paris soroni 23 Ιουλίου 2014 Author #51 Share 23 Ιουλίου 2014 ρευμα Παρη.......................στο θεο,με υπογραφη,αλλα φωτισμος σουπερ.Το ξερω φιλε αλλα οπως ειπες και συ ειναι σουπερ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 23 Ιουλίου 2014 #52 Share 23 Ιουλίου 2014 Με τοσες επιλογες πια γιατι να πας σε μεταλου.... Πολυ μεγαλη καταναλωσει ρευματος, μεγαλες θερμοκρασιες στο ενυδρειο που μεταφραζωνται και σε λειτουργεια του ψυκτικου ή των ανεμιστηρων, ακριβες λαμπες... Γενικοτερα εχουν πολλα μειων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 24 Ιουλίου 2014 Author #53 Share 24 Ιουλίου 2014 Με τοσες επιλογες πια γιατι να πας σε μεταλου.... Πολυ μεγαλη καταναλωσει ρευματος, μεγαλες θερμοκρασιες στο ενυδρειο που μεταφραζωνται και σε λειτουργεια του ψυκτικου ή των ανεμιστηρων, ακριβες λαμπες... Γενικοτερα εχουν πολλα μειων... Συμφωνο απολυτα φιλαρακι με τα κατα που μου λες αλλα νομιζω οτι το φως που παραγει δεν υπαρχει σε αλλη λαμπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 24 Ιουλίου 2014 #54 Share 24 Ιουλίου 2014 (edited) Συμφωνο απολυτα φιλαρακι με τα κατα που μου λες αλλα νομιζω οτι το φως που παραγει δεν υπαρχει σε αλλη λαμπαΟι μεταλου ειναι εκπληκτικές λάμπες, αδυναμίες μου για πολλα χρονια αλλα... Δυστηχως σου ζεστάνουν πολυ το νερο στο ενυδρειο σου θέλοντας και μη. Ειναι η φύση τους και πως δουλεύουν. Αν δεν εχεις πρόβλημα με αυτο εισαι οκ απο αυτη τη παράμετρο.Αλλη σοβαρή παράμετρος ειναι οτι οι μεταλου θέλουν προσοχη. Λογο της δυναμης τους και της διαπερατοτητας τους οσο ακομα εισαι αρχάριος, μια τιμή, κατι να σου παει στραβά απο το ιδανικό θα γεμίσεις αλγες για πλάκα. Θελει προσοχη και εμπειρια η ΜΗ. Αυτα ειναι τα δυο σοβαρά μείων που εχει, απο εκει και περα ειναι ενας εκπληκτικός τρόπος φωτισμού, οχι πως δεν υπαρχουν και άλλοι εκπληκτικοι, αλλα οι αδυναμίες (τις λατρεύω) δεν κρύβονται . Εαν τελικά πας σε αυτο τον φωτισμό, προσοχη τι λάμπες θα παρεις. Ειναι πολυ σημαντικό για ουσιαστικός αλλα και αισθητικούς λόγους. Έγινε επεξεργασία 24 Ιουλίου 2014 - Discos Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 24 Ιουλίου 2014 Author #55 Share 24 Ιουλίου 2014 Οι μεταλου ειναι εκπληκτικές λάμπες, αδυναμίες μου για πολλα χρονια αλλα... Δυστηχως σου ζεστάνουν πολυ το νερο στο ενυδρειο σου θέλοντας και μη. Ειναι η φύση τους και πως δουλεύουν. Αν δεν εχεις πρόβλημα με αυτο εισαι οκ απο αυτη τη παράμετρο. Αλλη σοβαρή παράμετρος ειναι οτι οι μεταλου θέλουν προσοχη. Λογο της δυναμης τους και της διαπερατοτητας τους οσο ακομα εισαι αρχάριος, μια τιμή, κατι να σου παει στραβά απο το ιδανικό θα γεμίσεις αλγες για πλάκα. Θελει προσοχη και εμπειρια η ΜΗ. Αυτα ειναι τα δυο σοβαρά μείων που εχει, απο εκει και περα ειναι ενας εκπληκτικός τρόπος φωτισμού, οχι πως δεν υπαρχουν και άλλοι εκπληκτικοι, αλλα οι αδυναμίες (τις λατρεύω) δεν κρύβονται . Εαν τελικά πας σε αυτο τον φωτισμό, προσοχη τι λάμπες θα παρεις. Ειναι πολυ σημαντικό για ουσιαστικός αλλα και αισθητικούς λόγους. Τελικα το αποφασισα και πηρα τηλ σημερα να μου το στειλουν σε δυο μερες θα τοχω ειναι κομπλε με τις λαμπες του Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 25 Ιουλίου 2014 #56 Share 25 Ιουλίου 2014 Θερμοκρασια χρώματος και μάρκα οι λάμπες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 25 Ιουλίου 2014 Author #57 Share 25 Ιουλίου 2014 Μαριε απο οτι εισα στις φωτο οι λαμπες ειναι τις ατι λεπτομεριες θα σου πω αυριο που θα το χω στα χερια μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 26 Ιουλίου 2014 #58 Share 26 Ιουλίου 2014 Εννόουσα τις MH Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 27 Ιουλίου 2014 Author #59 Share 27 Ιουλίου 2014 Το φωτιστικο ηρθε και μπηκε στη θεση του μερικες φωτο λεπτομεριες αργοτερα που θα εχω χρονο Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 27 Ιουλίου 2014 #60 Share 27 Ιουλίου 2014 (edited) Πολυ ασπρο το βλεπω Έγινε επεξεργασία 27 Ιουλίου 2014 - niknik Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 27 Ιουλίου 2014 Author #61 Share 27 Ιουλίου 2014 (edited) Οταν ειναι πλα αναμενα ειναι οι mh πολυ δυνατες γιαυτο φαινετε ασπρο Έγινε επεξεργασία 27 Ιουλίου 2014 - paris soroni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 28 Ιουλίου 2014 #62 Share 28 Ιουλίου 2014 Θερμοκρασίες οι λάμπες; Τι μάρκα ειναι; Πιέζουν πολυ σημαντικό ρόλο αυτα, δεν βάζουμε ενα φωτιστικό ετσι χωρις να ξέρουμε τα αλλα. Να το χαιρεσε και καλες αναπτύξεις στα κοραλακια σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 28 Ιουλίου 2014 Author #63 Share 28 Ιουλίου 2014 Θερμοκρασίες οι λάμπες; Τι μάρκα ειναι; Πιέζουν πολυ σημαντικό ρόλο αυτα, δεν βάζουμε ενα φωτιστικό ετσι χωρις να ξέρουμε τα αλλα. Να το χαιρεσε και καλες αναπτύξεις στα κοραλακια σου Ευχαριστω μαριε νασε καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος