georgerocks 9 Αυγούστου 2014 #51 Share 9 Αυγούστου 2014 Χαλκιδική αν έρθεις να πας σε παραλίες στη δυτική πλευρά των "ποδίων". Σάρτη που είμαι εγω και γενικά όλη η πλευρα αυτή (ανατολικά δεύτερου ποδιού) ειναι βούρκος, όλες οι παραλίες. Χάλια φίλε, χάλια τα νερά, μονο βατράχια δεν έχει μέσα και αλιγάτορες! Ετσι ε? Κι εγω ελεγα για Σαρτη ή Βουρβουρου...... Δυτικα,που? Link to comment Share on other sites More sharing options...
polo 9 Αυγούστου 2014 #52 Share 9 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα και από μένα. Μόλις γύρισα από διακοπές 2 εβδομάδες στο Ν. Πύργο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 9 Αυγούστου 2014 #53 Share 9 Αυγούστου 2014 Σήμερα τέλος οι διακοπές μου στη Σάρτη και αύριο επιστρέφω στην έδρα μου.....για κανά τετράωρο γιατι μετα ξεκινάνε διακοπές στους Παξούς ιιιιιιιιχχχχχχαααααααα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
argentinos 9 Αυγούστου 2014 #54 Share 9 Αυγούστου 2014 παξους....πανουλη παρε και μαυρες σακουλες να μαζεψεις αμμο απο της παραλιες των αντιπαξων (θα με ευχαριστησεις οταν την βαλεις στο αφρικανικο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 9 Αυγούστου 2014 #55 Share 9 Αυγούστου 2014 παξους....πανουλη παρε και μαυρες σακουλες να μαζεψεις αμμο απο της παραλιες των αντιπαξων (θα με ευχαριστησεις οταν την βαλεις στο αφρικανικο)Ναι βρε, αυτο ακόμα να πω στη γυναίκα και να ψάχνω για φθηνό δικηγόρο μετά!......βρε λες πλάκα πλακα να πάρω καμία σακούλα;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 9 Αυγούστου 2014 #56 Share 9 Αυγούστου 2014 Ναι βρε, αυτο ακόμα να πω στη γυναίκα και να ψάχνω για φθηνό δικηγόρο μετά!......βρε λες πλάκα πλακα να πάρω καμία σακούλα;;;;; Ετσι...χαχαχαχα.....να νομιζει οτι γι'αυτο την πας εκει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
argentinos 10 Αυγούστου 2014 #57 Share 10 Αυγούστου 2014 (edited) Ναι βρε, αυτο ακόμα να πω στη γυναίκα και να ψάχνω για φθηνό δικηγόρο μετά!......βρε λες πλάκα πλακα να πάρω καμία σακούλα;;;;; Αν ειναι πολύ βαρια η παντόφλα ΜΗΝ πάρεις χααχχααχ (εεεελα μωρέ, σαγιονάρες φοράνε τωρα το καλοκαιρι, ειναι ποιο "ελαστικες") υγ: Οταν δεις την αμμο στην παραλια στο βουτουμι θα με θυμηθείς Έγινε επεξεργασία 10 Αυγούστου 2014 - argentinos Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 10 Αυγούστου 2014 #58 Share 10 Αυγούστου 2014 Αν ειναι πολύ βαρια η παντόφλα ΜΗΝ πάρεις χααχχααχ (εεεελα μωρέ, σαγιονάρες φοράνε τωρα το καλοκαιρι, ειναι ποιο "ελαστικες") υγ: Οταν δεις την αμμο στην παραλια στο βουτουμι θα με θυμηθείς Ξέρεις πως τσούζει η σαγιονάρα!!! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 13 Αυγούστου 2014 #59 Share 13 Αυγούστου 2014 Νάξο και Κουφονήσια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 14 Αυγούστου 2014 #60 Share 14 Αυγούστου 2014 Αυτή τη στιγμη βρίσκομαι στην παραλία Βουτούμι στους Αντίπαξους. Έχει πραγματικά μοναδική άμμο για Αφρικάνικο. Όσοι θέλετε να κάνετε προπαραγγελία στέλτε πμ για να φέρω αν ειναι εκσκαφέα!!!.....μπαααααχαχαχαχαχαχα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
argentinos 14 Αυγούστου 2014 #61 Share 14 Αυγούστου 2014 Αυτή τη στιγμη βρίσκομαι στην παραλία Βουτούμι στους Αντίπαξους. Έχει πραγματικά μοναδική άμμο για Αφρικάνικο. Όσοι θέλετε να κάνετε προπαραγγελία στέλτε πμ για να φέρω αν ειναι εκσκαφέα!!!.....μπαααααχαχαχαχαχαχα! εμ τα λεγα εγώ... προσοχή στην παντόφλα τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 15 Αυγούστου 2014 #62 Share 15 Αυγούστου 2014 Πανο στην εχω ετοιμη την δικαιολογια... "Τσαμπα ειναι, να μην παρω λιγη μιας και χρειαζεται συμπληρωμα το ενυδρειο? Μην χαλαμε λεφτα μες στην κριση...." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 15 Αυγούστου 2014 #63 Share 15 Αυγούστου 2014 Χίο σε 4 μερούλες. Άντε μας έχει φάει η ζέστη εδώ στην Αθήνα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 15 Αυγούστου 2014 #64 Share 15 Αυγούστου 2014 Καλα να περασετε οσοι θα πατε!!!! Εμεις γυρισαμε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris123 15 Αυγούστου 2014 #65 Share 15 Αυγούστου 2014 (edited) Αυτή τη στιγμη βρίσκομαι στην παραλία Βουτούμι στους Αντίπαξους. Έχει πραγματικά μοναδική άμμο για Αφρικάνικο. Όσοι θέλετε να κάνετε προπαραγγελία στέλτε πμ για να φέρω αν ειναι εκσκαφέα!!!.....μπαααααχαχαχαχαχαχα!Για κάνα 25-30 κιλά πόσο χρεώνεις; Καλές διακοπές Έγινε επεξεργασία 15 Αυγούστου 2014 - lefteris123 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 23 Αυγούστου 2014 #66 Share 23 Αυγούστου 2014 I`m back Δυο εβδομάδες στο "γυναικοχώρι" κοντά στα Κρέστενα Ηλείας και 5 μέρες στον Ψαθόπυργο στην Πάτρα. . . Καλά ήταν και φέτος αφού τα καταφέραμε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος