tsala 29 Ιουλίου 2014 #1 Share 29 Ιουλίου 2014 (edited) Ας δουμε τι προτιμησεις εχουμε οσoν αφορα το ειδος του χρυσοψαρου που επιλεγουμε.. Πιο ειναι αραγε το δημοφιλεστερο ειδος? Τι προτιμαει το ενυδρειακο κοινο? Αν θελετε αιτιολογειτε και την επιλογη σας , τι σας "τραβηξε" σε αυτο το ειδος. Ας ξεκινησω πρωτος λοιπον... Εχω common, comet, shubunkin, oranda, veiltail, black moor και fantail , οσο για το τι με "τραβηξε".. απλα με "τραβανε" τα χρυσοψαρα! Δεν ξεχωριζω καποιο, τα αγαπημενα μου ειδη, που με "τραβανε" οι υπεροχες ουρες τους, ειναι veiltail και comet. Έγινε επεξεργασία 29 Ιουλίου 2014 - tsala 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eliasjuve 29 Ιουλίου 2014 #2 Share 29 Ιουλίου 2014 Εμένα μ'αρέσουν τα "red cap oranda"! Δεν έχω αυτή τη στιγμή αλλά ήταν το πρώτο μου και το αγαπημένο μου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 29 Ιουλίου 2014 #3 Share 29 Ιουλίου 2014 Τα λατρεύω όλα, αλλά η αδυναμία μου είναι τα οραντα ρεντ καπ! Είναι πανέμορφα, γλυκουλια και χαριτωμένα! Στάλθηκε από το GT-S6500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 30 Ιουλίου 2014 #4 Share 30 Ιουλίου 2014 Έχω δύο oranda red cap και μόλις βρω θα βάλω ένα τρίτο. Επίσης έχω ένα κίτρινο common και 6 παιδιά από το common και το red cap που έχουν βγει fancy με μονή ουρά σε κίτρινο, πορτοκαλί, άσπρο με πορτοκαλί και δύο μαύρα που ακόμα δεν έχουν πάρει το τελικό τους χρώμα. Όλα είναι μακρόστενα με μία όμορφη χρωματιστή ουρά και κοιλιά σαν του red cap. Τα λατρεύω!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 30 Ιουλίου 2014 #5 Share 30 Ιουλίου 2014 ένα common, τρία comet και ένα oranda! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 8 Αυγούστου 2014 #6 Share 8 Αυγούστου 2014 Αφου ειχα παρατησει το χομπι εδω και πολυ καιρο εχοντας μονο στην κατοχη μου μια χελωνα και ενα γερικο μονομαχο αποφασισα να ξανα αρχισω με 2 ψαρακια ryukin που τα λατρευω 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 8 Αυγούστου 2014 Author #7 Share 8 Αυγούστου 2014 καλα εκανες και ξαναξεκινησες! κουκλια ειναι να σου ζησουν! βαλε και κανενα φυτακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 8 Αυγούστου 2014 #8 Share 8 Αυγούστου 2014 Φυτακια θα βαλω μερικες ανουβιες και βαλισνεριες διακοσμητικα ομως δεν θελω καθως το ενα ψαρι εχει μεγαλωσει πολυ και χρειαζεται χωρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 8 Αυγούστου 2014 Author #9 Share 8 Αυγούστου 2014 Φυτακια θα βαλω μερικες ανουβιες και βαλισνεριες διακοσμητικα ομως δεν θελω καθως το ενα ψαρι εχει μεγαλωσει πολυ και χρειαζεται χωρο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 8 Αυγούστου 2014 #10 Share 8 Αυγούστου 2014 Γεια σου Αγγελίνα, χαίρομαι που ξανάρθες, είναι πολύ όμορφα τα ψαράκια σου! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 8 Αυγούστου 2014 #11 Share 8 Αυγούστου 2014 Εγώ αυτή την στιγμή έχω ένα Oranda πορτοκαλί και ένα Blackmoor. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 12 Αυγούστου 2014 #12 Share 12 Αυγούστου 2014 Γεια σου καλλιροη ευχαριστω πολυ εβαλα και φυτακια εγινε υπεροχο το ενυδρειο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 26 Αυγούστου 2014 #13 Share 26 Αυγούστου 2014 Ένα update: Τα μαύρα χρυσόψαρα πήραν το χρώμα τους, το ένα έγινε πορτοκαλί και το άλλο άσπρο με πορτοκαλί. Συνολικά είναι 9: δύο oranda red cap, ένα κίτρινο common, 2 άσπρο με πορτοκαλί που μοιάζουν σαν koi και 4 πορτοκαλί με λευκή ουρά και πτερύγια σαν αυτό της φωτογραφίας. Είναι όλα σαν common, αλλά έχουν λίγη από την κοιλίτσα της μάνας τους Είναι πορτοκαλί, στη φωτογραφία μοιάζει κίτρινο. Το έβγαλα από τη λίμνη γιατί νόμισα ότι είδα λευκά σκουλήκια να κρέμονται, παράσιτα, αλλά αυτυχώς ήταν η ιδέα μου, το εξέτασα προσεκτικά, δεν είδα τίποτα, ανακουφίστηκα (τσάμπα το στρέσαρα το καημένο) και είπα να το βγάλω φωτογραφία, ευκαιρία ήταν! Μόλις μπορέσω θα βγάλω και τα υπόλοιπα (πρωην) μωρά. Τώρα έχουν γίνει τεράστια! Υ.Γ. Τώρα που το σκέφτομαι, βρε μπας κι έβγαλα λάθος ψάρι και δεν είχε τίποτα; Αύριο θα τα ελέγξω ξανά μην τυχόν όντως έχει παράσιτο, γιατί αυτό έχει ένα αδερφάκι που του μοιάζει πολύ... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 26 Αυγούστου 2014 Author #14 Share 26 Αυγούστου 2014 κουκλι εγινε!! να σου ζησει! 9? εσυ θα με περασεις στο τελος 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 27 Αυγούστου 2014 #15 Share 27 Αυγούστου 2014 Σ'ευχαριστώ! Ναι, για φαντάσου να σκάσουν και τα αυγά από τα red cap... χαμός θα γίνει αν συνεχιστούν οι γέννες Μόλις μπορέσω θα βγάλω φωτογραφίες και από τα άλλα. Τελικά το "ατύχημα" έβγαλε όμορφα ψαράκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gatilaras 3 Σεπτεμβρίου 2014 #16 Share 3 Σεπτεμβρίου 2014 Ενα ryukin, 2shubukin, 1 black moor και ενα pearlscale που ειναι και η λατρεία μου. Αυτο όμως που θα ήθελα να αποκτήσω είναι ενα bubbleye. Βασικα ολα μ'αρεσουν, λιτρα να τα χωρέσω δεν έχω αλλα!! :-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gatilaras 21 Σεπτεμβρίου 2014 #17 Share 21 Σεπτεμβρίου 2014 Και το τελευταίο προστέθηκε χθες, ενα μικρό πορτοκαλί oranda!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 21 Σεπτεμβρίου 2014 Author #18 Share 21 Σεπτεμβρίου 2014 να σου ζησει! δειξτο μας και αν θελεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goldfish. 21 Σεπτεμβρίου 2014 #19 Share 21 Σεπτεμβρίου 2014 Ένα μικρό κόκκινο με άσπρο oranda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gatilaras 21 Σεπτεμβρίου 2014 #20 Share 21 Σεπτεμβρίου 2014 Με τα χίλια ζόρια τον έβγαλα. Είναι καινούργιος και δεν πολυ στέκεται όπως τα υπόλοιπα αλλα τα παει πολύ καλά για 2η μερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEX 22 Σεπτεμβρίου 2014 #21 Share 22 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ έχω 2 κόμον και 2 κόμετ σε μια μικρή λιμνούλα. Για μένα τα κόμετ είναι τα καλύτερα χρυσόψαρα γιατί εκτός του ότι είναι πανέμορφα και τα βρίσκεις σε πολλούς διαφορετικούς χρωματισμούς, είναι κατάλληλα και για λιμνούλες. Τα διάφορα φάνσυ είναι όμορφα αλλά δυσκολεύονται πολύ σε λιμνούλες Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 22 Σεπτεμβρίου 2014 Author #22 Share 22 Σεπτεμβρίου 2014 Με τα χίλια ζόρια τον έβγαλα. Είναι καινούργιος και δεν πολυ στέκεται όπως τα υπόλοιπα αλλα τα παει πολύ καλά για 2η μερα! κουκλι να σου ζησει! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pptom 23 Σεπτεμβρίου 2014 #23 Share 23 Σεπτεμβρίου 2014 Είχα θα πώ, ένα black moor και ένα shubunkin, γιατί μεγαλώσαν αρκετά και τα έδωσα σε μεγαλύτερο σπιτικό όπως πρέπει... Το shubunkin είναι το αγαπημένο μου. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 23 Σεπτεμβρίου 2014 #24 Share 23 Σεπτεμβρίου 2014 Πολύ ωραία όλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mik7 2 Ιουνίου 2018 #25 Share 2 Ιουνίου 2018 Η Λέιντη και ο Ασημούλης 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος