argentinos 14 Ιουλίου 2014 #1 Share 14 Ιουλίου 2014 Καλημερα παιδια, πριν λιγες μερες επισκευτικα την λιμνη πολυφητου που εχουμε στην κοζανη, εχουνε φτιαξει μια προβλητα εκει και περπατωντας την παρατηρησα πως σε μικρο βαθος υπηρχαν καποια φυτα που εμοιαζαν με valisneria.Η ερωτηση μου ειναι αν θα μπορουσα να παρω φυτα λιμνης και να τα χρησιμοποιησω στο ενυδρειο, καθως επισης αν αυτα τα φυτα ειναι ευκολα στην αναγνωριση. Εχει κανει καποιος κατι παρομοιο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 14 Ιουλίου 2014 #2 Share 14 Ιουλίου 2014 Καλυτερα να μη το κανεις..δεν ξερεις τι οργανισμους μπορει να κουβαλησεις στο ενυδρειο σου.Επισης,το φυτο κατα πασα πιθανοτητα δεν θα αντεξει στο ενυδρειο,αλλη θερμοκρασια στη δικη μας φυση και αλλη στη τροπικη. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 14 Ιουλίου 2014 #3 Share 14 Ιουλίου 2014 Εγω θα επαιρνα φυτα θα τα απολυμαινα με υπερμαγγανικο καλιο και θα τα φυτευα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argentinos 15 Ιουλίου 2014 Author #4 Share 15 Ιουλίου 2014 θα το κανω σαν τεστ! θα παρω 2 ειδη που εχω σταμπαρει και θα τα βαλω σε ενα 60αρι μπολιασμενο χωρις ζωντανα για κανενα μηνα, αμα αντεξουν θα πεταξω μερικα labido fry μεσα να δω πως θα παει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος