kalliroi 7 Ιουλίου 2014 #51 Share 7 Ιουλίου 2014 Ωραία! Βρήκες ενυδρείο για το χρυσόψαρο ή σκέφτηκες αν θα του κάνεις λιμνούλα; Γιατί ο μονομάχος δεν μπορεί να μείνει για πολύ μέσα στη γυάλα, θα αρχίσουν τα προβλήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catherine Levoyianni 7 Ιουλίου 2014 Author #52 Share 7 Ιουλίου 2014 Βρήκα ενυδρείο Hailea 60 λίτρων για το χρυσόψαρο! και ήδη προετοιμάζω το 30λιτρο με το αντιχλώριο για τον μονομάχο. Το χρυσόψαρο τώρα το έχω μεταφέρει σε ένα ενυδρείο 40λιτρο που το είχε ένας φίλος και δεν το χρησιμοποιούσε. Το προετοιμάσαμε από το Σάββατο που με διαφωτίσατε και σήμερα πριν λίγο το μετέφερα και δείχνει μια χαρά!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
beast 7 Ιουλίου 2014 #53 Share 7 Ιουλίου 2014 το ενυδρειο ειναι στρωμενο που τον βαλατε μεσα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catherine Levoyianni 7 Ιουλίου 2014 Author #54 Share 7 Ιουλίου 2014 Ναι!! Και η αλήθεια είναι..τον βλέπω πιο δραστήριο τώρα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
beast 7 Ιουλίου 2014 #55 Share 7 Ιουλίου 2014 (edited) ήταν σε λειτουργία το ενυδρείο καιρο ? τη μετρησης έχει κάνει ο φιλος σου ? και το ξερής ότι είναι καλά το νερο του !!!!!!!!!!! P.S να ξέρεις ότι η μονομάχος εχει πολλες απαιτησεις !!!!!!!!!! Έγινε επεξεργασία 7 Ιουλίου 2014 - beast Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 7 Ιουλίου 2014 #56 Share 7 Ιουλίου 2014 ήταν σε λειτουργία το ενυδρείο καιρο ? τη μετρησης έχει κάνει ο φιλος σου ? και το ξερής ότι είναι καλά το νερο του !!!!!!!!!!! P.S να ξέρεις ότι η μονομάχος εχει πολλες απαιτησεις !!!!!!!!!! καλε μην την τρομαζεις την κοπελα...απλα ο μονομαχος εχει καποιες ρουτινες που πρεπει να τηρουνται.δινουμε προσοχη στο νερο που χρειαζεται επεξεργασια,επειδη ο μονομαχος προτιμα μαλακο νερο πρεπει να το προαιτοιμμαζεις με τυρφη για να κατεβαζεις το πεχα,πρεπει να δινεις διαφορετικες τροφες,φλεικς,δαφνια,σκουλικακια.θελει ποικιλία στην διατροφη του.προσοχη στην θερμοκρασια,γενικα δεν του αρεσει να γινονται αλλαγες στο ενυδρειο,να μην τον ενοχλεις συνεχεια γιατι ειναι ψαρι που στρεσαρεται ευκολα.προσοχη το φιλτρο να μην εχει δυνατη ροη γιατι θα πληγωσει τα πτερυγια του.αυτα απο μενα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 7 Ιουλίου 2014 #57 Share 7 Ιουλίου 2014 Βρήκα ενυδρείο Hailea 60 λίτρων για το χρυσόψαρο! και ήδη προετοιμάζω το 30λιτρο με το αντιχλώριο για τον μονομάχο. Το χρυσόψαρο τώρα το έχω μεταφέρει σε ένα ενυδρείο 40λιτρο που το είχε ένας φίλος και δεν το χρησιμοποιούσε. Το προετοιμάσαμε από το Σάββατο που με διαφωτίσατε και σήμερα πριν λίγο το μετέφερα και δείχνει μια χαρά!! Θέλεις να ανοίξεις ένα νέο θέμα για το χρυσόψαρο, για να παραμείνουμε στο θέμα μας εδώ, που είναι ο μονομάχος; Στο 30λιτρο τι προετοιμασία έκανες; Έχεις πάρει μετρήσεις από το νερό; Το ενυδρείο στο οποίο έβαλες το χρυσόψαρο πως το προετοιμάσατε; Εκεί τι μετρήσεις έχεις; Οι μετρήσεις (αμμωνίας, νιτρωδών, νιτρικών) θα σου δείξουν αν είναι ΟΚ τα ενυδρεία. Ναι!! Και η αλήθεια είναι..τον βλέπω πιο δραστήριο τώρα ! Είσαι σίγουρη ότι είναι στρωμένο; Τι λένε οι μετρήσεις σου; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 7 Ιουλίου 2014 #58 Share 7 Ιουλίου 2014 μην παρεις 60λιτρο για το χρυσοψαρο.. αν ειναι φανσυ (στρουμπουλο) κοιτα ενυδρειο με 80cm min μηκος , αν ειναι μακρουλο με μονη ουρα 100cm min μηκος ενυδρειου.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
beast 9 Ιουλίου 2014 #59 Share 9 Ιουλίου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpampis81 11 Νοεμβρίου 2014 #60 Share 11 Νοεμβρίου 2014 (edited) Τον μονονάχο μου τον έχω σε 12λτ ενυδρείο μαζί με έναν γλείφτη. Ξέρω ότι είναι πολύ μικρό το ενυδρείο κ για αυτό έφτιαξα ένα μεγαλύτερο στα 16λτ. Θερμοστάτη δεν έχω βάλει κ βρήκα αυτόν http://www.ebay.com/itm/25W-Aquarium-Heater-Anti-Explosion-Submersible-Fish-Tank-Water-Thermostat-/141441813537?pt=Heaters_and_Chillers&hash=item20ee96cc21 εντάξει δεν θα είναι? Θα κοιτάξω κ τα χαρακτηριστικά του φίλτρου μου ο οποίος έιναι μέσα στο ενυδρείο. Διάβασα ότι δεν θα πρέπει να έχει μόνιμα άνθρακα το φίλτρο αλλά αυτό έχω εδώ κ 6 μήνες περίπου που έχω τα ψαράκια. Θα πάω να αγοράσω κ υγρά τεστ γιατί σίγουρα το έχω στα όρια τα ψαράκια μου Έγινε επεξεργασία 11 Νοεμβρίου 2014 - mpampis81 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 11 Νοεμβρίου 2014 #61 Share 11 Νοεμβρίου 2014 Τον μονονάχο μου τον έχω σε 12λτ ενυδρείο μαζί με έναν γλείφτη. Ξέρω ότι είναι πολύ μικρό το ενυδρείο κ για αυτό έφτιαξα ένα μεγαλύτερο στα 16λτ. Θερμοστάτη δεν έχω βάλει κ βρήκα αυτόν http://www.ebay.com/itm/25W-Aquarium-Heater-Anti-Explosion-Submersible-Fish-Tank-Water-Thermostat-/141441813537?pt=Heaters_and_Chillers&hash=item20ee96cc21 εντάξει δεν θα είναι? Θα κοιτάξω κ τα χαρακτηριστικά του φίλτρου μου ο οποίος έιναι μέσα στο ενυδρείο. Διάβασα ότι δεν θα πρέπει να έχει μόνιμα άνθρακα το φίλτρο αλλά αυτό έχω εδώ κ 6 μήνες περίπου που έχω τα ψαράκια. Θα πάω να αγοράσω κ υγρά τεστ γιατί σίγουρα το έχω στα όρια τα ψαράκια μου Άνοιξε ένα νέο θέμα αν θέλεις. Θερμοστάτη να βάλεις οπωσδήποτε. Ο πλέκο, γνωρίζεις πως πρέπει να φύγει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος