Jump to content

Gourami (A)?

keeper

Recommended Posts

Rastafarian,ok το ειχα διαβασει,τι λεει ??? 50 λιτρα για ζευγαρι,και 200 λιτρα για 3α+6θ,που διαφωνουμε ??? 120 λιτρα εχω.

Θα χαλαστει ο ραμιρεζος με τα 3 θηλυκα ? Χλωμο το βλεπω !

Έγινε επεξεργασία - keeper

Rastafarian,ok το ειχα διαβασει,τι λεει ??? 50 λιτρα για ζευγαρι,και 200 λιτρα για 3α+6θ,που διαφωνουμε ??? 120 λιτρα εχω.

Θα χαλαστει ο ραμιρεζος με τα 3 θηλυκα ? Χλωμο το βλεπω !

Φιλαρακι σορρυ αλλα μαλλον δεν καταλαβαινομαστε...

Το ενυδρειο σου ειναι μικρο για ολα αυτα τα ψαρια που εχεις..

60 λιτρα για ενα ζευγαρι,εννοουμε 60 λιτρα με μονο αυτατα ψαρια,τιποτα αλλο..εσυ εχεις 120 λιτρα μαζι με αλλα ψαρια..εκει διαφωνουμε..

Εχει 45 εκ. υψος και το καθε ειδος κυκλοφορει σε διαφορετικο υψος .Οσο για ιχθυοφορτιση ,με 2 Χ Eheim Aquaball 130 οι μετρησεις μου ειναι οκ.

Τα πραγματα δεν ειναι τοσο τραγικα,ουτε εγω εχω βιλα στον Διονυσο αλλα δεν πεθανα !

Δυστυχος ειναι λαθος να συγκρινεις τα ψαρια με τους ανθρωπους φιλε.

Τα ψαρια θελουν χωρο αναλογα με τις αναγκες τους και οπως σου ειπα το ενυδρειο σου ειναι μικρο για ολα αυτα τα ψαρια που εχεις.

Απο κει και περα,κανεις οτι θες,δικο σου ειναι το ενυδρειο αλλα καποια στιγμη θα πρεπει να μαθετε να ακουτε και τα σωστα και να μην κανετε οτι θελετε αλλα να κανετε αυτο που πρεπει για τα ψαρια σας.Απο τη στιγμη που ανοιγεις ενα θεμα σε φορουμ θα πρεπει να ακουσεις τι σου λενε οι πιο εμπειροι που τα εχουν περασει πριν απο σενα,για το καλο το δικο σου και των ψαριων σου στα λενε,δεν εχουν καποιο κερδος!

Αυτα απο μενα.

• Like 3

αλλιως κανείς ότι θελεις και δεν μπαινεις στην διαδικασία να κανείς ποστ και να ρωτάς γνώμες :growl:

P.S τα παιδια σου λένε της εμπιρίες τους για να μιν ταλεπορησε και xαλας τσάμπα τα λεφτα σου!!!!!!!!!!!!!!!!

Να σου δώσω κ μία πληροφορία ακόμα που θεωρώ πολύ σημαντική..

Έχε τον νου σου κ να παρατηρείς συνέχεια τα Dwarf.. εξονυχιστικά θα έλεγα.. γιατί είναι το Νο1 είδος που παρουσιάζει Fish Tuberculosis (φυματίωση)..

κ με διαφορά από τα υπόλοιπα!!!

• Like 1

Δεν ηξερα οτι για να ρωτησω πρεπει και να συμφωνω εκ των προτερων !!!

Δεν θα το ξανακανω,θα περιοριστω στις αγγελιες.

AGAP το ξερω αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι θα το δω εγκαιρα.Φωτο δν βαζω για να μην ακουω την γνωμη του καθενος...

Τελος οποτε θελεις θηλυκο σου στελνω.

Αγορασα το δευτερο θηλυκο επειδη γραφετε οτι το αρσενικο γινεται ενοχλητικο μεχρι ...σκοτωμου,τωρα τι να κανω ?

Συνηθως τα 60 λιτρα θεωρουνται ικανα για ενα ζευγαρι,οποτε...

Φιλε Sturm αυτο λεω, ειναι δικες σου εμπειριες και δικα σου βιντεο.Με τα δικα μου λεφτα και τα δικα μου ψαρια,θελω και δικες μου εμπειριες,αλλιως ερχομαι για χαζι και στο δικο σου ενυδρειο ! :D Και δεν μιλαγα για τα gourami,ειπα οτι θα μεινω στο ενα !

Ευχαριστω για τις γνωμες παντως.

Στο έγραψα και νωρίτερα, είναι συνετό να αξιοποιούμε την έτοιμη γνώση που μας προσφέρουν οι εμπειρίες των άλλων. Όταν σου λένε για παράδειγμα ότι ένα ψάρι δεν κάνει για το ενυδρείο ή ότι δεν αρκούν τα λίτρα για όλα μαζί τα ψάρια, δεν χρειάζεται να πειραματιστείς ταλαιπωρώντας τα ψάρια για να το δεις και εσύ.

Δεν ηξερα οτι για να ρωτησω πρεπει και να συμφωνω εκ των προτερων !!!

Δεν θα το ξανακανω,θα περιοριστω στις αγγελιες.

AGAP το ξερω αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι θα το δω εγκαιρα.Φωτο δν βαζω για να μην ακουω την γνωμη του καθενος...

Τελος οποτε θελεις θηλυκο σου στελνω.

Η καλοπροαίρετη κριτική μας κάνει καλύτερους γιατί διορθώνουμε τα λάθη μας και μαθαίνουμε. Είναι έξυπνο να την εκμεταλευόμαστε προς όφελός μας και να βελτιωνόμαστε.

Μπορείς φυσικά να επιμένεις για πάντα να κάνεις αυτό που θέλεις εσύ, κανείς δεν θα σε υποχρεώσει να κάνεις κάτι που δεν θέλεις με το ενυδρείο σου. Από την άλλη, τα παιδιά επιμένουν σε αυτό που σου λένε, όχι μόνο για να βοηθήσουν τα ψάρια σου και εσένα από μελλοντικά προβλήματα αλλά και για να μαθαίνουν και άλλοι που θα διαβάσουν το δικό σου θέμα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...