billaus 28 Ιανουαρίου 2016 #101 Share 28 Ιανουαρίου 2016 Ωραιος κωστα αν και δεν με τρελαινουν τα γαριδαδικα το δικο σου ειναι φανταστικο. Μπραβο!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 28 Ιανουαρίου 2016 Author #102 Share 28 Ιανουαρίου 2016 Να σαι καλα φιλαρακι,σ ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
George K 28 Ιανουαρίου 2016 #103 Share 28 Ιανουαρίου 2016 Πολύ όμορφο φίλε, να χαίρεσαι τις γαρίδες σου!☺ Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 28 Ιανουαρίου 2016 #104 Share 28 Ιανουαρίου 2016 Εεεε δεν γινοταν αλλο!! Δεν σου πηγαν 1....2 φορες την 3 ηρθαν και εκατσαν καλα και πανε σαν τρελες Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 29 Ιανουαρίου 2016 Author #105 Share 29 Ιανουαρίου 2016 Να σται καλα παιδια! Οι orange μου φαινονται πιο ευκολες απο τις yellow που ειχα δοκιμασει και δεν πηγαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 29 Ιανουαρίου 2016 #106 Share 29 Ιανουαρίου 2016 Πολύ όμορφο Κώστα, μπράβο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lingistis 29 Ιανουαρίου 2016 #107 Share 29 Ιανουαρίου 2016 Μπράβο, πολύ μου άρεσε! Το χρώμα στις γαρίδες σου είναι πολύ όμορφο, τι ταϊζεις; Να χαίρεσαι το χόμπι Κώστα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 29 Ιανουαρίου 2016 Author #108 Share 29 Ιανουαρίου 2016 Μπράβο, πολύ μου άρεσε! Το χρώμα στις γαρίδες σου είναι πολύ όμορφο, τι ταϊζεις; Να χαίρεσαι το χόμπι Κώστα!! Ευχαριστω Γιαννη! Δεν ξερω αν σε μπερδευει ο τιτλος αλλα οι γαριδες ειναι οι orange,βεβαια καποιες φαινονται πιο κιτρινες στις φωτο και στο βιντεο. Απο τροφες ταιζω τα εξης : Sera Shrimps natural,JBL Novo Prawn,hikari shrimp cuisine, diy γαριδοτροφη που εχω φτιαξει, αγγουρι,καροτο και μια τροφη που ειχα παρει για τις αφρικανες που εχει σπιρουλινα,ειναι στικς τα οποια ποτε δεν τα εφαγαν και τελικα τα τρωνε οι γαριδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
avraamp 30 Ιανουαρίου 2016 #109 Share 30 Ιανουαρίου 2016 Πολύ ωραίο το ενυδρείο σου!!! Θα ήθελα να σε ρωτήσω ποιο είναι αυτό το φυτό που έχεις δέσει με πετονιά πάνω στο ξύλο και αν είναι εύκολο. Θα μου άρεσε να δέσω μερικά πάνω στη ρίζα που έχω στο δικό μου ενυδρείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 30 Ιανουαρίου 2016 #110 Share 30 Ιανουαρίου 2016 Πολύ ωραίο το ενυδρείο σου!!! Θα ήθελα να σε ρωτήσω ποιο είναι αυτό το φυτό που έχεις δέσει με πετονιά πάνω στο ξύλο και αν είναι εύκολο. Θα μου άρεσε να δέσω μερικά πάνω στη ρίζα που έχω στο δικό μου ενυδρείο. http://www.aquazone.gr/forums/topic/93391-fissidens-fontanus/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
avraamp 30 Ιανουαρίου 2016 #111 Share 30 Ιανουαρίου 2016 http://www.aquazone.gr/forums/topic/93391-fissidens-fontanus/ Το συγκεκριμένο βλέπω ότι είναι δύσκολο, το οποίο σημαίνει ότι χρειάζεται δυνατό φωτισμό και co2; Όταν λέμε δυνατό φωτισμό,πόσο εννοούμε; Sorry για τις πολλές ερωτήσεις αλλά είμαι νιούφης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 30 Ιανουαρίου 2016 #112 Share 30 Ιανουαρίου 2016 ωραιος! βλεπω πηραν μπρος αυτες! αναθεματισμενες yellow! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 30 Ιανουαρίου 2016 #113 Share 30 Ιανουαρίου 2016 Πολυ ομορφο ενυδρειο Κωστα. Αριστα. Το φυτο που ειναι πανω στο ξυλο και μοιαζει με μος πιο ειναι; Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 31 Ιανουαρίου 2016 Author #114 Share 31 Ιανουαρίου 2016 Πολύ ωραίο το ενυδρείο σου!!! Θα ήθελα να σε ρωτήσω ποιο είναι αυτό το φυτό που έχεις δέσει με πετονιά πάνω στο ξύλο και αν είναι εύκολο. Θα μου άρεσε να δέσω μερικά πάνω στη ρίζα που έχω στο δικό μου ενυδρείο. Δεν θα ελεγα οτι ειναι τραγικα δυσκολο αλλα ουτε και ευκολο. Στο συγκεκριμενο ενυδρειο δεν εχω co2 και εχω μετριο φωτισμο. Ριχνω εξελ και υγρα λιπασματα,απλα παει αργα το φυτο και δεν εχει το ιδιο φυλλωμα οπως στο αλλο ενυδρειο μου που εχω μπουκαλα co2 και πολυ φως. Γενικα δυσκολα θα το βρεις αυτο το φυτο Ελλαδα. ωραιος! βλεπω πηραν μπρος αυτες! αναθεματισμενες yellow! Χαχαχααχαχ ναι ρε συ,οι yellow ηταν καταραμενες! Αυτες πανε πολυ καλα μεχρι στιγμης. Πολυ ομορφο ενυδρειο Κωστα. Αριστα. Το φυτο που ειναι πανω στο ξυλο και μοιαζει με μος πιο ειναι; Send from the heart of the Amazonas Να σαι καλα Θοδωρα! Το φυτο ειναι fissidens fontanus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 31 Ιανουαρίου 2016 #115 Share 31 Ιανουαρίου 2016 ωραιος! βλεπω πηραν μπρος αυτες! αναθεματισμενες yellow! Χαχα... Δεν τις αρεσαν να βλεπουν την φατσα σας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 31 Ιανουαρίου 2016 Author #116 Share 31 Ιανουαρίου 2016 Χαχα... Δεν τις αρεσαν να βλεπουν την φατσα σας.. Ασε ρε με τις καταραμενες τις Yellow Οι orange με την πρωτη μου πηγαν,yellow 2 φορες εβαλα και τις 2 ηταν αποτυχια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 31 Ιανουαρίου 2016 #117 Share 31 Ιανουαρίου 2016 Ασε ρε με τις καταραμενες τις Yellow Οι orange με την πρωτη μου πηγαν,yellow 2 φορες εβαλα και τις 2 ηταν αποτυχια! Eγω τις εχω ακομη, αλλα σταματησαν παλι να γεννανε. Mηπως να αλλαξουμε τον τιτλο του θεματος Rasta's 35Lt Yellow to orange Shrimp Aquarium Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 31 Ιανουαρίου 2016 Author #118 Share 31 Ιανουαρίου 2016 Eγω τις εχω ακομη, αλλα σταματησαν παλι να γεννανε. Mηπως να αλλαξουμε τον τιτλο του θεματος Rasta's 35Lt Yellow to orange Shrimp Aquarium Αφου σου λεω ρε,ειναι καταραμενες οι yellow Λες να τον αλλαξω ε? Οκ αντε να το κανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος