Discos 5 Απριλίου 2007 #51 Share 5 Απριλίου 2007 'Ομως σταμάτησε να παίζει... ίσως επειδή είναι δικό μου θέμα. Το έβγαλε ο Γιάννος στον αέρα από μεταφορά δικής μου αναφοράς σε άλλο ποστ, ίσως γιατί του φάνηκε αστείο όπως και η γείωση. Μετά απο μερικά σοβαρά νέα από τον Μιτριζάκη επικράτησε σιγή ιχθύος... γιατί άραγε???? Ελα ντε. Γιατι αραγε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 7 Απριλίου 2007 Author #52 Share 7 Απριλίου 2007 Ελα ντε. Γιατι αραγε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
poseidon11 4 Απριλίου 2008 #53 Share 4 Απριλίου 2008 Όντως πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση και με στοιχεία επιστημονικά. Δεν πρόλαβα βέβαια να τα διαβάσω όλα. Όπως έχει πολλές φορές προαναφερθεί, βασικότατος παράγοντας της λειτουργικότητας ενός ενυδρείου είναι η παρατήρηση του ακουαρίστα. Έτσι καταλαβαίνει τι ενοχλεί τα ψάρια, πότε είναι γεμάτα περιέργια κτλ. Παρατηρώ από απόσταση 7-8 μέτρων..πως όταν δλδ βγαίνω από το δωμάτιο...ο pleco εξαφανίζεται. Στο πρώτο μου βήμα! ! ! Θέλω να σας αναφέρω και το δικό μου πρόβλημα θορύβου. Ο συντονισμός. Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω. Μες το ενυδρείο υπάρχει ο θερμοστάτης και το εσωτερικό φίλτρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος