chrisvari 17 Σεπτεμβρίου 2014 Author #51 Share 17 Σεπτεμβρίου 2014 Όχι φίλε μου δεν ξαναγεννήσανε.Μάλλον επειδή τη δεύτερη μέρα που είχαν γεννήσει,μπήκαν μέσα 5 νέα ψάρια κι άλλαξαν οι ισσοροπίες Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisvari 26 Οκτωβρίου 2014 Author #52 Share 26 Οκτωβρίου 2014 (edited) Καλησπέρα παιδιά .Οι γέννες απο το συγκεκριμένο ζευγάρι ξανάρχισαν πιο εντατικά πλέον.Κάθε 3 μέρες γεννάνε.Τη τελευταία φορά είδα κι ένα τσαμπί με 10 20 ουρίτσες,αλλά την επόμενη μέρα μόνο 2,3 κατάφεραν να κολλήσουν στους γονείς και μετά απο λίγες ώρες εξαφανίστηκαν κι αυτά. Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έγινε επεξεργασία 26 Οκτωβρίου 2014 - chrisvari Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisvari 26 Οκτωβρίου 2014 Author #53 Share 26 Οκτωβρίου 2014 My discus hand feeding: Discus pair taking care their eggs: Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος