DrEng 22 Ιουλίου 2014 #1 Share 22 Ιουλίου 2014 Τι μπορει να γινει με αυτους τους μικρους παρεισακτους ? Δεν κανουν κακο στα φυτα μου ? Οσα κι αν αφαιρω με το χερι μου συνεχεια εμφανιζονται αλλα και περισσοτερα ... Υπαρχουν ψαρια τα οποια να τρεφονται με αυτα και να ταιριαζουν στην ψαροσυνθεση μου ( guppies, platys, γαριδουλες) Ευχαριστω ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 22 Ιουλίου 2014 #2 Share 22 Ιουλίου 2014 Anentome helena ή αλλιως σαλιγκαρια δολοφονοι! Αυτα τρεφοντε με τους λαθρεπιβατες! Μειωνεις ταισμα! Οχι ποιοτητα ή γευματα, αλλα ποσοτητα! Σαλιγκαροπαγιδες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 22 Ιουλίου 2014 #3 Share 22 Ιουλίου 2014 Το θεμα μεταφερθικε στη σωστη κατηγορια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEng 22 Ιουλίου 2014 Author #4 Share 22 Ιουλίου 2014 που μπορω να προμηθευτω αυτους τους κυνηγους ? στα πετ σοπ που παω σιγουρα δεν υπαρχουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 22 Ιουλίου 2014 #5 Share 22 Ιουλίου 2014 Βάλε μια αγγελία εδώ στο forum αλλά ψάξε και τις αγγελίες . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 22 Ιουλίου 2014 #6 Share 22 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα Γεφυρα Βαρυμπόμπης, απογευματινές ώρες και σου φέρνω 2-3 Τα υπόλοιπα σε πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος