georgerocks 25 Ιουλίου 2014 #26 Share 25 Ιουλίου 2014 Μ'αρεσει η πατεντα που ειπες για την λαμπα....εχεις βαλει και ανακλαστηρα? Μπορεις να ανεβασεις καμια φωτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 25 Ιουλίου 2014 Author #27 Share 25 Ιουλίου 2014 χαχα πηρες απο φοβο το φαγητο .... Αν θέλεις δοκίμασε να ταίζεις μιση ωρα περιπου πριν κλεισουν τα φώτα .. Τοτε βγαίνουν τα μικρα για φαγητο. ταιζω και το ¨βραδακι¨.. ειναι να μην το παρω ρε συ Νικο..... τοσα γαριδακια εχασα με τις κωλοταμπλετες... τωρα ειναι οκ παντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 25 Ιουλίου 2014 Author #28 Share 25 Ιουλίου 2014 Μ'αρεσει η πατεντα που ειπες για την λαμπα....εχεις βαλει και ανακλαστηρα? Μπορεις να ανεβασεις καμια φωτο? εχω κολλησει αλουμινοταινια.. θα ανεβασω και φωτο οταν μπορεσω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 25 Ιουλίου 2014 #29 Share 25 Ιουλίου 2014 Εγω ταιζω μια φορα οταν ανοιγουν τα φωτα.Απ οτι εχω παρατηρησει,τα μικρα πεταγονται κατεθειαν με το που πεσει η τροφη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος