για δοσιμο 3 κοραλια θα βαζει το ενα και μετα το 2ο και μετα απο 30 μερες το 3ο,το ιδιο με ψαρια.επισεις εαν εχει ενακυκλοφορητη και ενα σκιμερ θα βαλει το ενα και μετα το αλλο?η θα ονομασει πωλουντε ψαρια,κοραλια,μηχανηματα?ευχαριστω πολυ.

Όχι Νίκο μπορει σε μια Αγγελια να βάλει Όσα Κοραλια-ψάρια θέλει..

Επίσης ποια μπορει να ανανεώνει την Αγγελια του με αυτά που έχουν πωληθεί απλό μόνος του χωρίς την παρέμβαση Συντονιστή....

Καθε αρχη και δυσκολη, θα το μαθουμε :thumbsu:

Κιχλιδατος ο χωροφυλακας του φορουμ εισαι και παρακολουθεις ποιοι και καθε ποτε βαζουν αγγελιες;;

Εσενα πιο ειναι το προβλημα σου;;;

Οχι απλα απεχθανομαι τους ψευτοχομπιστες,και τους αγενεστατους, :bigemo_harabe_net-187:

Εσυ παιρνεις μιζα και σε ενοχλεισε το σχολιο μου? :glare:

Οχι απλα απεχθανομαι τους ψευτοχομπιστες,και τους αγενεστατους, :bigemo_harabe_net-187:

Εσυ παιρνεις μιζα και σε ενοχλεισε το σχολιο μου? :glare:

Παρακαλώ να λήξει εδώ το παρόν θέμα αφορά μόνο την ενημέρωση για το νέο καθεστώς αγγελιων....

Σας ευχαριστώ

Και σε μενα το ιδιο.Μπορουμε να κανουμε κατι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...