Jump to content

Θα Βαλω Θαλασσινό Νερο

Recommended Posts

Φτιαξε τις τιμες σου(mg-ca-kh), λυσε το θεμα με τις αλγες και τα θρεπτικα και θα ερθει και η κοραλλινη και η υγεια :)

Θελει υπομονη!

για μενα δεν χρειαζεται προσθετο για την κοραλινη θα ερθει απο μονη της οσο στρωνει με το καιρο το ενυδρειο

φτιαξε τις τιμες ανεβασε λιγο την αλατοτητα και αλλαγες με οσμωση και ολα θα ερθουν θελει χρονο πολυ το θαλασσινο!

Έγινε επεξεργασία - lykourgos

για μενα δεν χρειαζεται προσθετο για την κοραλινη θα ερθει απο μονη της οσο στρωνει με το καιρο το ενυδρειο

φτιαξε τις τιμες ανεβασε λιγο την αλατοτητα και αλλαγες με οσμωση και ολα θα ερθουν θελει χρονο πολυ το θαλασσινο!

+1

Αφου εχεις τοσα θεματα αστο το θαλασσινο νερο για αργοτερα.

Οσμοση + αλατάκι (για reef). Λίγα σαλιγκαράκια, λίγοι ερημίτες, αντιφωσφορος + ενεργος ανθρακας. Ρίχνε και κανένα βακτήριο να βοηθήσει το σύστημα. Καλή κυκλοφορία, μείωσε τις ώρες φωτισμού γυρο στις 9-10. ελατώνεις το τάισμα (αν εχεις ψαράκια), τόσο ώστες ίσα ισα να συντηρούντε.

Σε 2-3 εβδομάδες λογικά θα πρέπει να φτιάχνουν τα πράγματα.

Αν δε σε θελει το μπου........

Μόλις μπήκα στο σπίτι

Εχω για κυκλοφορία μια hydor 4400λιτρα άμα ωρα και μια κινέζικη 3000 λίτρα άμα ωρα και η κινέζικη σταμάτησε και δεν δουλεύει .δοκιμασα τα πάντα .μαλλον τα έφτησε .ηθελα να πάρω jebao μέχρι να πάρω με αυτή την κυκλοφορία θα εχω πρόβλημα; Το ενυδρειο ειναι 240 λίτρα διαστάσεις 110χ50χ60 εχω δει αλλα ενυδρεία σαν το δικό μου που έχουν και λιγότερη κυκλοφορια και πετάνε

Αν δε σε θελει το μπου........

Μόλις μπήκα στο σπίτι

Εχω για κυκλοφορία μια hydor 4400λιτρα άμα ωρα και μια κινέζικη 3000 λίτρα άμα ωρα και η κινέζικη σταμάτησε και δεν δουλεύει .δοκιμασα τα πάντα .μαλλον τα έφτησε .ηθελα να πάρω jebao μέχρι να πάρω με αυτή την κυκλοφορία θα εχω πρόβλημα; Το ενυδρειο ειναι 240 λίτρα διαστάσεις 110χ50χ60 εχω δει αλλα ενυδρεία σαν το δικό μου που έχουν και λιγότερη κυκλοφορια και πετάνε

Πηρα μαγνήσιο,ασβέστιο και κh να βαζω καλα εκανα;

Έγινε επεξεργασία - mageiras293

Σε τι μορφη τα πηρες;;

Εαν η κινεζηκη ειναι sun sun παρε μια αλλη για συγουρια, φθηνες ειναι...

Βαλτην σε μπολικο ξυδακι με ζεστο νερο.. μετα ενα καλο καθαρισμα και μπορει να δουλεψει παλι.

Ειναι σε σκόνη δεν ξερω αν κανει να πω το κατάστημα δεν εχω πρόβλημα εγω .....

Ειναι από Αθήνα

Τωρα αυτο σκέφτομαι αγορά jebao η sun sunμαλλον πρεπει να κάηκε αυτή που ειχα.

Με την hydor 4400 λίτρα ενα ωρα ειμαι καλυμμένος για την ωρα η πρεπει να αγοράσω αυριο

Έγινε επεξεργασία - mageiras293

Αυτο θα το δεις απ τα κοραλλια σου, απλα ειναι καλο να μην το αμελησεις για καιρο...

Τα στοιχεια τοτε τα ετοιμαζεις ενα ενα σε ξεχωριστο δοχειο με νερο απο οσμωση και τα ριχνεις με 2-4 ωρες διαφορα και φυσικα κανοντας μετρησεις καθε μερα την ιδια ωρα, για αυτη την δουλεια καλο ειναι να αρχισεις να σκευτεσαι για μια δοσομετρικη περισταλτικη αντλια, υπαρχουν πολλες επιλογες για ολες τις τσεπες....

Έγινε επεξεργασία - Akridas66

Οπως επισης και αυτο :)

Χημεία θαλασσινού νερού και οι ιδιότητες του

Έγινε επεξεργασία - Discos

μπραβο ρε παιδια κατι τετοιο εψαχνα για να μαθω τι κανει το καθενα και τι να βαλω

δοσομετρικη λες οτι υπαρχουν πολλες επιλογες για ολες τις τσεπες...που μπορω να βρω κατι φτηνο ??

Πολλα παιδια εχουν παρει την jebao απο fish-street.com ...

Και εγω θελω να την παρω, αλλα δεν τα εχω καταφερη ακομα...

Διαβασε, ρωτα και σιγα σιγα θα την βρουμε την ακρη :)

Απλα θελει υπομονη και μετρησεις το ολο πραμα.... :)

Έγινε επεξεργασία - Akridas66

κανε μια ερευνα στα καταστημα που εχουν βημα και σε σελιδες του εξωτερικου πριν παρεις κατι καλο ειναι να μαθεις εντυπωσεις απο εδω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...