PanaGreco 23 Απριλίου 2015 Author #351 Share 23 Απριλίου 2015 παιδια καλησπέρα εχω αγχωθεί πολύ με αυτό το τελευταιο σχετικα με τα λιτρα του reef δημοτικο και πανεπιστημιο.... γιατι από τα 125 λιτρα θα επεφτα στα 50 αρα μεινω στην ιδια ταξη :lolu: :lolu: Με τον κηδεμόνα σου τον Σεπτέμβριο !!!! Μην αγχώνεσαι το σχόλιο πήγαινε στις γνώσεις μου και όχι στα λίτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristos74 23 Απριλίου 2015 #352 Share 23 Απριλίου 2015 (edited) παιδια χομπι είναι όχι αγχος και εγω στην αρχη δεν καταλαβαινα ότι μου έλεγαν τα παιδια που ήξεραν και τα έβαφα μαυρα,,,με την αγάπη τους όμως κατι παω να κανω aquazone και ξερο ψωμί :bow: :bow: Έγινε επεξεργασία 23 Απριλίου 2015 - xristos74 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristos74 23 Απριλίου 2015 #353 Share 23 Απριλίου 2015 Με τον κηδεμόνα σου τον Σεπτέμβριο !!!! Μην αγχώνεσαι το σχόλιο πήγαινε στις γνώσεις μου και όχι στα λίτρα. όχι δασκαλε γιατι θα διαβάζω από εδώ και περα :hysterical: Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristos74 23 Απριλίου 2015 #354 Share 23 Απριλίου 2015 Περα από την πλακα το ενυδρειο είναι φανταστικο και είναι ο κοπος σου να το χαιρεσαι!!!!!!!!!!! :thumbsu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 23 Απριλίου 2015 Author #355 Share 23 Απριλίου 2015 Περα από την πλακα το ενυδρειο είναι φανταστικο και είναι ο κοπος σου να το χαιρεσαι!!!!!!!!!!! :thumbsu: Σε ευχαριστώ αλλά μάλλον υπερβάλεις. Υπάρχουν ενυδρεία εδώ μέσα που είναι πραγματικά στολίδια. Οσο για τον κόπο μου δεν θα το έλεγα. Δεν ασχολούμαι και πολύ όπως έχω γράψει παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristos74 23 Απριλίου 2015 #356 Share 23 Απριλίου 2015 (edited) Σε ευχαριστώ αλλά μάλλον υπερβάλεις. Υπάρχουν ενυδρεία εδώ μέσα που είναι πραγματικά στολίδια. Οσο για τον κόπο μου δεν θα το έλεγα. Δεν ασχολούμαι και πολύ όπως έχω γράψει παραπάνω. Oxi φιλε μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν λεω ότι ένα ενυδρειο 150 200 300 λιτρα δεν είναι ομορφο...αλλα επειδή ειμαστε στην ιδια μοιρα και εσυ σε πολύ καλυτερη από εμενα...εχει μεγαλη αξια...εγω γνωσεις από αλμυρο δεν εχω....ξερω όμως το γλυκο και τα juwel σαν να τα κατασκευασα...ξερω τι παει να πει αλατι σε φιλτρακι jawel...και ποσο μαγκα θελει για να κανει το χημικο καθαρισμο στα λιτρα σου...κουραγιο και κανεις πολύ καλη δουλεια!!!!!!!!!!! :thumbsu: Έγινε επεξεργασία 23 Απριλίου 2015 - xristos74 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 23 Απριλίου 2015 #357 Share 23 Απριλίου 2015 Ποιό είναι αυτό βρε Νίκο ? Δεν τα ξέρω ακόμα τα αλμυρά http://www.seaslugforum.net/find/dolaauri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 23 Απριλίου 2015 #358 Share 23 Απριλίου 2015 http://www.seaslugforum.net/find/dolaauriΤι κουκλί είναι αυτό βρε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 23 Απριλίου 2015 Author #359 Share 23 Απριλίου 2015 Τι κουκλί είναι αυτό βρε; Είδες βρε. Άλλη ομορφιά το αλμυρό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος