mad23 5 Ιουλίου 2014 #1 Share 5 Ιουλίου 2014 Το χομπυ μας ειναι εθιστικοτατο και οσο πιο πολυ το κανουμε τοσο πιο πολλα πραγματα θα θελαμε η' δεν θα θελαμε σε αυτο:-) "Ας γραψουμε 3 απο αυτα:-ρ 1.Θα ηθελα να εχω αρκετα μεγαλο ενυδρειο ωστε να κραταω 2 αχιλλεις:-) 2.θα ηθελα οι acro να αδιαφορουν παντελως και παντελιδης,για ca-alk-no3-κτλ κτλ και να μεγαλωνουν με μουσικη:-) 3.θα ηθελα να μπορουσαν να μιλανε τα ψαρια και να μου λενε εκεινα τι να φτιαξω στις τιμες του νερου η' να με προειδοποιουν αν παει να γινει καμια "στραβη":-) Π.χ,"Μαγκα πεφτει το ph...μπορουμε να κανουμε κατι γι'αυτο?Aντε μη τα παρω,βγαλω ick και εχουμε αλλα":-ρ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 5 Ιουλίου 2014 #2 Share 5 Ιουλίου 2014 Πάρολο που προς το παρών δεν έχω θαλασσινό να πω κι εγώ.. Θα ήθελα να είχα ένα μεγαλύτερο ενυδρείο. Θα ήθελα το νερό του δικτύου μου να ήταν στις τέλειες τιμές για θαλασσινό Θα ήθελα να μην χρεωνόμουν μεταφορικά για ότι πράγματα παραγγέλνω για το ενυδρείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 5 Ιουλίου 2014 #3 Share 5 Ιουλίου 2014 Ωραίο θέμα 1.θα ήθελα ένα πολύ μεγαλύτερο ενυδρείο με 4-5 tang και πολλά κοραλια (πάντως είδους) 2.ένα ενυδρείο 80-100 λίτρα γεμάτο από διάφορα χρώματα zoanthus και acanthastrea 3.το ίδιο με τον Μιχάλη Το παράδειγμα κορυφή χαχαχα Και ένα έξτρα να είχα τόσα κοραλια που να μπορούσα να χάριζα σε νέους στο χόμπι του reef Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 5 Ιουλίου 2014 #4 Share 5 Ιουλίου 2014 ουτε εγω ειμαι του θαλασσινου αλλα δεν πειραζει... 1. χωρο,χρημα και χρονο για το ενυδρειο 2. πιο ευκολες αλλαγες νερου...πχ να λεω νερο βγες-μπες και να τελειωνω 3.να ειχαμε και εμεις μια θαλασσα σαν αυτην στην αυστραλια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 7 Ιουλίου 2014 #5 Share 7 Ιουλίου 2014 (edited) Χαχαχα, καλο!! Ελα να δουμε τα τρία θελω μου λοιπόν 1. Η θάλλασα μας να ειχε τελειες τιμες για τα κοραλια μας χειμώνα καλοκαιρι. Θα ειχα βρει ενα σημείο σε μια ήρεμη περιοχή και θα την ειχα τιγκαρει στα frags για...μελλοντική χρήση στο ενυδρειο μου 2. Οι γυναικες να λατρεύαν τα reef ενυδρεια και να θαύμαζαν τον χρονο που διαθέτουμε για αυτα 3. Ξεχωριστή παροχή νερου στο δυκτιου μας με έτοιμο θαλασσινό νερο για απευθείας αλλαγή νερου Δεν ζητάω πολλα Ε; Ε; Ε; Έγινε επεξεργασία 7 Ιουλίου 2014 - Discos 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 7 Ιουλίου 2014 #6 Share 7 Ιουλίου 2014 Θα ήθελα να μπορούσα να ξεφορτωθώ το σύνθετο από το σαλόνι και στην θέση του να έβαζα ένα τρίμετρο ενυδρείο Θα ήθελα η χρέωση του ρεύματος στον λογαριασμό της ΔΕΗ να κόστιζε το 1/5 από ότι κοστίζει τώρα και η χρέωση των ενυδρειακών πραγμάτων, σε τιμές εξωτερικού. Θα ήθελα να είχα τουλάχιστον άλλα 30 τμ στο σαλόνι για να έβαζα κάνα ενυδρείο ακόμα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 8 Ιουλίου 2014 Author #7 Share 8 Ιουλίου 2014 Ποσο δικιο εχεις σε αυτο με τη ΔΕΗ σταματη!!! Μαριε τρομερη ιδεα το το 3ο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ενυδριακιας 8 Ιουλίου 2014 #8 Share 8 Ιουλίου 2014 Να ειμαστε καλα εμεις και οικογενειες μας να εχουμε δουλεια και ερχονται μονα τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Reason 8 Ιουλίου 2014 #9 Share 8 Ιουλίου 2014 1. Το χόμπι μας να ειναι υγειεστατο με καθαρή σχεση μεταξυ μας και παντα καλοπροαίρετη με σκοπό την αναπτυξη και εμβαθυνση του προς κοινό όφελος. 2. Να υπήρχε νοσοκομείο ασθενων ψαριων που να μπορει να φιλοξενει και να περιθαλπτει τα πανεμορφα ζωντανα μας. 3. Να υπήρχε μόνιμο δίκτυο της ΕΥΔΑΠ με θαλασσινο νερο στο 1025-1026. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 8 Ιουλίου 2014 #10 Share 8 Ιουλίου 2014 Εγώ δεν θα ήθελα 3 πράγματα για το reef μου! θα ήθελα ένα…….. τίποτα παραπάνω………να κέρδιζα το τζόκερ μετά από αλλεπάλληλα τζακ ποτ και τότε όλα….. μα όλα!….. θα ήταν θα ήταν πολύ πιο εύκολα! εεεε! και δικά μου! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 9 Ιουλίου 2014 Author #11 Share 9 Ιουλίου 2014 ,σωστος! Εγω παντως σωτηρη αν το κερδιζα,μαλλον θα σταματαγα το χομπυ και θα αγοραζα κανενα υφαλο Ουτε αλλαγες νερου,ουτε ταισματα,ουτε τιποτα!Ανετα πραγματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 9 Ιουλίου 2014 #12 Share 9 Ιουλίου 2014 Και παρε σκαφος μετα, μαθε σνορκλιν και καταδυση, να τα εξοδα στις μπουκαλες, αστο μορε... Ενα μεγαλο ρηφ και ολα καλα... Εγω θα ηθελα να εχω την παρεα μου ενωμενη( εε ψιτ!! AquaZone σε εσενα μιλαω!)... Θα ηθελα να εχουν ολοι μια καλη δουλεια και την υγεια τους πανω απ ολα... Θα ηθελα να μην υπηρχε αισχροκερδια και κοροιδια απ τα μαγαζια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 9 Ιουλίου 2014 #13 Share 9 Ιουλίου 2014 Λοιπόν, 1. Υγεία για μας και τις οικογενειες μας και δουλεια για όλους για να χαιρόμαστε το χόμπι μας και το forum. 2. Ενα ενυδρείο ΜΟΝΟ με ανεμώνες 3. Ενα ενυδρείο FO με ενα lion fish.. και αλλα 3,000 πράγματα ακομα... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pit05 11 Ιουλίου 2014 #14 Share 11 Ιουλίου 2014 Θα ηθελα ολες οι συσκευες να ηταν ασυρματες. Τελος στα καλωδια, παροχες, ρευματα, τασεις, βαλε, βγαλε, τραβα κτλ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 11 Ιουλίου 2014 Author #15 Share 11 Ιουλίου 2014 Πωωωωωω τι ειπες τωρα βρε πετρο! Αυτο θα το ηθελα πολυ και εγω.Καθε φορα που βλεπω τι γινεται με τα καλωδια μου δακρυζω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 12 Ιουλίου 2014 #16 Share 12 Ιουλίου 2014 Αυτό ομολογώ πως θα ήταν το καλύτερο! Τι ωραία!!!!!!!!! που θα 'ταν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregkn73 12 Ιουλίου 2014 #17 Share 12 Ιουλίου 2014 Θα ηθελα ολες οι συσκευες να ηταν ασυρματες. Τελος στα καλωδια, παροχες, ρευματα, τασεις, βαλε, βγαλε, τραβα κτλ.. Πολυ καλο. Στο φωτιστικο που εφτιξα προχθες, τα καλωδια μπερδευτηκαν πριν ακομα το βαλω πανω στο ενυδρειο....και εννοειται τα κουβαλησα και το τοποθετησα με τα καλωδια κουβαρι!-)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος