Popular Post Αργύρης Π 21 Ιουλίου 2014 Popular Post #1 Share 21 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα παιδιά όπως λέει και ο τίτλος καταστημα pet shop ψάχνει ατομα για εργασία που να έχουν γνώσεις πανω στον τομέα του ενυδρείου μου ζήτησαν εμένα αν ξέρω κανέναν αν κάποιος φίλος ενδιαφέρεται να μου στείλει ενα βιογραφικό με φωτογραφία και θα κάνω οτι μπορω να βοηθήσω. Το γράφω σε αυτήν την ενότητα για να το δουν ποιο εύκολα παιδιά που ίσως ενδιαφέρονται αν δεν κάνω καλά παρακαλώ κάποιος να το μεταφέρει εκεί που πρεπει ! Ο μόνος λογος που το ανεβαζω στο φόρουμ είναι Για να βοηθήσω παιδιά που έχουν γνώσεις και ψάχνουν δουλεια στις δύσκολες μέρες που ζούμε ! Για οποιαδήποτε απορία στείλετε μου πμ ή mail στο papaioannou.argiris@gmail.com Ευχαριστώ και μακάρι να μπορέσω να βοηθήσω όσον το δυνατό περισσότερους φιλους . 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 21 Ιουλίου 2014 #2 Share 21 Ιουλίου 2014 Ενα μεγαλο μπραβο σε σενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 21 Ιουλίου 2014 #3 Share 21 Ιουλίου 2014 Φιλε μου Αργυρη μια υπεροχη κινηση εκ μερους σου. Να εισαι καλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αργύρης Π 21 Ιουλίου 2014 Author #4 Share 21 Ιουλίου 2014 Μα το όλο νόημα είναι να βοηθάμε ο ένας τον άλλον ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 21 Ιουλίου 2014 #5 Share 21 Ιουλίου 2014 Μπράβο Αργύρη !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asplinnos 22 Ιουλίου 2014 #6 Share 22 Ιουλίου 2014 Αργυρη μπραβο και αυτη ειναι μια πολυ αξιολογη κινηση απο μερια σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 22 Ιουλίου 2014 #7 Share 22 Ιουλίου 2014 Εχεις καποια ανταποκριση απο φιλους που να ενδιαφερονται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αργύρης Π 22 Ιουλίου 2014 Author #8 Share 22 Ιουλίου 2014 Η αλήθεια Μήτσο είναι ότι μόνο 2 άτομα μου έχουν στείλει βιογραφικά και φυσικά τα έχω στείλει και εγώ με την σειρά μου στον υπεύθυνο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 22 Ιουλίου 2014 #9 Share 22 Ιουλίου 2014 Αργυρη μακαρι τα παιδεια να ειναι ανταξια τον προσδοκιων σας και να εργασθουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αργύρης Π 22 Ιουλίου 2014 Author #10 Share 22 Ιουλίου 2014 Μακάρι να τους προσλάβουν όλους όσους μου στείλουν εμένα χαρά μου θα είναι να έχω συναδέλφους που να αγαπάνε αυτό που κάνουν γιατί τότε θα το κάνουν και καλά ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αργύρης Π 27 Ιουλίου 2014 Author #11 Share 27 Ιουλίου 2014 Παιδιά ακόμα περιμένω και άλλα βιογραφικά ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος