giorgosmarios 30 Μαίου 2015 #76 Share 30 Μαίου 2015 Χαλι μαυρο χαλι, τη να πουν και οι φυτεμενοι! Και απ οτι ξερω χωρις ζουμια εεε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 30 Μαίου 2015 #77 Share 30 Μαίου 2015 (edited) Κανα φυτακι θα βαλεις Σταματη; Έγινε επεξεργασία 30 Μαίου 2015 - Sturm Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 31 Μαίου 2015 Author #78 Share 31 Μαίου 2015 Χαλι μαυρο χαλι, τη να πουν και οι φυτεμενοι! Και απ οτι ξερω χωρις ζουμια εεε? Έχει ζουμιά ρε συ, άλλα όχι ενυδρειακά……. Κανα φυτακι θα βαλεις Σταματη; Ψάχνω για χώρο ρε Θοδωρή αλλά δεν…… Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 31 Μαίου 2015 #79 Share 31 Μαίου 2015 Δεν σου λέω πως είναι κουκλί γιατί θα το πάρεις πάνω σου και δεν θα μας μιλας μετά, θα μας το πάιζεις diva Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 1 Ιουνίου 2015 Author #80 Share 1 Ιουνίου 2015 Δεν σου λέω πως είναι κουκλί γιατί θα το πάρεις πάνω σου και δεν θα μας μιλας μετά, θα μας το πάιζεις diva Όχι ρε φίλε, εντάξει είμαι λίγο ψώνιο , αλλά μην το κάνουμε θέμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 1 Ιουνίου 2015 #81 Share 1 Ιουνίου 2015 Σταματη αν δεν εχεις ψαλιδακι να σου στειλουμε ενα... Δεν γιντεται ρε συ στα 30 λιτρα γαριδαδικα εχω περισσοτερα φυτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 4 Ιουνίου 2015 Author #82 Share 4 Ιουνίου 2015 Σταματη αν δεν εχεις ψαλιδακι να σου στειλουμε ενα... Δεν γιντεται ρε συ στα 30 λιτρα γαριδαδικα εχω περισσοτερα φυτα... Νίκο η αλήθεια είναι ότι δεν μου μένει πολύ χρόνος για να ασχοληθώ. Είναι μέρες που απλός μόνο προλαβαίνω να ταΐσω. Αν δεν ήταν και η γυναίκα μου να ρίχνει λιπάσματα και τροφές ούτε γυάλα δεν θα μπορούσα να έχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος