nemeas 24 Ιουλίου 2014 #1 Share 24 Ιουλίου 2014 Καλημέρα σας! Θέλω να προσθέσω ζωντανά κοπήποδα στο ενυδρείο μου. Από που μπορώ να τα προμηθευθώ? Μένω στην Θεσσαλονίκη. Θα ήθελα να είναι προσαρμοσμένα σε αλατότητα reef για να μην πεθάνουν αμέσως μόλις τα βάλω στο ενυδρείο. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 24 Ιουλίου 2014 #2 Share 24 Ιουλίου 2014 Οσον αφορα στα μαγαζια θεσσαλονικη νικο,δεν εχω ιδεα. Μπορεις ομως να επικοινωνησεις με καποια απο αθηνα που σιγουρα θα εχουν. Κανεις μια παραγγελια και βαζεις και αλλα πραγματακια που μπορει να χρειαζεσαι ωστε να μην πανε τα μεταφορικα μονο για τα κωπιποδα. Το κομματι βεβαια της προσαρμογης θα ειναι στα δικα σου χερια. Δεν νομιζω καποιο καταστημα να τα εχει "προσαρμοσμενα".Τουλαχιστον απ'οσο ξερω,ισως να κανω και λαθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemeas 24 Ιουλίου 2014 Author #3 Share 24 Ιουλίου 2014 Σε ευχαριστω πολυ mad23! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 24 Ιουλίου 2014 #4 Share 24 Ιουλίου 2014 Παρε με μια συριγκα λιγο νερο απντο σακουλακι και μετρατα με το ρεφρακτομετρο, αυτο πρεπει να το κανεις σε ολα τα σακουλακια που θα παρεις για συγουρια... Την τελευταια φορα που πηρα εγω νομιζω ηταν στο 1011! Ψαξε στα online και παρε κανα τηλεφωνο... Αλλιως απο Αθηνα εχουν τα περισοτερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 24 Ιουλίου 2014 #5 Share 24 Ιουλίου 2014 Ο Σπυρος στο aquario πρεπει να εχει........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 24 Ιουλίου 2014 #6 Share 24 Ιουλίου 2014 και το cosmozoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemeas 24 Ιουλίου 2014 Author #7 Share 24 Ιουλίου 2014 Σας ευχαριστω ολους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος