paul.asty 9 Ιουλίου 2014 #1 Share 9 Ιουλίου 2014 Σήμερα αγόρασα την παραπάνω τροφή έχετε να μου πείτε αν πρέπει να προσέξω κάτι? Θα ρίχνω 1-2 την βδομάδα Τι δοσολογία και τι προετοιμασία χρειάζεται να κάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 10 Ιουλίου 2014 #2 Share 10 Ιουλίου 2014 (edited) snow Παυλο,σωστα? οπως λεει η δοσολογια μια με δυο φορες την εβδομαδα Έγινε επεξεργασία 10 Ιουλίου 2014 - niknik Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 10 Ιουλίου 2014 Author #3 Share 10 Ιουλίου 2014 Ωχχχχ , αν μπορεί κάποιος να αλλάξει το Show με snow Ναι Νίκο αυτή Πόση ποσότητα χρειάζεται να ρίχνω? Καθ την ποσότητα αυτή την διαλυω σε νερό από ΑΟ , αν κατάλαβα σωστά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marou 10 Ιουλίου 2014 #4 Share 10 Ιουλίου 2014 Από ότι έχω καταλάβει εγώ αυτό που πήρες δεν είναι ακριβώς τροφή αλλά είναι μια σκόνη που κάνει το εξής: Βάζεις tropic marin zooton + phyton σκόνες διαλυμένες σε νερό αυτές είναι η ουσιαστική τροφή, ρίχνεις μέσα το reef snow και αυτό που στην ουσία γίνεται είναι το reef snow δεσμεύει τις άλλες δυο τροφές σε μικρά σωματίδια που διασκορπιζονται στο νερό του ενυδρείου και είναι διαθέσιμες έτσι ώστε να τα δεσμεύσουν τα κοράλλια. Οπότε δική μου συμβουλή είναι ή να πάρεις και τις άλλες δυο σκόνες της Tropic Marin ή κάποια άλλη πλακτονική τροφή σε σκόνη, εγώ χρησιμοποιηθώ Nyos reef pepper και είμαι ευχαριστημένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 10 Ιουλίου 2014 #5 Share 10 Ιουλίου 2014 Είναι τροφή και από μόνη της, απλά για καλύτερα αποτελέσματα μπορεί να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό και με άλλα προϊόντα της εταιρίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakisdraminos 4 Σεπτεμβρίου 2014 #6 Share 4 Σεπτεμβρίου 2014 ειναι για sps? τα sps τι τρωνε με τη τα μπουσταρης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 4 Σεπτεμβρίου 2014 Author #7 Share 4 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι και για sps την χρησιμοποιησα και με το που εριχνα τεντωναν πολυποδες στο φουλ Εκλειναι skimmer και αντλιες απο το φιλτρο πλατης και αφηνα εναν κυκλοφοριτη ανοιχτο , εριχνα την τροφη με συριγγα κοντα του και την "πετουσε" στα κοραλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος