kalafan 15 Ιουλίου 2014 #1 Share 15 Ιουλίου 2014 (edited) Πηρα αυτο απο Ebay και πραγματικα μου ελυσε τα χερια οσον αφορα τις αλλαγες νερου...http://www.ebay.co.uk/itm/1713699246...%3AMEBIDX%3AITΕδω ενα βιντεο για το πως δουλευει : https://www.youtube.com/watch?v=VMgsvzge6-sδεν πηρα ολο τι κιτ γιατι ειναι λιγο ακριβουτσικο και θεωρω οτι μονο το κομματι που παει στη βρυση ειναι το βασικο και το βρηκα μονο του...τα υπολοιπα (αλφαδολαστιχο και σκουπα) τα εχουμε ολοι λιγο πολυ... Έγινε επεξεργασία 15 Ιουλίου 2014 - dpap Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrys24 15 Ιουλίου 2014 #2 Share 15 Ιουλίου 2014 Πολυ καλη πατεντα αλλα το νερο πρεπει να προετοιμαζεται σε δοχειο!Παραμετροι,θερμοκρασια κ αντιχλωριο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalafan 15 Ιουλίου 2014 Author #3 Share 15 Ιουλίου 2014 ναι...σωστα τα λες...αλλά και μονο για το αδειασμα πιστευω οτι αξιζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrys24 15 Ιουλίου 2014 #4 Share 15 Ιουλίου 2014 Φυσικα κ αξιξει αν εχεις βρυση κοντα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 15 Ιουλίου 2014 #5 Share 15 Ιουλίου 2014 Ωραίο εργαλείο αλλά να το χρησιμοποιείς μόνο για να βγαζεις νερό Γιατι αυτό που βάζεις πρέπει να είναι προετοιμασμένο(αντιχλωριο κτλ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakonianos 9 Αυγούστου 2014 #6 Share 9 Αυγούστου 2014 Καλό εργαλείο μου φαίνεται αλλά σαν να κάνει λίγη άσκοπη σπατάλη νερού ή μου φαίνεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalafan 10 Αυγούστου 2014 Author #7 Share 10 Αυγούστου 2014 οταν ξεκινησει και τραβαει νερο απο το ενυδρειο μπορεις να κλεισεις τη βρυση και αυτο συνεχιζει να αδειαζει σαν να ρουφηξες απο το λαστιχο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος