paul.asty 8 Ιουλίου 2014 #1 Share 8 Ιουλίου 2014 Επειδή ήρθε το καλοκαίρι και θα λείψω κάποιες μέρες , θα χρειαστεί να πάω να αγοράσω μια αυτόματη ταιστρα Έχετε να μου προτείνεται κάποια? Καλά λόγια έχω ακούσει για την juwel και της eheimw αλλά οι δεύτερες ακριβουτσικες οπότε σκέφτομαι για της juwel Για πειτε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 8 Ιουλίου 2014 #2 Share 8 Ιουλίου 2014 Ποσες μερες θα λείψεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 8 Ιουλίου 2014 #3 Share 8 Ιουλίου 2014 Εγώ εχω αυτήν εδω και 3 χρονια και ειναι άψογη http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=271231116280&fromMakeTrack=true&ssPageName=VIP:watchlink:top:en Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 8 Ιουλίου 2014 Author #4 Share 8 Ιουλίου 2014 Εγώ θα λείψω 1 μήνα Αλλά πίσω θα υπάρχει άτομο στο σπίτι και για να μην βάζω να ρίχνει κάθε μέρα τροφή Θα πάρω μια ταιστρα για να την γεμίσει μόνο αν χρειαστεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 9 Ιουλίου 2014 Author #5 Share 9 Ιουλίου 2014 Τώρα το πρωί έκατσε και την είδα καλύτερα Φαίνεται πολύ καλή Αλλά αν την παραγγείλω σε 2-3 μέρες σε πόσες μέρες θα την έχω περίπου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValeAq 9 Ιουλίου 2014 #6 Share 9 Ιουλίου 2014 Απο 25 Ιουλιου εως 18 Αυγουστου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValeAq 9 Ιουλίου 2014 #7 Share 9 Ιουλίου 2014 Μια γρηγορη αναζητη στο γοογλε υπαρχει με 24€ (με τα μεταφορικα)με παραδοση 1-3 ημερες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 9 Ιουλίου 2014 Author #8 Share 9 Ιουλίου 2014 Ααααα τόσο μεγάλη διαφορά Μπορεί να έχει η αποστολή Καλά θα το ψάξω και θα δω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValeAq 9 Ιουλίου 2014 #9 Share 9 Ιουλίου 2014 19+5 ειναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 9 Ιουλίου 2014 #10 Share 9 Ιουλίου 2014 Αν θα βαλεις ταιστρα,καλο ειναι να δουλευει 1 εβδομαδα πριν φυγεις.Την εχουν πατησει αρκετοι 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 9 Ιουλίου 2014 #11 Share 9 Ιουλίου 2014 Αν θα βαλεις ταιστρα,καλο ειναι να δουλευει 1 εβδομαδα πριν φυγεις.Την εχουν πατησει αρκετοι +1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 9 Ιουλίου 2014 #12 Share 9 Ιουλίου 2014 Με την ταΐστρα λύνεις φυσικά το πρόβλημα της σίτισης, αλλά πρέπει να έχεις λυμένα και άλλα προβλήματα κατά την απουσία σου. Το χειρότερο απ όλα και το πιο καταστροφικό δεν είναι η διακοπή ρεύματος (που επανέρχεται και όλα οκ), αλλά το πέσιμο κάποιας ασφάλειας για τους ΧΧΧ λόγους. Πάντα σε μεγάλες απουσίες ένας καλός φίλος ή γείτονας είναι η καλύτερη λύση αφού ενημερωθεί πρώτα το τι πρέπει να κάνει σε διάφορες καταστάσεις. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 9 Ιουλίου 2014 Author #13 Share 9 Ιουλίου 2014 Ισχύει αυτό που λες Αίολε Το ενυδρειο θα μείνει μόνο του καμία 10 μέρες ή καθόλου Άσχετα αν εγώ θα λείπω 1 μήνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος