Sturm 7 Ιουλίου 2014 #26 Share 7 Ιουλίου 2014 Πανεμορφα τα πουλακια και των δυο σας! Κι εγω ειμαι κατα των πτηνων κατοικιδιων. Ουδεμια σχεση εχουν με τα ψαρακια μας. Τα ψαρια αν το προσεξεις λιγο το πραγμα προσομοιωνεις λιγο τον βιοτοπο τους. Στα πτηνα, για κανεναν λογο δεν μπορεις να το κανεις! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 7 Ιουλίου 2014 #27 Share 7 Ιουλίου 2014 Για τα αγρια πουλια ναι αλλα για τα πουλια εκτροφης που ειναι γεννημενα σε κλουβια δεν υπαρχει θεμα Και ιδιως τα καναρινια θεωρουνται κατοικιδια, εξημερωμενα και ευκολα στη αναπαραγωγη Αλλα καλυτερα να μην συνεχιστει η συζητηση πανω σ αυτο γιατι δεν θα καταληξουμε πουθενα παλι Πουλια και ψαρια αλλα και καθε ζωο του πλανητη ανηκει στο δικο του κοσμο και οχι στην ιδιοκτησια κανενος Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkalamat 7 Ιουλίου 2014 Author #28 Share 7 Ιουλίου 2014 Πανεμορφα τα πουλακια και των δυο σας! Κι εγω ειμαι κατα των πτηνων κατοικιδιων. Ουδεμια σχεση εχουν με τα ψαρακια μας. Τα ψαρια αν το προσεξεις λιγο το πραγμα προσομοιωνεις λιγο τον βιοτοπο τους. Στα πτηνα, για κανεναν λογο δεν μπορεις να το κανεις! Είναι δικαίωμα του καθενός να είναι κατά του ενός και του άλλου τα καναρίνια αυτά έχουν γεννηθεί σε κλουβί αν τα αφήσεις ελεύθερα πέθαναν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkalamat 7 Ιουλίου 2014 Author #29 Share 7 Ιουλίου 2014 Για τα αγρια πουλια ναι αλλα για τα πουλια εκτροφης που ειναι γεννημενα σε κλουβια δεν υπαρχει θεμα Και ιδιως τα καναρινια θεωρουνται κατοικιδια, εξημερωμενα και ευκολα στη αναπαραγωγη Αλλα καλυτερα να μην συνεχιστει η συζητηση πανω σ αυτο γιατι δεν θα καταληξουμε πουθενα παλι Πουλια και ψαρια αλλα και καθε ζωο του πλανητη ανηκει στο δικο του κοσμο και οχι στην ιδιοκτησια κανενος +1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkalamat 7 Ιουλίου 2014 Author #30 Share 7 Ιουλίου 2014 Που τις βαζετε αυτες τις κλουβες ρε παιδια; Σαν δωματια ειναι! Έχουμε την ευτυχία να ζούμε μερικά χιλιόμετρα έξω από τη Σπάρτη ένα χιλιόμετρο δίπλα από τον αρχαίο Μυστρά και έχουμε χώρους αρκετούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkalamat 7 Ιουλίου 2014 Author #31 Share 7 Ιουλίου 2014 οκ σε ποιό σύλλογο είστε ? Σε ρωτάω όλα αυτά , ελπίζω να μην σε ενοχλώ, διότι είχα , έχω και θα έχω καναρίνια. Τα τελευταία χρόνια έχω Timbrado και μόνο. Φίλε σίγουρα δεν ενοχλείς με τα καναρίνια ασχολείται ο αδερφός μου ξέρω ότι είναι σε σύλλογο των Αθηνών θα ρωτήσω και θα σου πω. Βάλε φωτογραφίες να δούμε και τα δικά σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΑΝΤΑΛ 7 Ιουλίου 2014 #32 Share 7 Ιουλίου 2014 Φίλε σίγουρα δεν ενοχλείς με τα καναρίνια ασχολείται ο αδερφός μου ξέρω ότι είναι σε σύλλογο των Αθηνών θα ρωτήσω και θα σου πω. Βάλε φωτογραφίες να δούμε και τα δικά σου. Επειδή ανέβαζα συνέχεια φώτο στην παρουσιάση του reef μου , δεν έχω άλλο χώρο νομίζω , μέχρι να μου δώσουν από το φορουμ . Στα timbrado δεν έχει κάτι ιδιαίτερο να δεις σε φωτο όπως τα χρώματα. Μόνο για τις φωνές τα εκτρέφουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 7 Ιουλίου 2014 #33 Share 7 Ιουλίου 2014 Ειναι αμαρτια και αδικο και βασανιστικο για τα ζωα να φυλακιζονται σε κλουβια οταν ειναι αγρια πιασμενα στη φυση....Οταν ειναι εκτροφης, αν ζησουν στον "δρομο" θα εχουν προβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 7 Ιουλίου 2014 #34 Share 7 Ιουλίου 2014 Πανεμορφα τα πουλακια και των δυο σας! Κι εγω ειμαι κατα των πτηνων κατοικιδιων. Ουδεμια σχεση εχουν με τα ψαρακια μας. Τα ψαρια αν το προσεξεις λιγο το πραγμα προσομοιωνεις λιγο τον βιοτοπο τους. Στα πτηνα, για κανεναν λογο δεν μπορεις να το κανεις! με καλυψες sturm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrys24 7 Ιουλίου 2014 #35 Share 7 Ιουλίου 2014 Παρτε κ μερικες απο εμενα! Καρδερινοκαναρο με γρεβαντα Φλωρια αρχεγονα Φωλια καρδερινας Καρδερινα χ καναρι Καρδερινα στην φωλια Αλλη καρδερινα στην φωλια Ζευγαρι φλωρια μεταλαγμενα Καρδερινα χ καναρι Φλωρος μεταλαγμενος Καναρια Αυτα... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkalamat 8 Ιουλίου 2014 Author #36 Share 8 Ιουλίου 2014 Παρτε κ μερικες απο εμενα! Καρδερινοκαναρο με γρεβαντα Μας κούφανες. Πολύ ωραία τα πουλάκια σου οι διασταυρώσεις βγάζουν φοβερές φωνές. Αυτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 8 Ιουλίου 2014 #37 Share 8 Ιουλίου 2014 Πανεμορφα τα πουλακια και των δυο σας! Κι εγω ειμαι κατα των πτηνων κατοικιδιων. Ουδεμια σχεση εχουν με τα ψαρακια μας. Τα ψαρια αν το προσεξεις λιγο το πραγμα προσομοιωνεις λιγο τον βιοτοπο τους. Στα πτηνα, για κανεναν λογο δεν μπορεις να το κανεις!Θοδωρη συμφωνώ μαζι σου. Στα καναρίνια ομως ειναι αλλη αίσθηση, γεννημένα στην αιχμαλωσία και αν προσέξεις τα κλουβιά τους και την διατροφή τους ειναι τρις-ευτυχισμένα. Ειχα καναρίνια καποια στιγμη στη ζωη μου, σε μεγαλες κλουβες στο μπαλκόνι και τα αγαπούσα απιστευτα. Απο 3 ζευγαρακια ειχα φτάσει τα 100 οταν αναγκάστηκα να τα μοιραστώ σε φίλους και συγγενείς. Πολλοί ακομα έχουνε απογόνους τους, οταν γενανε τα αυγά τους και μεγαλώνουν τα μικρά ειναι η καλυτερη αίσθηση που μπορει να σου δώσουν πέρα απο το τραγούδι τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 8 Ιουλίου 2014 #38 Share 8 Ιουλίου 2014 Γιατί τα φλωρια λες πως ειναι μεταλλαγμένα? Μου έχουν πει πως τα καρδερινοκαναρα έχουν πολύ ωραία φωνή Ισχύει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 8 Ιουλίου 2014 #39 Share 8 Ιουλίου 2014 Πείτε μας και πόσο πουλιά έχετε περίπου Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrys24 8 Ιουλίου 2014 #40 Share 8 Ιουλίου 2014 Γιατί τα φλωρια λες πως ειναι μεταλλαγμένα? Στην τελευταια φοτο ειναι φλωρακια,μεταλαγμενα λεγονται οταν δεν ειναι στον χρωματισμο που εχουν στην φυση! Μου έχουν πει πως τα καρδερινοκαναρα έχουν πολύ ωραία φωνή Ισχύει? Πρεπει να ειναι εκπαιδευμενο σωστα,αλλιως μπορει να κελαιδαει σαν καναρινι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 8 Ιουλίου 2014 #41 Share 8 Ιουλίου 2014 Γιατί τα φλωρια λες πως ειναι μεταλλαγμένα? Μου έχουν πει πως τα καρδερινοκαναρα έχουν πολύ ωραία φωνή Ισχύει? Ναι ισχυει γιατι μπλεκουν καρδερινα και καναρι μαζι και γινεται πανικος Οπως φλωροκαναρα και φανετοκαναρα Για μενα η καρδερινα ειναι κορυφη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrys24 8 Ιουλίου 2014 #42 Share 8 Ιουλίου 2014 Ναι ισχυει γιατι μπλεκουν καρδερινα και καναρι μαζι και γινεται πανικος Οπως φλωροκαναρα και φανετοκαναρα Για μενα η καρδερινα ειναι κορυφη! Τα ειχα Βασιλη τοσα χρονια,εχεις δικαιο σαν την καρδερινα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 8 Ιουλίου 2014 #43 Share 8 Ιουλίου 2014 Ειναι αμαρτια και αδικο και βασανιστικο για τα ζωα να φυλακιζονται σε κλουβια οταν ειναι αγρια πιασμενα στη φυση....Οταν ειναι εκτροφης, αν ζησουν στον "δρομο" θα εχουν προβλημα... Για τα αγρια θα συμφωνησω,τα εκτροφης δεν θα εχουν κανενα προβλημα στον "δρομο". Σ' εκεινο που ειμαι τελειως αντιθετος εκτος απο το πιασιμο αγριων πουλιων που γινεται ανεξελεγκτα ειναι το ζευγαρωμα αγριων πουλιων με καναρινια με αποτελεσμα να εχουμε μουλους.Τα θηλυκα στην καλυτερη περιπτωση τα ελευθερωνουν και πεθαινουν ειτε τα σκοτωνουν,τα αρσενικα μπορει να εχουν ωραια φωνη ομως δεν μπορουν να ζευγαρωσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 9 Ιουλίου 2014 #44 Share 9 Ιουλίου 2014 Για τα αγρια θα συμφωνησω,τα εκτροφης δεν θα εχουν κανενα προβλημα στον "δρομο". Σ' εκεινο που ειμαι τελειως αντιθετος εκτος απο το πιασιμο αγριων πουλιων που γινεται ανεξελεγκτα ειναι το ζευγαρωμα αγριων πουλιων με καναρινια με αποτελεσμα να εχουμε μουλους.Τα θηλυκα στην καλυτερη περιπτωση τα ελευθερωνουν και πεθαινουν ειτε τα σκοτωνουν,τα αρσενικα μπορει να εχουν ωραια φωνη ομως δεν μπορουν να ζευγαρωσουν. Συμφωνω για τις διασταυρωσεις διαφορετικων πουλιων, επιθυμητες ειναι οι καθαροαιμες διασταυρωσεις μονο. Τωρα εγω πιστευω οτι ενα πουλι γεννημενο και μεγαλωμενο σε αιχμαλωσια αν ελευθερωθει εχει ελαχιστες πιθανοτητες να επιβιωσει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValeAq 9 Ιουλίου 2014 #45 Share 9 Ιουλίου 2014 Τωρα εγω πιστευω οτι ενα πουλι γεννημενο και μεγαλωμενο σε αιχμαλωσια αν ελευθερωθει εχει ελαχιστες πιθανοτητες να επιβιωσει. Αυτο ειναι το μονο σιγουρο! 4/5 καναρινια που ειχαν φυγει πριν κανω προθαλαμο γυρισαν πισω (ευτυχως/τυχη)! Ειναι ευκολοι μεζεδες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 9 Ιουλίου 2014 #46 Share 9 Ιουλίου 2014 Συμφωνω για τις διασταυρωσεις διαφορετικων πουλιων, επιθυμητες ειναι οι καθαροαιμες διασταυρωσεις μονο. Τωρα εγω πιστευω οτι ενα πουλι γεννημενο και μεγαλωμενο σε αιχμαλωσια αν ελευθερωθει εχει ελαχιστες πιθανοτητες να επιβιωσει. Ναι,αυτο ειναι σιγουρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gatilaras 16 Ιουλίου 2014 #47 Share 16 Ιουλίου 2014 Τα καρδερινοκαναρα εχουν ωραια φωνη αλλα δυσκολη η διασταυρωση,παντως 1 που μπορεσα να βγαλω απλα επιανα κατα καιρους καμια θυληκια καρδερινα την αφηνα για λιγο μηπως γινει τιποτα και αν δεν γινονταν τιποτα την επαιρνα με κλουβι κ πηγαινα και την ελευθερωνα στο χωριο απ'οπου και τις επιανα με ξωβεργα.Κατα τα αλλα μπορω να σου πω οτι ετυχε να πεσει στα χερια μου ενα αγριοπουλι αγνωστης ταυτοτητας μεχρι κ σημερα,σε μερα με εντονο αερα χτυπησε σε μια καρυδια που ειναι στον κηπο στο χωριο κ επεσε κατω,το επιασα το πηγα σε ενα μεγαλο κλουβι που ειχα(τα 2πλα με το διαχωριστικο στη μεση χωρις ομως αυτο) το ταϊζα καμποσο καιρο μεχρι να στανιαρει κ μολις πηγα να το ελευθερωσω δεν εφευγε,το επιασα με τα χερια το εβγαλα εξω κ αυτο γυρναγε κ ξαναεμπαινε στο κλουβι,πρωτη φορα στη ζωη μου το ειχα δει αυτο.Εφ'οσον δεν εφυγε το κρατησα και αρκετο καιρο μετα(2 χρονια+) ανεβηκα στο βουνο με την κλουβα του ανοιξα κ εφυγε. Κατα τα αλλα εχω 1 ερωτηση επι του θεματος,απο γερακια,κουκουβαγιες κ λοιπα αλλα πετουμενα που τα τρωνε πως προστατευονται σε αυτη τη κλουβα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 16 Ιουλίου 2014 #48 Share 16 Ιουλίου 2014 Καλή ερώτηση Αλλά λογικά από την στιγμή που ο χώρος είναι μεγάλος υπάρχουν πιο λίγες πιθανότητες να πιάσουν κάποιο πουλί Ενα καλοκαίρι είχα δει ενα γεράκι που είχε πέσει στην θάλασσα και δεν μπορούσε να βγει , το λυπήθηκα και επειδή δεν ήξερα αν θα το έβγαζε κάποιος άλλο μπήκα σε μθα βάρκα και το έπιασα προσεκτικά γιατί είναι λίγο επιθετικό αλλά και τα νύχια του είναι αρκετά επικίνδυνα Το φρόντισα μια μέρα και την άλλη είχε φύγει Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkalamat 17 Ιουλίου 2014 Author #49 Share 17 Ιουλίου 2014 Κατα τα αλλα εχω 1 ερωτηση επι του θεματος,απο γερακια,κουκουβαγιες κ λοιπα αλλα πετουμενα που τα τρωνε πως προστατευονται σε αυτη τη κλουβα? Φίλε βάζουμε 2 συρματόπλεγματα το 1 μέσα και το άλω έξω από το μεταλλικό τελάρο ώστε να υπάρχει ένα κενό ασφαλείας ανάμεσά τους. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkalamat 14 Μαρτίου 2015 Author #50 Share 14 Μαρτίου 2015 Μερικές φωτογραφίες από τις αναπαραγωγές. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος