kixlidatos 9 Ιουλίου 2014 #1 Share 9 Ιουλίου 2014 και τι συνθηκες θελει?Το κοκκινο Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 9 Ιουλίου 2014 #2 Share 9 Ιουλίου 2014 Δεν ειναι υδρόβιο αλλά υδροφυλλο , άρα αργά ή γρήγορα θα σου χαλάσει αν το έχεις ολόκληρο μέσα στο νερό Λίγο που εψαξα μου μοιάζει για Syngonium podophyllum Αλλά δεν είμαι σίγουρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 9 Ιουλίου 2014 Author #3 Share 9 Ιουλίου 2014 Syngonium podophyllum Το γκουγκλαρα και μου το δειχνει να ειναι πρασινα τα φυλλα του Link to comment Share on other sites More sharing options...
mega20 9 Ιουλίου 2014 #4 Share 9 Ιουλίου 2014 Κάποιο είδος hypoestes είναι, sanguinolenta ή phyllostachya. Δεν είναι για ενυδρείο, συνήθως μπαίνει σε terrarium. Το έχω δει να πωλείται σε ανθοπωλεία με 1,5 - 2 ευρώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 9 Ιουλίου 2014 #5 Share 9 Ιουλίου 2014 Fittonia argyronanta 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 9 Ιουλίου 2014 Author #6 Share 9 Ιουλίου 2014 (edited) Σας ευχαριστω πολυ. Αν μπει μεσα σε ενυδρειο ,μπορει να κανει ζημια σε σαλιγγαρια και γαριδες?Γενικα κανειζημια σε ενυδρειο? Έγινε επεξεργασία 9 Ιουλίου 2014 - kixlidatos Link to comment Share on other sites More sharing options...
asplinnos 13 Ιουλίου 2014 #7 Share 13 Ιουλίου 2014 Δεν θα σου αντέξει πάνω απο 2 - 3 βδομάδες σε πλήρη βύθιση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 15 Ιουλίου 2014 #8 Share 15 Ιουλίου 2014 Δεν θα σου αντέξει πάνω απο 2 - 3 βδομάδες σε πλήρη βύθιση.+1Αποτι ξέρωέχω διαβάσει , μόνο οι ρίζες και ενα μέρος του κορμού πρέπει να βρίσκονται στο νερό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος