tkalamat 6 Ιουλίου 2014 #1 Share 6 Ιουλίου 2014 Μερικές φωτογραφίες από τα καναρίνια που έχει ο αδερφός μου στον κήπο μας. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkalamat 6 Ιουλίου 2014 Author #2 Share 6 Ιουλίου 2014 καναρίνια στον κήπο. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 6 Ιουλίου 2014 #3 Share 6 Ιουλίου 2014 Ομορφα φιλε, βλεπω διαφορα χρωματος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΑΝΤΑΛ 6 Ιουλίου 2014 #4 Share 6 Ιουλίου 2014 Ωραία κλούβα. Τα δαχτυλίδια είναι δικά σας ? Τα περνάτε εσείς ? Εχετε μόνο χρώματος ή και φωνής ? Παναγιώτης Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkalamat 6 Ιουλίου 2014 Author #5 Share 6 Ιουλίου 2014 Ομορφα φιλε, βλεπω διαφορα χρωματος; Άρχισε να κάνει επιλεγμένες αναπαραγωγές τα μικρά δεν έχουν πάρει ακόμα το τελικό τους χρώμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 6 Ιουλίου 2014 #6 Share 6 Ιουλίου 2014 Μια χαρα. Τι χρωματα του αρεσουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkalamat 6 Ιουλίου 2014 Author #7 Share 6 Ιουλίου 2014 Μια χαρα. Τι χρωματα του αρεσουν; Έχει κολλήσει με τα κόκκινα και τα μοζαΪκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 6 Ιουλίου 2014 #8 Share 6 Ιουλίου 2014 Ομορφα πραγματα. Και εμενα μου αρεσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkalamat 6 Ιουλίου 2014 Author #9 Share 6 Ιουλίου 2014 Όταν κελαηδούν όλα μαζί είναι τρέλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 6 Ιουλίου 2014 #10 Share 6 Ιουλίου 2014 Το φανταζομαι, 3 εχω και τρελαινομαι, φαντασου τοσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkalamat 6 Ιουλίου 2014 Author #11 Share 6 Ιουλίου 2014 Ωραία κλούβα. Τα δαχτυλίδια είναι δικά σας ? Τα περνάτε εσείς ? Εχετε μόνο χρώματος ή και φωνής ? Παναγιώτης τα δαχτυλίδια είναι κλειστού τύπου είναι συλλόγου και τα περνάμε εμείς. Είναι και φωνής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 6 Ιουλίου 2014 #12 Share 6 Ιουλίου 2014 τα δαχτυλίδια είναι κλειστού τύπου είναι συλλόγου και τα περνάμε εμείς. Είναι και φωνής.Μπραβο, ωραιες δουλειες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 6 Ιουλίου 2014 #13 Share 6 Ιουλίου 2014 Ωραια κλουβα και καναρια Εχει και καρεκλα μεσα η κλουβα;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 6 Ιουλίου 2014 #14 Share 6 Ιουλίου 2014 υπεροχα καναρινια ειναι να τα χαιρεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 6 Ιουλίου 2014 #15 Share 6 Ιουλίου 2014 Είναι πανέμορφα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 6 Ιουλίου 2014 #16 Share 6 Ιουλίου 2014 ειναι πραγματικα υπεροχα πλασματακια ,αν κ ειμαι εναντια στον εγκλεισμο τους σε ενα κλουβι.μου αρεσει να ειναι ελευθερα. στην φυση δεν ειχα ποτε καναρινια ως κατοικιδια.να τα χαιρεστε παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValeAq 6 Ιουλίου 2014 #17 Share 6 Ιουλίου 2014 Να βαλουμε κοντρα? Στις φωτο φαινεται το μισο σπιτι τους ,υπαρχει αλλο τοσο πισω απο την φωτο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 6 Ιουλίου 2014 #18 Share 6 Ιουλίου 2014 Πολύ ωραία χρώματα και των δυονων σας Μου αρέσει πολύ το δεντράκι μέσα στην κλούβα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValeAq 6 Ιουλίου 2014 #19 Share 6 Ιουλίου 2014 Τα ριμαξαν και τα 2 δεντρα καποτε ειχαν φυλλα,κατσε να ψαξω φωτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 7 Ιουλίου 2014 #20 Share 7 Ιουλίου 2014 Πολυ ωραία ολα μπράβο σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkalamat 7 Ιουλίου 2014 Author #21 Share 7 Ιουλίου 2014 Φίλε ValeAq αν θέλεις κόντρα στο τάβλι στο ποδόσφαιρο να κάνουμε στα καναρίνια γιατί?Τα λευκά σου μου αρέσουν πολύ όσο για το σπίτι τους νομίζω ότι έχω μεγαλύτερο 350χ250χ230 αλά αυτό δεν έχει καμιά σημασία. Να τα χαίρεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkalamat 7 Ιουλίου 2014 Author #22 Share 7 Ιουλίου 2014 ειναι πραγματικα υπεροχα πλασματακια ,αν κ ειμαι εναντια στον εγκλεισμο τους σε ενα κλουβι.μου αρεσει να ειναι ελευθερα. στην φυση δεν ειχα ποτε καναρινια ως κατοικιδια.να τα χαιρεστε παντως Νομίζω ότι το ίδιο ισχύει και για τα ψαράκια μας όσο και να τα φροντίζουμε εμείς ελεύθερα στη φύση θα ζούσαν καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΑΝΤΑΛ 7 Ιουλίου 2014 #23 Share 7 Ιουλίου 2014 τα δαχτυλίδια είναι κλειστού τύπου είναι συλλόγου και τα περνάμε εμείς. Είναι και φωνής. οκ σε ποιό σύλλογο είστε ? Σε ρωτάω όλα αυτά , ελπίζω να μην σε ενοχλώ, διότι είχα , έχω και θα έχω καναρίνια. Τα τελευταία χρόνια έχω Timbrado και μόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValeAq 7 Ιουλίου 2014 #24 Share 7 Ιουλίου 2014 Φίλε ValeAq αν θέλεις κόντρα στο τάβλι στο ποδόσφαιρο να κάνουμε στα καναρίνια γιατί?Τα λευκά σου μου αρέσουν πολύ όσο για το σπίτι τους νομίζω ότι έχω μεγαλύτερο 350χ250χ230 αλά αυτό δεν έχει καμιά σημασία. Να τα χαίρεσαι. Πιστευω φανηκε οτι εκανα χιουμορ για την "κοντρα"! Οι διαστασεις μου ειναι 600χ150χ250! Υπαρχουν και καρδερινες! Για ταβλι μεσα...για ποδοσφαιρο θα προτιμησω να μεινω στην κερκιδα χαχαχα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 7 Ιουλίου 2014 #25 Share 7 Ιουλίου 2014 Που τις βαζετε αυτες τις κλουβες ρε παιδια; Σαν δωματια ειναι! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος