ganas 22 Μαρτίου 2007 #1 Share 22 Μαρτίου 2007 Αναρωτιέμαι σε ποιά κατηγορία έπρεπε να ανεβάσω αυτή τη δημοσίευση. Δείτε τις φωτό: 1. Γενική άποψη: 2. Λεπτομέρεια: Άντε και καλό βράδυ ganas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giatrope 22 Μαρτίου 2007 #2 Share 22 Μαρτίου 2007 Φίλε Ganas καταπληκτικό!! Πάντως εκτός από την όλη ομορφιά προσφέρουν αυτές οι παρουσίες σ ίγουρα θα κάνουν και καλή σκούπα βυθού! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vicky 22 Μαρτίου 2007 #3 Share 22 Μαρτίου 2007 ganas πρέπει να προσέχουμε τι ανεβάζουμε γιατί το forum, όπως πρόσφατα ανακαλύψαμε, το διαβάζουν και μικρά παιδιά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
In the pond 22 Μαρτίου 2007 #4 Share 22 Μαρτίου 2007 Ένα τέτοιο ενυδρείο και έχεις το διαζύγιο στο τζεπάκι σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Black_dragon_ 22 Μαρτίου 2007 #5 Share 22 Μαρτίου 2007 ganas πρέπει να προσέχουμε τι ανεβάζουμε γιατί το forum, όπως πρόσφατα ανακαλύψαμε, το διαβάζουν και μικρά παιδιά... Σωστά πολύ σωστά...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
printioa 22 Μαρτίου 2007 #6 Share 22 Μαρτίου 2007 Αναρωτιέμαι σε ποιά κατηγορία έπρεπε να ανεβάσω αυτή τη δημοσίευση. Δείτε τις φωτό: 1. Γενική άποψη: 2. Λεπτομέρεια: Άντε και καλό βράδυ ganas Φιλε την πατησες θα δει το ποστ ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ και θα σου βγαλει μικρο το ενυδρειο για να την κρατησεις !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filoxenos 22 Μαρτίου 2007 #7 Share 22 Μαρτίου 2007 Πράγματι φίλε printioa, είναι αλήθεια..! Από τη σχέση περιφέρειας και στήθους του "ζωντανού" αυτού που παρατηρώ στις "φωτογραφίες", νομίζω ότι είναι εμφανές ότι τα λίτρα είναι λίγα..! Ασε που δεν κάνει να είναι μόνο του, αλλά σε... κοπάδι! Φίλε ganas, σκέφτεσαι μήπως και για... "αναπαραγωγή"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganas 23 Μαρτίου 2007 Author #8 Share 23 Μαρτίου 2007 Φίλε ganas, σκέφτεσαι μήπως και για... "αναπαραγωγή"? Φίλε Filoxene, Αν και η ιδέα σου είναι ενδιαφέρουσα δες παραπάνω τι έγραψε ο φίλος In the Pond ganas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 23 Μαρτίου 2007 #9 Share 23 Μαρτίου 2007 Εντάξει, με πείσατε!!! Θα φτιάξω και εγώ θαλασσινό Ή μήπως υπάρχει κάποιο ανάλογο είδος που να ζει σε γλυκό νερό?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas2000gr 23 Μαρτίου 2007 #10 Share 23 Μαρτίου 2007 Οι green favites πολύ όμορφοι στη φωτογραφία Link to comment Share on other sites More sharing options...
In the pond 23 Μαρτίου 2007 #11 Share 23 Μαρτίου 2007 Αλήθεια! Τι τρώνε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
In the pond 23 Μαρτίου 2007 #12 Share 23 Μαρτίου 2007 Αλήθεια! Τι τρώνε? Τώρα όμως που το σκέφτομαι, τα αρσενικά του είδους θα είναι πολύ επικίνδυνα στο σπίτι. (...ξέρετε μόνοι με τη σύζηγο)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 23 Μαρτίου 2007 #13 Share 23 Μαρτίου 2007 Το μεσαίο είδος πως λέγετε γιατί θέλω να το αγοράσω, νομίζω ανήκει στην οικογένεια Gorgonidae αλά πιο είδος ακριβός δεν γνωριζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas2000gr 23 Μαρτίου 2007 #14 Share 23 Μαρτίου 2007 Τώρα όμως που το σκέφτομαι, τα αρσενικά του είδους θα είναι πολύ επικίνδυνα στο σπίτι. (...ξέρετε μόνοι με τη σύζηγο)! Γυναίκα πάλι μου πήρες τη μάσκα και τον αναπνευστήρα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 23 Μαρτίου 2007 #15 Share 23 Μαρτίου 2007 Πο πο!Αυτο ειναι.Τελος το εβδομαδιαίο καθαρισμα τζαμιων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr_SerZ 29 Μαρτίου 2007 #16 Share 29 Μαρτίου 2007 Pistevo pos poloi kseroun oti i gorgona einai to pio axristo plasma...Gia leptomeries pano se ayto mono PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
In the pond 29 Μαρτίου 2007 #17 Share 29 Μαρτίου 2007 Pistevo pos poloi kseroun oti i gorgona einai to pio axristo plasma...Gia leptomeries pano se ayto mono PM Εννοείς ότι θα μου φάνε τις κιχλίδες? ...ή κάτι άλλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος