Jump to content

Gourami (A)?

keeper

Recommended Posts

Καλημερα

εχει κανεις εμπειρια απο δυο αρσενικα dwarf gourami ,χωρις θηλυκο εννοειται, σε ενα ενυδρειο ?

Ειναι 120 λιτρα αλλα το φοβαμαι,τι λετε ???

Καλημέρα και καλώς ήρθες.

Δώσε μας περισσότερες πληροφορίες για το ενυδρείο σου. Διαστάσεις , διάκοσμος κτλ. :)

Δωσε μας πληροφοριες οπως λεει ο Δημητρης αλλα εγω θα προτεινα οχι. Θα σκοτωθουν! Οπου συναντιουνται θα τις παιζουν!

Εχω εγω και στα ιδια λιτρα..Απλα μη το κανεις..πολυ ξυλο!Οπου θα βρησκονται θα πεφτει ξυλο και ο αδυναμος στο τελος θα αρρωστησει.Την πατησα και εμαθα..

Ευχαριστω παιδια,με πεισατε.Φανταζομαι οτι το ενα δεν θα τσακωθει με τους ροδοστομους η τα ραμιρεζι μου.

Εξαλλου εχει φυτα,δεντρα,πετρες...Απλα καθυστερησα να σκεφτω για γκουραμι .

Δε σε παίρνει να βάλεις ενα χαρεμάκι; Ειναι πολυ όμορφα ψάρια, είχα κι εγω.

Εγω λεω να το αφησεις ως εχει. Τι διαστασεις εχει το ενυδρειο σου;

Ειναι 120 λιτρα (80χ30χ40),και εχει 8 ροδοστομους και 3 ραμιρεζι (1α+2θ).

Δεν θελω να το πηξω κιολας.Αλλο ενα ραμιρεζι και ενα d.gourami τα βλεπω για μαξιμουμ.

Εχει 2 aquaball 130 και μια μικρη UV.

Δεν θελω να το πηξω κιολας.Αλλο ενα ραμιρεζι και ενα d.gourami τα βλεπω για μαξιμουμ.

Πως είναι 120 λίτρα το δικό σου και το δικό μου με ίδιες διαστάσεις είναι 96???
  • Like 1

96 λιτρα ειναι το ενυδρειο σου και εχεις ηδη πολλα ψαρια..εγω δεν θα εβαζα τιποτα αλλο.

Ασε που κατα τη γνωμη μου το ενυδρειο αυτο δεν κανει για ροδοστομα που θελουν μεγαλητερο μηκος.

• Like 1

96 λιτρα ειναι το ενυδρειο σου και εχεις ηδη πολλα ψαρια..εγω δεν θα εβαζα τιποτα αλλο.

Ασε που κατα τη γνωμη μου το ενυδρειο αυτο δεν κανει για ροδοστομα που θελουν μεγαλητερο μηκος.

+1 στον Κωστα!

Σου τα έγραψαν όλα τα παιδιά πιο πάνω..

Τύπωσε στο μυαλό σου αυτό που σου έγραψε ο rastafarian ..ο αδυναμος στο τελος θα αρρωστησει.Την πατησα και εμαθα..

Αν τα ψαράκια σου δεν έχουν τις κατάλληλες συνθήκες τότε αργά ή γρήγορα θα μπλέξεις με ασθένειες κ από αυτό προσπαθούν να σε γλυτώσουν με τις συμβουλές τους!

Μην βάλεις 2 αρσενικά γκουράμι..

Τα είχα για ένα Σ/Κ σε 150 λίτρα κατά λάθος γιατί μου το πούλησαν για θηλυκό κ έστεισα καραούλι μπροστά στο ενυδρείο μέχρι Δευτέρα που θα άνοιγαν τα μαγαζιά για να το πάω πίσω γιατί.. μιλάμε για πολύ ξύλο!!!

Επίσης θέλουν χαρέμι κ θηλυκό dwarf δεν θα βρεις..

Με τις μετρήσεις σου πως πας;

Έχεις μετρήσει ph;

Φιλε Sailor λαθος,

Water home 80x35x45cm 126lt

αυτο ειναι ! Τωρα βεβαια δεν θελω να ταλαιπωρησω κανενα,αλλα τι μου λετε ??

Οτι δεν αγοραζουμε γκουραμι επειδη δεν υπαρχουν θηλυκα??

Θα βαλω ενα αρσενικο μονο του...

Μετρησεις εχω καλες,ph προσπαθω να ειναι στο 7 χωρις χημικα,μονο με ριζες,φυλλα και διαφορα ψευτοκολπα !

Οτι δεν αγοραζουμε γκουραμι επειδη δεν υπαρχουν θηλυκα?? Δεν εννοούσα αυτό.. Ήθελα μόνο να σε προετοιμάσω ότι σε περίπτωση που θέλεις χαρεμάκι δεν θα βρεις στα dwarf.. :)

Θα μπορούσες να βάλεις pearl που κατά την γνώμη μου είναι τα πιο όμορφα γκουράμι κ τα θηλυκά είναι εξίσου όμορφα!

Αν σε παίρνει από ιχθυοφόρτηση.. εγώ θα έβαζα 1 αρσενικό pearl κ 2-3 θηλυκά.. τότε θα δεις κ τα απίστευτα χρώματα που παίρνει ο αρσενικός!!!

Καυγάδες με τα άλλα ψαράκια δεν θα έχεις γιατί γενικά είναι ήρεμα κ κινούνται κυρίως στην επάνω ζώνη του ενυδρείου!

Βάλε μας κ καμιά φωτογραφία να χαζέψουμε λίγο...

Θα βρει θηλυκα και στα dwarf. Απλα δεν εχουν ολα τα μαγαζια!

Εγω παντως θα σου πω αλλη μια φορα πως εχεις αρκετα ψαρια. Μην το κανεις ψαροσουπα! Σαν αρχαριος ειχα κι εγω παρομοιο set up στο ιδιο ενυδρειο. Το αποτελεσμα ηταν απογοητευτικο. Αν θες σου ανεβαζω και βιντεο! Τωρα το κοιταω και λεω τι βλακειες εκανα!

Μη βαλεις αλλα ψαρια και αυτα που εχεις τωρα ειναι υπεραρκετα για το ενυδρειο σου.

Οσο για τα θηλυκα,θα βρεις δυσκολα γιατι δεν τα φερνουν τα μαγαζια,λογω οτι ειναι αχρωμα και δεν τα αγοραζουν οι περισσοτεροι.

Ασ το ξεκαθαρισουμε,τα pearl γινονται μεγαλα,και δεν θελω πολλα gourami ετσι κι αλλιως...Απο ramirezi τι κανουμε δυο ζευγαρια η ενα χαρεμι ??

Τα rummynose θα μεινουν 8 για να ειναι κοπαδακι.

AGAP17 Υπαρχουν θηλυκα,οχι στα γειτονικα πετσοπ ομως.

Οι εμπειριες πρεπει να ειναι δικες σου ,οχι απο βιντεο! Θα μαθω καποτε...Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Οι εμπειριες πρεπει να ειναι δικες σου ,οχι απο βιντεο! Θα μαθω καποτε...Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Όταν έχουμε έτοιμη γνώση είναι συνετό να την αξιοποιούμε, χωρίς να χρειαστεί να ταλαιπωρησουμε τα ζωντανα μας και τον εαυτό μας. ;-)

Στάλθηκε από το GT-S6500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Ασ το ξεκαθαρισουμε,τα pearl γινονται μεγαλα,και δεν θελω πολλα gourami ετσι κι αλλιως...Απο ramirezi τι κανουμε δυο ζευγαρια η ενα χαρεμι ??

Τα rummynose θα μεινουν 8 για να ειναι κοπαδακι.

AGAP17 Υπαρχουν θηλυκα,οχι στα γειτονικα πετσοπ ομως.

Οι εμπειριες ειναι δικες μας που γραφουμε εδω,δεν εβαλε κανεις κανενα βιντεο..

Μη βαλεις αλλα ψαρια στο ενυδρειο σου,ειναι αρκετα αυτα που εχεις.

Ραμ ενα ζευγαρι,οχι παραπανω.

Προσωπικες εννοουσα,και το ειπα για τον Sturm.

Οσο για τα ramirezi νομιζω οτι η ερωτηση ηταν σαφης,οποιος θελει μπορει να μου απαντησει.

Καλημερα.

Οσο για τα ramirezi νομιζω οτι η ερωτηση ηταν σαφης,οποιος θελει μπορει να μου απαντησει.

Καλημερα.

Η απαντηση μου ειναι ακομα πιο σαφης..τα ραμ μπαινουν σε ζευγαρι στα λιτρα σου.Διαβασε και εδω http://www.aquazone.gr/forums/topic/42356-mikrogeophagus-ramirezi-meyers-and-harry-1948/#entry385822

Καλημερα.

Φιλαρακι, μαλλον δεν καταλαβες καλα! Σου ανεβαζω βιντεο απο το ενυδρειο μου αν θες με τα γκουραμι!

Μην βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα!

Παντα οτι λεω το λεω απο εμπειριες μου!

Αγορασα το δευτερο θηλυκο επειδη γραφετε οτι το αρσενικο γινεται ενοχλητικο μεχρι ...σκοτωμου,τωρα τι να κανω ?

Συνηθως τα 60 λιτρα θεωρουνται ικανα για ενα ζευγαρι,οποτε...

Φιλε Sturm αυτο λεω, ειναι δικες σου εμπειριες και δικα σου βιντεο.Με τα δικα μου λεφτα και τα δικα μου ψαρια,θελω και δικες μου εμπειριες,αλλιως ερχομαι για χαζι και στο δικο σου ενυδρειο ! :D Και δεν μιλαγα για τα gourami,ειπα οτι θα μεινω στο ενα !

Ευχαριστω για τις γνωμες παντως.

Ελπίζω να σου πάνε όλα καλά!!!

Εγώ δεν φαντάζεσαι τι ψάξιμο έριξα για να βρω θηλυκό dwarf.. κ τελικά δεν βρήκα!

Κ δεν μιλάω για Αλεξανδρούπολη που μένω.. είχα πάρει τηλέφωνο σε πάρα πολλά μαγαζιά της Αθήνας!

Φωτογραφία πότε θα δούμε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...