niknik 16 Ιανουαρίου 2015 #151 Share 16 Ιανουαρίου 2015 Οκ οπως το ειπα κοψτο και αφησε το αλλο να φυγει σφαιρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalpgr 16 Ιανουαρίου 2015 Author #152 Share 16 Ιανουαρίου 2015 Πασχάλη τώρα το διάβασα το θέμα σου από την αρχή. Μπράβο ρε φίλε, έχεις κάνει απίστευτη δουλειά. Το ενυδρείο όσο πάει γίνεται όλο και πιο όμορφο. Με το κοραλλάκι τι έγινε; Από τι μπορεί να πάθει ένα κοράλλι RTN; Σταματη σε ευχαριστω. RNT μπορει να συμβει για διαφορους λογους οπως μεταβολες σε αλατοτητα, θερμοκρασια,,φως κλπ. Το παραξενο εδω ειναι οτι το διπλανο κομματι και αλλα δυο φραγκ που εχω σε αλλα,σημεια δεν εχουν παθει τιποτα μεχρι στιγμης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 17 Ιανουαρίου 2015 #153 Share 17 Ιανουαρίου 2015 Ειναι λιγο "τζοκερ" που και πιο κομματι θα παθει RTN, η ποσιλοπορες ειναι γενικα λιγο ευαισθητες και καλως δειχτης για το ενυδρειο μας(μαζι με την hystrix και μεροικα ακομα)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalpgr 7 Φεβρουαρίου 2015 Author #154 Share 7 Φεβρουαρίου 2015 μια μικρη ενημερωση απο καποια νεα κομματια εξοπλισμου που εκανα και θα μπουνε σιγα σιγα σε λειτουργια. πρωτος ενας bio-pellet reactor 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouseman 7 Φεβρουαρίου 2015 #155 Share 7 Φεβρουαρίου 2015 Μπραβο Πασχαλη πολυ καλη δουλεια φιλε. Για δωσε λεπτομεριες γιατι σκεφτομουνα και εγω να κανω DIY reactor μινι για αντιφωσφορο και ανθρακα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 7 Φεβρουαρίου 2015 #156 Share 7 Φεβρουαρίου 2015 Πασχαλη τα χερια σου χρυσα,φιλε. :thumbsu: πολλα μπραβο και απο εμενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 7 Φεβρουαρίου 2015 #157 Share 7 Φεβρουαρίου 2015 Πολλά μπράβο φίλε μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 7 Φεβρουαρίου 2015 #158 Share 7 Φεβρουαρίου 2015 (edited) μια μικρη ενημερωση απο καποια νεα κομματια εξοπλισμου που εκανα και θα μπουνε σιγα σιγα σε λειτουργια. πρωτος ενας bio-pellet reactor https://www.youtube.com/watch?v=7NwWL-yW5Hg Εδω μιλαμε για το κορυφαίο σχεδιο σε pellet reactor που εχω εντοπίσει παγκόσμιος. Τα ειχαμε πει με το Πασχαλη αλλα αποδεικνύεται πολυ γρήγορο πιστόλι οταν εχει ξεκάθαρο στόχο..!! Χαίρομαι πολυ που επειρεασο λιγο το ολο σου σχεδιο και ο reactor ειναι εκπληκτικός!!!! Ειμαι σίγουρος οτι θα δουμε και αλλα υπεροχα σχεδια στο μελλον. Να χαιρεσε το συγκεκριμενο τρελο εργαλείο που εκανες και σου αξιζει να καμαρώνεις οτι το εχεις και το εχεις φτιάξει εσυ!! Κλείσε λιγο τη Βάνα ομως, απαλά.. Βελούδινα.. Απλα respect για αλλη και φορα!! Έγινε επεξεργασία 7 Φεβρουαρίου 2015 - Discos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 7 Φεβρουαρίου 2015 #159 Share 7 Φεβρουαρίου 2015 Πολλά μπράβο και από μένα Πασχάλη! Φοβερή δουλειά. Το'χεις πολύ το DIY!!! :bow: Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 7 Φεβρουαρίου 2015 #160 Share 7 Φεβρουαρίου 2015 Φιλε απλα μπραβο, :bigemo_harabe_net-122: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Reason 9 Φεβρουαρίου 2015 #161 Share 9 Φεβρουαρίου 2015 Ρε φίλε τι εκανες παλι? Φοβερο! Ειναι μεγαλο πραγμα στον ανθρωπο να πιανουν τα χερια σου και να εχεις και τις γνωσεις να το υλοποιεις! Ποιο ηταν το κοστος του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 9 Φεβρουαρίου 2015 #162 Share 9 Φεβρουαρίου 2015 μια μικρη ενημερωση απο καποια νεα κομματια εξοπλισμου που εκανα και θα μπουνε σιγα σιγα σε λειτουργια. πρωτος ενας bio-pellet reactor Πολύ καλή κατασκευή φίλε μου δεν εχει να ζηλέψει τίποτα απο τους ακριβούς επώνυμους reactors.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalpgr 11 Φεβρουαρίου 2015 Author #163 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 Μπραβο Πασχαλη πολυ καλη δουλεια φιλε. Για δωσε λεπτομεριες γιατι σκεφτομουνα και εγω να κανω DIY reactor μινι για αντιφωσφορο και ανθρακα. Μακη σε ευχαριστω. Ο συγκεκριμενος τυπος ριακτορα δεν θα μπορει να δουλεψει καλα με ανθρακα ή αντιφωσφορο γιατι λογω του τροπου λειτουργιας του θα τα τριβει. Για bio pellet ομως ειναι ιδανικος Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalpgr 11 Φεβρουαρίου 2015 Author #164 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 Πασχαλη τα χερια σου χρυσα,φιλε. :thumbsu: πολλα μπραβο και απο εμενα. Πολλά μπράβο φίλε μου! Πολλά μπράβο και από μένα Πασχάλη! Φοβερή δουλειά. Το'χεις πολύ το DIY!!! :bow: Φιλε απλα μπραβο, :bigemo_harabe_net-122: Πολύ καλή κατασκευή φίλε μου δεν εχει να ζηλέψει τίποτα απο τους ακριβούς επώνυμους reactors.... Ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalpgr 11 Φεβρουαρίου 2015 Author #165 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 Ρε φίλε τι εκανες παλι? Φοβερο! Ειναι μεγαλο πραγμα στον ανθρωπο να πιανουν τα χερια σου και να εχεις και τις γνωσεις να το υλοποιεις! Ποιο ηταν το κοστος του? Γιωργο σε ευχαριστω. Το κοστος χωρις την αντλια δεν ξεπερασε τα 60 ευρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalpgr 11 Φεβρουαρίου 2015 Author #166 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 Εδω μιλαμε για το κορυφαίο σχεδιο σε pellet reactor που εχω εντοπίσει παγκόσμιος. Τα ειχαμε πει με το Πασχαλη αλλα αποδεικνύεται πολυ γρήγορο πιστόλι οταν εχει ξεκάθαρο στόχο..!! Χαίρομαι πολυ που επειρεασο λιγο το ολο σου σχεδιο και ο reactor ειναι εκπληκτικός!!!! Ειμαι σίγουρος οτι θα δουμε και αλλα υπεροχα σχεδια στο μελλον. Να χαιρεσε το συγκεκριμενο τρελο εργαλείο που εκανες και σου αξιζει να καμαρώνεις οτι το εχεις και το εχεις φτιάξει εσυ!! Κλείσε λιγο τη Βάνα ομως, απαλά.. Βελούδινα.. Απλα respect για αλλη και φορα!! Μαριε σε ευχαριστω. Η συζητηση και η ανταλλαγη ιδεων και αποψεων ειναι παντα εποικοδομητικη Πολυ περισσοτερο οταν δινει ενα που τα σπαει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 11 Φεβρουαρίου 2015 #167 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 Ωραίος ριακτορας εύγε άντε να τον δούμε σε βάθος χρόνου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalpgr 24 Φεβρουαρίου 2015 Author #168 Share 24 Φεβρουαρίου 2015 και στο μεγαλο γεννητουρια!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 24 Φεβρουαρίου 2015 #169 Share 24 Φεβρουαρίου 2015 Καλη αρχη οι νεμο που ειναι ?βαριουντε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 24 Φεβρουαρίου 2015 #170 Share 24 Φεβρουαρίου 2015 Καλως την δεχτηκες Θηριο η ανεμωνη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 25 Φεβρουαρίου 2015 #171 Share 25 Φεβρουαρίου 2015 Να σου ζήσει!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 25 Φεβρουαρίου 2015 #172 Share 25 Φεβρουαρίου 2015 Καλορίζικη !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 25 Φεβρουαρίου 2015 #173 Share 25 Φεβρουαρίου 2015 Πολυ ομορφη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalpgr 28 Φεβρουαρίου 2015 Author #174 Share 28 Φεβρουαρίου 2015 Καλη αρχη οι νεμο που ειναι ?βαριουντε? οι νεμο εχουν κανει σπιτι μια γοργονια και δεν το κουνανε απο εκει!!! Καλως την δεχτηκες Θηριο η ανεμωνη Να σου ζήσει!! Καλορίζικη !!! Πολυ ομορφη!!! ευχαριστω πολυ! Αγαπημένο ζωντανό Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 28 Φεβρουαρίου 2015 #175 Share 28 Φεβρουαρίου 2015 Ωωωωωωραιος ο πασχαλης Μπραβο ρε συ συνεχισε να της προσφερεις το ιδανικο περιβαλλον φιλε και θα γινεις μπαμπας πολλες φορες Ειναι πολυ ομορφη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος