giannispopi 19 Ιουλίου 2014 #1 Share 19 Ιουλίου 2014 παιδια μπορω να βαλω σαλιγκαρια στο reef μου απο ελληνικη θαλασσα?? επισης κατι σαν κοραλλια που βρηκα στα βραχακια μπαινουνε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 19 Ιουλίου 2014 #2 Share 19 Ιουλίου 2014 Μερικοί το έχουν κάνει και.ΜΡ ψάρια ΑλλΑ καλό ειναι να μην μπερδεύουμε ζωντανά που ζουν σε διαφορετικές συνθήκες Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 20 Ιουλίου 2014 Author #3 Share 20 Ιουλίου 2014 τελικα να τα βαλω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 20 Ιουλίου 2014 #4 Share 20 Ιουλίου 2014 τελικα να τα βαλω?? Μπορεις να δοκιμάσεις άλλα θα πρεπει να κανεις αρκετή προσαρμογή για το θέμα της αλατοτητας...Προσπάθησε να τα συλεξεις μικρούτσικα και να εχουν το σχήμα που να μοιάζουν με τα τροπικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 20 Ιουλίου 2014 Author #5 Share 20 Ιουλίου 2014 τα κοραλλακια?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 20 Ιουλίου 2014 #6 Share 20 Ιουλίου 2014 τα κοραλλακια?? Τι Κοραλια ;μήπως ήταν ανεμωνες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 20 Ιουλίου 2014 Author #7 Share 20 Ιουλίου 2014 (edited) ΘΑ βαλω φωτο σε λιγο.. Έγινε επεξεργασία 20 Ιουλίου 2014 - giannispopi Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 20 Ιουλίου 2014 Author #8 Share 20 Ιουλίου 2014 Πριν καμία ώρα τα έβαλα δοκιμάστηκα στο ενυδρειο. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 20 Ιουλίου 2014 Author #9 Share 20 Ιουλίου 2014 Πριν καμία ώρα τα έβαλα δοκιμάστηκα στο ενυδρειο. ImageUploadedByTapatalk1405871004.258519.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk να τα βγαλω????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 20 Ιουλίου 2014 #10 Share 20 Ιουλίου 2014 Τωρα που τα έβαλες αστα. Αν δεις οτι πεθάνουν βγάλτα. Παρατήρησε τα και καθε παρατήρηση χρήσιμη ειναι αν και θα φανεί σχετικα σύντομα πιστευω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 12 Αυγούστου 2014 #11 Share 12 Αυγούστου 2014 Τελικά άντεξαν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 12 Αυγούστου 2014 #12 Share 12 Αυγούστου 2014 Κι εγω εχω βαλει σαλιγγαρια μεσογειακα στο reef μου και πανε πολυ καλα.Κανουν και καλη δουλεια με την αλγη.Για κοραλλια δεν ξερω αν θα εβαζα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 13 Αυγούστου 2014 Author #13 Share 13 Αυγούστου 2014 Τα κοράλια χάλασαν. Τα σαλιγκαρια ζουν και βασιλεύουν. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 13 Αυγούστου 2014 Author #14 Share 13 Αυγούστου 2014 Βρήκα τώρα στην μεθωνη ανεμωνες. Αυτές παίζει να αντέξουν στο ενυδρειο!;; Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 14 Αυγούστου 2014 Author #15 Share 14 Αυγούστου 2014 Τίποτα;;; Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 14 Αυγούστου 2014 #16 Share 14 Αυγούστου 2014 Για ανεμωνη απο δικη μας θάλασσα δεν θα στο συνιστούσα, και γενικα καλο ειναι να μην μπερδεύουμε τους βιότοπους. Αλλες παραμέτρους εχει η δική μας θάλασσα και άλλες οι τροπικές. Aν το κάνεις ομως, προσεξε να βάλεις οπωσδήποτε γάντια, ειναι τοξικές. Και να την εχεις υπο στενή παρακολούθηση, ετσι ωστε αν πεθάνει να μη στο διαλύσει το ενυδρείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
complex 10 Νοεμβρίου 2014 #17 Share 10 Νοεμβρίου 2014 Η δικη μου εμπειρια απο μεσογειακους ερημιτες (αργαλαστης βολου) ηταν αρχικα να μου φανε 2 damsel και μακροπροθεσμα να εχω δραματικη αυξηση απο αγνωστα σπειροειδη flatworms πιθανων αλλα και ενα ακομη μικροοργανισμο που κατεκλεισε το βραχο και εχει μορφη μικροσκοπικου σκουλικιου, ακινητο, σκληρο σε υφη και η ακρη του ειναι καθετη στο βραχο δημιουργοντας κατι σαν καρφι. Σπανε ευκολα αλλα αν δεν προσεξεις μπορει να σε τρυπισουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος