PanaGreco 5 Σεπτεμβρίου 2014 Author #101 Share 5 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα, κοιτα εγω στο record μου το εβγαλα για να κερδισω το χωρο αλλα αν θες να το κρατησεις ανθρακα, αντιφωσφορο και βαμβακι με αυτη τη σειρα απο κατω προς τα πανω. Σε ευχαριστώ. Κάποια συγκεκριμένα προιόντα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petrossol 5 Σεπτεμβρίου 2014 #102 Share 5 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω περνω απο water waves και ανθρακα και αντιφωσφορο και ειμαι ευχαριστημενος, οποτε δεν εχω δοκιμασει κατι αλλο για να σου πω σιγουρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 6 Σεπτεμβρίου 2014 Author #103 Share 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μάλλον αρχίζει να δείχνει. Τι λέτε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 6 Σεπτεμβρίου 2014 #104 Share 6 Σεπτεμβρίου 2014 καλυτερο τωρα ειναι αν ο αριστερος βραχος ο μικρος δεν ειναι κολημενος βγαλτον εκει ειναι ωραια θεση για κοραλι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 6 Σεπτεμβρίου 2014 Author #105 Share 6 Σεπτεμβρίου 2014 (edited) καλυτερο τωρα ειναι αν ο αριστερος βραχος ο μικρος δεν ειναι κολημενος βγαλτον εκει ειναι ωραια θεση για κοραλι! Όχι δεν είναι κολλημένος. Είναι ένα κομμάτι που μου έσπασε στην προσπάθειά μου να φτιάξω τους άλλους. Βασικά μόνο το δεξί κομμάτι είναι κολλημένο. Δεν τα πάω καλά με το κόλλημα. Αν οι βράχοι έχουν σταθεροποιηθεί θέλουν οπωσδήποτε κόλλημα ? Έγινε επεξεργασία 6 Σεπτεμβρίου 2014 - lykourgos Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 6 Σεπτεμβρίου 2014 #106 Share 6 Σεπτεμβρίου 2014 Όχι δεν είναι κολλημένος. Είναι ένα κομμάτι που μου έσπασε στην προσπάθειά μου να φτιάξω τους άλλους. Βασικά μόνο το δεξί κομμάτι είναι κολλημένο. Δεν τα πάω καλά με το κόλλημα. Αν οι βράχοι έχουν σταθεροποιηθεί θέλουν οπωσδήποτε κόλλημα ? βεβαια μολις πας να βαλεις δυναμη να κολλήσεις κατι θα πεσουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΟΣ 6 Σεπτεμβρίου 2014 #107 Share 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μάλλον αρχίζει να δείχνει. Τι λέτε ? ι Εγώ στη θέση σου θα άφηνα το δεξιό νησί όπως το είχες , θα έφτιαχνα ένα πολύ μικρό νησί στη μέση και προς τα πίσω και αριστερά θα έφτιαχνα ένα νησί λίγο πιο ψηλό από το δεξιό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 6 Σεπτεμβρίου 2014 #108 Share 6 Σεπτεμβρίου 2014 Εμένα παντως έτσι όπως το έκανες τώρα, μου αρέσει πολύ περισσότερο. Εκεί θα τα αφηνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 6 Σεπτεμβρίου 2014 #109 Share 6 Σεπτεμβρίου 2014 Εμένα μου αρέσει έτσι όπως είναι. Θέλει όμως κόλλημα για σιγουριά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 7 Σεπτεμβρίου 2014 #110 Share 7 Σεπτεμβρίου 2014 Ωραιο το aquascape, οντως ομως θελει καποιο δέσιμο με καποιο τροπο. Τωρα μπορει να μην σε νοιάζει, οταν ομως θα εχεις ζωντανα και θα φύγει κανα κομματι θα καταλάβεις γιατι το λεμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 7 Σεπτεμβρίου 2014 Author #111 Share 7 Σεπτεμβρίου 2014 (edited) Ρε παιδιά να τα κολλήσω. Δεν λέω όχι αλλά κάτι δεν κάνω καλά. Προσπάθησα να κολλήσω κάποια κομμάτια με tunze και περίμενα να στεγνώσει καλά αλλά μόλις τα σήκωσα να τα βάλω στο ενυδρείο ξεκολλήσανε εύκολα. Τώρα μπορώ να τα κολλήσω όπως είναι μέσα στο νερό και με τι υλικό? Έγινε επεξεργασία 7 Σεπτεμβρίου 2014 - PanaGreco Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 7 Σεπτεμβρίου 2014 #112 Share 7 Σεπτεμβρίου 2014 παρε την dd κολα που ειναι δυο στοιχείων φτιάξε οσοι ποσότητα θες για το κολλημα και μεσα στο νερο κολλατα και μην τα πειραξεις καθολου Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 7 Σεπτεμβρίου 2014 Author #113 Share 7 Σεπτεμβρίου 2014 (edited) παρε την dd κολα που ειναι δυο στοιχείων φτιάξε οσοι ποσότητα θες για το κολλημα και μεσα στο νερο κολλατα και μην τα πειραξεις καθολου Thanks. Εναλλακτικά υπάρχει κάποιο άλλο υλικό ;Edit Ποιά είναι αυτή η dd? Έγινε επεξεργασία 7 Σεπτεμβρίου 2014 - PanaGreco Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 7 Σεπτεμβρίου 2014 #114 Share 7 Σεπτεμβρίου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 7 Σεπτεμβρίου 2014 Author #115 Share 7 Σεπτεμβρίου 2014 Ξέρεις ποιά καταστήματα την έχουν στην Αθήνα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 7 Σεπτεμβρίου 2014 #116 Share 7 Σεπτεμβρίου 2014 σχεδον ολα το εχουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 7 Σεπτεμβρίου 2014 #117 Share 7 Σεπτεμβρίου 2014 σχεδον ολα το εχουν Ακριβώς. Και είναι και πολύ καλή στα κολλήματα της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 9 Σεπτεμβρίου 2014 Author #118 Share 9 Σεπτεμβρίου 2014 Ένα μικρό update Σε λίγο ακολουθεί και video. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 9 Σεπτεμβρίου 2014 Author #119 Share 9 Σεπτεμβρίου 2014 Και το video 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 9 Σεπτεμβρίου 2014 #120 Share 9 Σεπτεμβρίου 2014 Πολυ ωραια αλλα μηπως βιαστικες λιγο για κοραλακια? απο μετρησεις πως εισαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 9 Σεπτεμβρίου 2014 #121 Share 9 Σεπτεμβρίου 2014 τις μοντιπορες στα πλαγια οχι ετσι ορθια που τα εχεις βαλει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 9 Σεπτεμβρίου 2014 Author #122 Share 9 Σεπτεμβρίου 2014 τις μοντιπορες στα πλαγια οχι ετσι ορθια που τα εχεις βαλει! ΟΚ θα τις αλλάξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 9 Σεπτεμβρίου 2014 #123 Share 9 Σεπτεμβρίου 2014 Ωραιο σου ευχομε να εισε καλα να το χαρεις 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 9 Σεπτεμβρίου 2014 #124 Share 9 Σεπτεμβρίου 2014 Το χαλασες, γιατι το χαλασες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 10 Σεπτεμβρίου 2014 #125 Share 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μου άρεσε περισσότερο όπως το είχες φτιάξει πριν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος