paul.asty 11 Οκτωβρίου 2014 #76 Share 11 Οκτωβρίου 2014 Φανταστικοοοο φιλε Νικο Με την αμμο και τα ξυλαρακια που εβαλες πισω Οταν λες τα ξυλα δεν αντεχουν σαπιζουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 11 Οκτωβρίου 2014 Author #77 Share 11 Οκτωβρίου 2014 Γιατί θα έρθει το τέλος του; Θα πεσει κατα λαθος αλατακι.. Φανταστικοοοο φιλε Νικο Με την αμμο και τα ξυλαρακια που εβαλες πισω Οταν λες τα ξυλα δεν αντεχουν σαπιζουν? Ναι αρχιζουν να σαπιζουν ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 11 Οκτωβρίου 2014 #78 Share 11 Οκτωβρίου 2014 :bow: :bow: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 13 Οκτωβρίου 2014 #79 Share 13 Οκτωβρίου 2014 Ωραιος ο Νικολας! Το γρασιδι μου φαινεται οτι πηγε αρκετα γρηγορα. Αντε να το δουμε και τελειωμενο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 13 Οκτωβρίου 2014 #80 Share 13 Οκτωβρίου 2014 Εντάξει, έμεινα Μ@@@!Απίστευτο! Πολλά μπράβο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 13 Οκτωβρίου 2014 #81 Share 13 Οκτωβρίου 2014 Φανταστικό όλο το θέαμα μπράβο σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 13 Οκτωβρίου 2014 #82 Share 13 Οκτωβρίου 2014 Έκανες πάλι τα τρελλά σου και μας έστειλες . . . Μπράβο για μια ακόμη φορά Νικόλα :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartan 13 Οκτωβρίου 2014 #83 Share 13 Οκτωβρίου 2014 Υπέροχο πραγματικά νομίζεις ότι είσαι σε δάσος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 13 Οκτωβρίου 2014 #84 Share 13 Οκτωβρίου 2014 Θα πεσει κατα λαθος αλατακι.. Ναι αρχιζουν να σαπιζουν ... Εχεις σκεφτει να κανεις κατι για αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 13 Οκτωβρίου 2014 #85 Share 13 Οκτωβρίου 2014 Εχεις σκεφτει να κανεις κατι για αυτο?Νομίζω απάντησε ηδη.....θα πέσει κατα λάθος αλατάκι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 13 Οκτωβρίου 2014 #86 Share 13 Οκτωβρίου 2014 Ναι το ειδα αλλα για τον χρονο που θα παραμεινει σε λειτουργια (εστω αυτες τις 2 βδομαδες) τι θα κανει θα τα βγαλει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 13 Οκτωβρίου 2014 Author #87 Share 13 Οκτωβρίου 2014 Ναι το ειδα αλλα για τον χρονο που θα παραμεινει σε λειτουργια (εστω αυτες τις 2 βδομαδες) τι θα κανει θα τα βγαλει? Οταν λεω αλατακι , εννοω ελπιζω να καταλαβες θα γινει θαλασσινο . Το σαπισμα το καθυστερω , με αλλαγες νερου.αν και ανετα προλαβαινω ... Τα ψαρια εχω βρει ατομο να τα δωσω θα φυγουν αυτην την εβδομάδα. Για την φωτογραφιση , επειδη δεν θελω να αγοραζω αλλα ψαρια , θα μπουνε μερικα πλατυ μικρα, για να φαινεται ακομη μεγαλυτερο το ενυδρειο και με το εντονο κοκκινο τους θα κανουν μπαμ, λιγη τροφη πισω για να κοπαδιασουνε και βγηκε η φωτο... Ειπαμε το ενυδρειο ητανε για το διαγωνισμο και μονο... με το που βγάλω τις φωτος τις τελικές, αρχιζει να ξεστηνεται επιτελους και θα γινει ενα απλο hitec θαλασσινο... Παντως εμενα μου εκανε εντυπωση το ποσο γρηγορα αναπτυχθυκε γενικα το ενυδρειο και χωρις να βγαλει τπτ τρελες αλγες. Μονο την καφε μου πέταξε , επειδη ειχε λιγο φωτισμο , τον δικο τους, με το που εβαλα αλλες 2 18watt αρχισε να τρέχει. Αν και το χαλικι που εχω ανεβάζει σκληροτητες και οι λαμπες ειναι στα 8000k πηγε μια χαρα.. Οποτε μεχρι στιγμης για το στησιμο δεν εχω δωσει ουτε ενα ευρω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 14 Οκτωβρίου 2014 #88 Share 14 Οκτωβρίου 2014 Και μενα αυτο μου εκανε εντυπωση Νικο,το γρασιδι πηγε πολυ γρηγορα ρε φιλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 14 Οκτωβρίου 2014 #89 Share 14 Οκτωβρίου 2014 Ναι το καταλαβα!! Δηλαδη με τις αλλαγες που κανεις δεν σαπιζει τοσο γρηγορα? ΥΓσορρυ αλλα δεν ξερω Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 17 Οκτωβρίου 2014 Author #90 Share 17 Οκτωβρίου 2014 Για πειτε, θελω να ακουσω γνωμες...Ποια αμμος σας καθεται καλυτερα στο μάτι ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 17 Οκτωβρίου 2014 #91 Share 17 Οκτωβρίου 2014 Η 3η αμμος μου ταιριαζει πιο πολυ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 17 Οκτωβρίου 2014 #92 Share 17 Οκτωβρίου 2014 Νικο εμενα μαρεσει η καφε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Levados 17 Οκτωβρίου 2014 #93 Share 17 Οκτωβρίου 2014 Πανέμορφες όλες αλλά νομίζω ότι η 3 είναι πιο φυσική με βάση τον χρωματισμό στις πέτρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 17 Οκτωβρίου 2014 #94 Share 17 Οκτωβρίου 2014 Νικο εμενα μαρεσει η καφεΝικο εαν στο τελικο αποτελεσμα θεωρισουμε το τοπιο χειμερινο τοτε παει η τριτη Εαν ειναι φθηνοπωρινο η δευτερη Και αν ειναι καλοκαιρινο η πρωτη. Ελπιζω να σε βοηθησα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 17 Οκτωβρίου 2014 Author #95 Share 17 Οκτωβρίου 2014 Νικο εαν στο τελικο αποτελεσμα θεωρισουμε το τοπιο χειμερινο τοτε παει η τριτη Εαν ειναι φθηνοπωρινο η δευτερη Και αν ειναι καλοκαιρινο η πρωτη. Ελπιζω να σε βοηθησα. χαχα.... Να σαι ρε καλα για την βοηθεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 17 Οκτωβρίου 2014 #96 Share 17 Οκτωβρίου 2014 Η καφέ μου άρεσε με διαφορά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 17 Οκτωβρίου 2014 Author #97 Share 17 Οκτωβρίου 2014 Τωρα που το εβλεπα , ισως τελικα το αλλαξω λιγο... To μονοπατι ισως και να εξαφανιστει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 17 Οκτωβρίου 2014 #98 Share 17 Οκτωβρίου 2014 Οχι. Μη pleaseeeeeeeeeeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValeAq 17 Οκτωβρίου 2014 #99 Share 17 Οκτωβρίου 2014 (edited) η πρωτη κανει ωραια αντιθεση...αλλιως η τριτη! Και να το αλλαξεις δεν σε φοβαμαι οτι φωτο και αν εχεις σηκωσει μου αρεσει! Έγινε επεξεργασία 17 Οκτωβρίου 2014 - ValeAq Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 17 Οκτωβρίου 2014 #100 Share 17 Οκτωβρίου 2014 Με το καφέ φαίνεται πιο φυσικό Άρα 2 Κάνε οτι αλλαγή θες δεν σε φοβόμαστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος