PanaGreco 2 Οκτωβρίου 2014 Author #201 Share 2 Οκτωβρίου 2014 Σήμερα μπήκε και η Jebao. Ελπίζω να βοηθήσει στην κυκλοφορία. Αυτό που βλέπω είναι ότι η επιφάνεια είναι βρώμικη. Δεν ξέρω αν είναι η διατομική που διαλύεται και πάει πάνω ή κάτι άλλο. Μετρήσεις το βράδυ. Ο μανταρίνος είναι μια χαρά και στέλνει φιλικούς χαιρετισμούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 2 Οκτωβρίου 2014 #202 Share 2 Οκτωβρίου 2014 Βάλε καμία φωτογραφία βρε άνθρωπε, τσάμπα ειναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 2 Οκτωβρίου 2014 Author #203 Share 2 Οκτωβρίου 2014 Το βραδάκι Πάνο. Δεν προλαβαίνω ούτε Να φάω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 2 Οκτωβρίου 2014 Author #204 Share 2 Οκτωβρίου 2014 Σημερινές μετρήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 2 Οκτωβρίου 2014 Author #205 Share 2 Οκτωβρίου 2014 Και μερικές φωτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 2 Οκτωβρίου 2014 Author #206 Share 2 Οκτωβρίου 2014 Και ένα video Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 2 Οκτωβρίου 2014 #207 Share 2 Οκτωβρίου 2014 Τον αχινο τι τον ηθελες βρε;; Πολυ ωραιο το εκανες!!! Η jebao θα σε βγαλει ασπροπροσωπο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 3 Οκτωβρίου 2014 #208 Share 3 Οκτωβρίου 2014 +1 Πολυ ομορφο το εκανες πανο,μπραβο σου φιλε. Οσο περναει καιρος θα γινεται και καλυτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantazio77 3 Οκτωβρίου 2014 #209 Share 3 Οκτωβρίου 2014 Κάτι τέτοια βλέπω και θα αλλαξοπιστήσω! Καλά αντιστέκομαι τόσο καιρό στα αλάτια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 3 Οκτωβρίου 2014 #210 Share 3 Οκτωβρίου 2014 Σημερινές μετρήσεις Τι ωραιο προγραμα ειναι αυτο για ipad που βλεπω; Ποιο ειναι αδελφέ reefa?? Ωραίες οι φωτογραφιες, το βιντεο δε μπορω να το ανοίξω απο το ipad. Το 8 iOS ειναι μια βλακεία και μισή εως τωρα, άντε να δουμε ποτε θα το νοικοκυρέψουνε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 3 Οκτωβρίου 2014 #211 Share 3 Οκτωβρίου 2014 Πανο πολυ ωραιο γινεται αλλα σαν ασχετος θα ρωτησω το εξης: Σαν πολλα ζωντανα δεν εχει μεσα ή μου φαινεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 3 Οκτωβρίου 2014 Author #212 Share 3 Οκτωβρίου 2014 Πανο πολυ ωραιο γινεται αλλα σαν ασχετος θα ρωτησω το εξης: Σαν πολλα ζωντανα δεν εχει μεσα ή μου φαινεται; Που να ξέρω και εγώ βρε Θοδωρή? Και εγώ άσχετος είμαι :) Τα βλέπω όμως σύντομα να πηγαίνουν στο μεγαλύτερο !!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 3 Οκτωβρίου 2014 #213 Share 3 Οκτωβρίου 2014 Με έβαλες άσχημα στο τριπακι του να φτιάξω ενα 60αρι reef. Είχα άγχος πως θα το πω στη σύζυγο αλλα συμφώνησε όλως παραδόξως.....απλα απο αύριο θα πρεπει να με φιλοξενείς στο σπίτι σου επ' αόριστον. Το έχεις κάνει πολυ ωραίο Πανο αλλα δες τι γίνεται με τον αριθμό των ζωντανών που έχεις βάλει μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 3 Οκτωβρίου 2014 Author #214 Share 3 Οκτωβρίου 2014 Είναι όλα βάση σχεδίου ρε Πάνο. Περιμένω την γυναίκα μου να μου πει: Βρε αγάπη μου πολύ στριμωγμένα δεν είναι τα κακόμοιρα? Γιατί δεν τα βάζουμε στο μεγάλο ? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 3 Οκτωβρίου 2014 #215 Share 3 Οκτωβρίου 2014 χαχαχαχα πολυ ωραιο το sps δεξια πανω ειναι καλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 5 Οκτωβρίου 2014 Author #216 Share 5 Οκτωβρίου 2014 (edited) Αναβάθμιση φωτισμού Εδώ με τα λευκά μόνο Εδώ με λευκά και ακτινικά Εδώ με ακτινικά μόνο Και μιά γενική Έγινε επεξεργασία 5 Οκτωβρίου 2014 - PanaGreco 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 5 Οκτωβρίου 2014 #217 Share 5 Οκτωβρίου 2014 Ωραιο φιλε μπραβο πες μας λιγο για το προγραμμα για τις μετρησεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 5 Οκτωβρίου 2014 #218 Share 5 Οκτωβρίου 2014 Πολυ ωραιο πανο,φτου φτου Ωραιο και το φωτιστικο Πανο πολυ ωραιο γινεται αλλα σαν ασχετος θα ρωτησω το εξης: Σαν πολλα ζωντανα δεν εχει μεσα ή μου φαινεται; Υπαρχουν φημες θοδωρη οτι εχεις μπει στο stoiximan και στο betgr με αποδοση 0,000000000001(σχεδον κλειδωμενο δηλαδη) οτι στους επομενους 6 μηνες θα κανεις θαλασσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 5 Οκτωβρίου 2014 Author #219 Share 5 Οκτωβρίου 2014 Ευχαριστώ παιδιά. Και οι σημερινές μετρήσεις μετά από αλλαγή νερού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 5 Οκτωβρίου 2014 Author #220 Share 5 Οκτωβρίου 2014 (edited) Ωραιο φιλε μπραβο πες μας λιγο για το προγραμμα για τις μετρησεις. Είναι app για IOS και Android. Μπορείς να το βρεις εδώ http://www.aquarimate.com Έγινε επεξεργασία 5 Οκτωβρίου 2014 - PanaGreco Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 5 Οκτωβρίου 2014 #221 Share 5 Οκτωβρίου 2014 Πολυ καλα το πας!! Πολλα μπραβο σου!!! Ωραιο το φωτισηκο 9€!!! Ελεος!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 5 Οκτωβρίου 2014 #222 Share 5 Οκτωβρίου 2014 Βλεπω ανακαλύψαμε την χαρα ενoς κανονικού φωτιστικου και παίζουμε To φωτιστικο σου αποδεδειγμένα δουλευει (digital reason), βλεπω αναβαθμίστηκε και ο χωρος στα πέριξ του ενυδρειου! Βασικα δυο προγράμματα αξίζουν απο το shop, το aquarimate που εχεις kai to aquaplanner. Το πρωτο ειναι καλυτερο αλλα το δεύτερο προσφέρει sync ολες τις συσκευες iOS. Χαζο που το aquarimate δεν κανει sync, μια και το πηρα, ας ελπίσουμε να το φτιάξουνε. Πως σου εκανε το μαγνήσιο τετοια βουτιά ετσι απότομα; Εισαι σίγουρος οτι μέτρησες σωστα; Να χαιρεσε την αναβάθμιση Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 5 Οκτωβρίου 2014 Author #223 Share 5 Οκτωβρίου 2014 Το πρωτο ειναι καλυτερο αλλα το δεύτερο προσφέρει sync ολες τις συσκευες iOS. Χαζο που το aquarimate δεν κανει sync, μια και το πηρα, ας ελπίσουμε να το φτιάξουνε. και αυτό κάνει sync Μάριε αλλά όχι αυτόματα. Κάνεις back up στο cloud από την μία συσκευή και retore από την άλλη και είσαι έτοιμος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 5 Οκτωβρίου 2014 #224 Share 5 Οκτωβρίου 2014 Βρε τι λετε με καψατε! Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 5 Οκτωβρίου 2014 #225 Share 5 Οκτωβρίου 2014 Δεν μου πέρνει το ιδιο account που εβαλα στο tablet και στο τηλέφωνο. Δεν το δέχεται για να περάσω το back-up που εχει. Θα το δω καλυτερα τις επόμενες ημερες αλλα αν εχεις καμια συμβουλή εδω ειμαι. Βρε τι λετε με καψατε! Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χαχαχα, φαντάζομαι δεν θα εισαι ο μόνος και ουτε και το σκέφτηκα ετσι Aquarimate και Αquaplanner ειναι προγράμματα για το ipad και λέγαμε αν κρατάει τις τιμες απο τη μια συσκευη στην αλλη αν εχεις αυτόματα μεσω cloud. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος