Jump to content

Νεος Για Κιχλιδες

Babisrott

Recommended Posts

Τις ανουμπιες τις δένεις σε κάποια πέτρα, ενώ τις βαλισνεριες τις φυτεύεις. Κατά την γνώμη μου, περίμενε ενα διάστημα να στρώσουν τα ψάρια σου το ενυδρείο και μετά φύτεψε τες

Τις ανουμπιες τις δένεις σε κάποια πέτρα, ενώ τις βαλισνεριες τις φυτεύεις. Κατά την γνώμη μου, περίμενε ενα διάστημα να στρώσουν τα ψάρια σου το ενυδρείο και μετά φύτεψε τες

Γιατι αυτο?

η anubia δενεται πανω σε μια πετρα η ξυλο με τη βοηθεια μια πετονιας. Οποτε μπορεις να την βαλεις και σε γεματο απο νερο ενυδρειο.Μπορεις να την βαλεις οποτε θελεις εσυ. Οι παλιοι θα σε βοηθησουν περισσοτερο.

Εμένα στην αρχή κάποια εύκολα φυτά δεν μου έπιαναν, οπότε για εμένα αυτό κάνω και αυτή είναι και η πρόταση μου.

Έγινε επεξεργασία - lefteris123

Τα φυτα σε ενα ενυδρειο μπορουν να μπουν απο την πρωτη μερα που θα γεμισει το ενυδρειο με νερο,ειδικα τα ευκολα φυτα.

Τα φυτα σε ενα ενυδρειο μπορουν να μπουν απο την πρωτη μερα που θα γεμισει το ενυδρειο με νερο,ειδικα τα ευκολα φυτα.

σωστος +1

Ειδικα στην αφρικη,αν ειναι να βαλουμε φυτα,πρεπει να τα βαζουμε πριν μπουν τα ψαρια,για να βρουν ετοιμο το περιβαλλον,γιατι μετα ,κατα πασα πιθανοτητα,θα τα τσιμπανε

Εγω παντως θα σου προτεινα ανουμπια γιατι στις κιχλιδες δεν αρεσει και πολυ!!!!!Βαλισνεριες μπορει να ειναι ωραιες αλλα................μπορει να μου εχουν φαει και 7-8 φυτα!!!!!!!Ειδικα την ημερα που δεν ταιζω καθολου...............Την ξεκοκαλιζαν!!!!!!!!!Τωρα ανουμπια!!!!!!!Μια χαρα ουτε λιπασμα ριχνω πλεον ουτε τιποτα!!!!!!!!

Λοιπόν.εβαλα πέτρες,αμμο,και νερό.και το φιλτρο να δουλεύει.αλλα έκανα μια μικρή γκάφα.εβαλα λιγο περισσοτερο αμμο.το αφήνω έτσι?η δεν κάνει?και αν πρέπει να την βγάλω πως μπορω?

Να βαλεις,την αμμο αν θελεις να την βγαλεις μπορεις με ενα λαστιχο. με σιφοναρισμα,βγαζεις οσο θελεις.

Αν έχει λιγο πιο πολυ πειράζει?ασχημο δεν φαίνεται.απλα μην δεν κάνει λέω.ωραια.θα βαλω αντιχλωριο και βακτηρια.ποσες μερες πρέπει να δουλεύει για να βαλω ψαράκια?το φιλτρο βγάζει καμποση πίεση,πειράζει?κανει πολυ αναταραξη στο νερο,και γεμίζει φυσαλιδες.ετσι πρέπει να κάνει?

Οταν ολοκληρωθει ο κυκλος του αζωτου,και μετρας Νιτρικα,τοτε μπορεις να βαλεις ψαρακια.

Στην αφρικη θελουμε αρκετη αναταραξη νερου,κανενα προβλημα.Οι φυσαλιδες ειναι λιγο αντιαισθητικες,οποτε φροντισε να μην πετα το νερο απο υψηλα το φιλτρο

Ωραία τότε.ναι όντως είναι αντιαισθητικο.μαζι με pseudotropheus saulosi μπορω να βαλω και εναν pleco?μου το έχουν δώσει και τον έχω ήδη.τον έχω σε ένα άλλο ανυδρειο εδω και μερες.και έχω παρατηρήσει ότι λερώνει πολυ το συγκεκριμένο ψάρι.ετσι κάνουν αυτα?

Δεν ταιριαζει,μεγαλωνει πολυ,λερωνει πολυ,γκρεμιζει και πετρες :D

Ωχ.πρεπει να βρω να το χαρίσω τότε.και να ψάξω να βρω τα ψαράκια που θέλω απο κάποιον συνχομπιστα γιατι λένε ότι έξω είναι όλα υβρίδια.

Ναι οντος.καθε ποτε να κάνω μετρήσεις στο νερο να δω αν έστρωσε?και με τι να μετράς?οικονομικο και αξιόπιστο?να πάρω τα στικακια έτσι?

Αν εχεις καποιον φιλο στην γειτονιασου,και σου δωσει να μπολιασεις το φιλτρο σου ,ξεκινας αμεσως,αλλως περιμενεις και μετρας.Τα στικακια δεν ειναι αξιοπιστα,αν μπορεις παρε υγρα τεστ,αρχικα ειναι πιο ακριβα,αλλα ουσιστικα ειναι πιο φθηνα,γιατι θα τα εχεις για αρκετα χρονια,

Αν θα στρώσεις το ενυδρείο με βακτήρια πρέπει να κάνεις ότι λένε οι οδηγίες και συνήθως χρειάζεσαι ένα μέρος τον συνολικών ψαριών σου για να τρέφονται τα βακτήρια.

Δεν έχω κανέναν εδω με ενυδρειο.ειμαι μόνος μου δυστηχως.το φιλτρο αυτο δούλευε εδω και καιρο στο ενυδρειο πριν το πάρω εγω.μολις το πήρα απλα το καθάρισα.τα υγρά τεστ περίπου ποσος κάνουν?δεν έχω ιδέα.

Για πιο φθηνα δεν ξερω που ειναι,θα μας πουν φιλοι,Σε αυτην την φαση να παρεις για Νο3,Νο2,ΝΗ3/ΝΗ4

Έγινε επεξεργασία - kixlidatos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...