Katherine 9 Ιουλίου 2014 #1 Share 9 Ιουλίου 2014 Μπορούν να ζήσουν μαζί με τις νεροχελώνες ορισμένα ψάρια? (χωρίς προφανώς να φαγωθούν από αυτές?Αν γνωρίζετε περί του θέματος απαντήστεΕυχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 9 Ιουλίου 2014 #2 Share 9 Ιουλίου 2014 Δυστυχώς όχι..... Αργά ή γρήγορα θα φαγωθούν τα ψάρια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 9 Ιουλίου 2014 #3 Share 9 Ιουλίου 2014 Δυστυχώς όχι..... Αργά ή γρήγορα θα φαγωθούν τα ψάρια... Το μεγεθος η η ρατσα του ψαριου δεν εχει καμια σημασια? Ενα οσκαρ πχ μεγαλο,θα το φαει και αυτο?αν ειναι μεγαλη και αυτη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MfJones 9 Ιουλίου 2014 #4 Share 9 Ιουλίου 2014 Το μεγεθος η η ρατσα του ψαριου δεν εχει καμια σημασια? Ενα οσκαρ πχ μεγαλο,θα το φαει και αυτο?αν ειναι μεγαλη και αυτη? Δεν παιζει ρολο ως ενα σημειο βεβαια ετσι... Οτι ψαρι και να ειναι μπορει να μην το κανει μια χαψια αλλα θα το κυνηγαει ολη μερα και θα το δαγκωνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 9 Ιουλίου 2014 #5 Share 9 Ιουλίου 2014 Δεν παιζει ρολο ως ενα σημειο βεβαια ετσι... Οτι ψαρι και να ειναι μπορει να μην το κανει μια χαψια αλλα θα το κυνηγαει ολη μερα και θα το δαγκωνει. Ευχαριστω πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 9 Ιουλίου 2014 #6 Share 9 Ιουλίου 2014 Ευχαριστω πολυ. Φαντάσου ότι κάποιο παλαιό μέλος από εδώ είχε επιχειρήσει να βάλει με 5ποντη χελώνα, ένα Haplochromis venustus 10 cm...... Σε 5 μέρες το έφαγε Link to comment Share on other sites More sharing options...
MfJones 9 Ιουλίου 2014 #7 Share 9 Ιουλίου 2014 Ευχαριστω πολυ. Τιποτα να εισαι καλα! Εγω ειχα επιχειρησει με αφρικανες και απλα τις εβλεπε σαν κινουμενα παστελια. Και ηταν και πολλα τα λιτρα. Δυστυχως συμβιωση δε παιζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 9 Ιουλίου 2014 #8 Share 9 Ιουλίου 2014 Τιποτα να εισαι καλα! Εγω ειχα επιχειρησει με αφρικανες και απλα τις εβλεπε σαν κινουμενα παστελια. Και ηταν και πολλα τα λιτρα. Δυστυχως συμβιωση δε παιζει. Μου αρεσε η παρομοιωση 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakiscr 11 Ιουλίου 2014 #9 Share 11 Ιουλίου 2014 διατηρώ εδώ και 2+ χρόνια zebra danio στο ενυδρείο, χωρίς να έχω το παραμικρό πρόβλημα συμβίωσης μεταξύ χελώνας και ψαριών. από οτι κατάλαβα στην πορεία, παίζουν λόγο τα λίτρα και η ηλικία της χελώνας, εμένα που κοντεύει τα 20 χρόνια, άπλα δεν ασχολειτε με τα ψάρια καθόλου... έχουν μια αρμονική σχέση μεταξύ τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 11 Ιουλίου 2014 #10 Share 11 Ιουλίου 2014 20 χρονια την εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 11 Ιουλίου 2014 #11 Share 11 Ιουλίου 2014 Σάκη, επίσεις το "θήραμα" είναι πολύ μικρό για να κινήσει το ενδιαφέρων του θηρευτή, στην δικιά σου περίπτωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakiscr 11 Ιουλίου 2014 #12 Share 11 Ιουλίου 2014 Θεωρώ πως λίγο πολυ όλα παίζουν το ρόλο τους... Πάντως απο την εμπειρία μου θα πω οτι σε ποιο μικρή ηλικία θα ήταν σχεδόν αδύνατο να συνηρπαξουν χελώνες με ψάρια, παρά μόνο σε παρά πολλά λίτρα όπου ειναι δύσκολο να στριμώξει και να φάει τα ψάρια, εμένα να φανταστείτε μαζί τρώνε και τα ψάρια συνηθησαν εδώ και καιρό και δεν την φοβούνται καθόλου... Κάνουν παρέα!!! Φίλε κιχλιδατε, ναι 20 χρόνια την έχω στην κατοχή μου, την είχα πάρει απο πανηγύρι, 11 χρόνων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 11 Ιουλίου 2014 #13 Share 11 Ιουλίου 2014 Εισαι αξιος φιλε μου μπραβο σου και να την χαιρεσαι,ουτε την γυναικα μας δεν την αντεχουμε 20 χρονια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billias 12 Ιουλίου 2014 #14 Share 12 Ιουλίου 2014 πολλα παιζουν ρόλο απο το set up του ενυδρειου μεχρι και τον χαρακτηρα διατηρω 2 χρυσοψαρα με τις χελωνες κοντα 2 χρονια αλλα δεν θα το συνιστουσα σιγουρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katherine 18 Ιουλίου 2014 Author #15 Share 18 Ιουλίου 2014 Ωραια λοιπον παιδια ευχαριστω! Δεν θα επιχειρησω σ αυτη τη φαση να βαλω ψαρια μαζι με τα χελωνια μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEONIDAD 6 Αυγούστου 2014 #16 Share 6 Αυγούστου 2014 Εγω σε ενυδρειο 100 λιτρων εχω μια νεροχελωνα κοκκινομαγουλη 6 εκατοστα και τρια χρυσοψαρα και ολα καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 6 Αυγούστου 2014 #17 Share 6 Αυγούστου 2014 Μία μέρα μόνο δεν έχεις την χελώνα, είπες, στο άλλο θέμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος