kalafan 3 Ιουλίου 2014 #1 Share 3 Ιουλίου 2014 (edited) Πληροφορίες:Ειδος ενυδρείου: ΧρυσοψαράδικοΔιαστάσεις: 80x40x40Όγκος: 128 λιτρα Αριθμος χρυσοψαρων: 5Άλλοι συγκάτοικοι : Φυτά: Anubias - Vallisneria gigantea - Crinum CalamistratumΔιακοσμητικά υλικά: Μαύρη χαλαζιακή άμμος, πετρες(χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.)Φόντο: βαμμενο μαυροΕξοπλισμος Φωτισμού/watt: 3 λεντοταινιες 6500κΔιάρκεια φωτισμού: 8 ωρεςΜέσα Φιλτράρισματος/αποδόσεις: FLUVAL 206Μέσα Θερμανσης: -Μέσα Ψύξης: 3 92ρηδες ανεμιστήρεςΛίπανση: -Παροχή CO2: -Ψύξη και θέρμανση ελέγχονται απο STC1000Παράμετροι:pH: 7,6Γενική σκληρότητα (GH): -Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): -Αμμωνία (ΝΗ3): 0Νιτρώδη (ΝΟ2): 0Νιτρικά (ΝΟ3): 10Αλλαγές νερού(% και συχνότητα): 30% ανά 7 ημέρεςΘερμοκρασία (μέση τιμή): 25Άλλες πληροφορίες: Το καπακι είναι DIY κατασκευή δική μου! Φωτογραφία(ες): https://www.youtube.com/watch?v=JmWAcz8YlRs&feature=youtu.be Έγινε επεξεργασία 3 Ιουλίου 2014 - kalafan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 3 Ιουλίου 2014 #2 Share 3 Ιουλίου 2014 (edited) Πολύ όμορφο ενυδρείο και σωστά οργανωμένο από θέμα φίλτρανσης και ψύξης Μοναδικά σχόλια είναι : 1. Το πλήθος των χρυσόψαρων. Είναι ακόμη μικρά κι όταν αρχίσουν να μεγαλώνουν θα πρέπει να αυξήσεις την ποσότητα και τη συχνότητα των αλλαγών Το pearlscale πρόσεξε το ιδιαίτερα. Θεωρούνται ευαίσθητα...ψάρια με πολλά προβλήματα Προσωπικά σ αυτά τα λίτρα, θα κρατούσα μέχρι 3 fancy 2. Οι πέτρες είναι όμορφες αλλά παραείναι μεγάλες για χρυσοψαράδικο. Σου τρώνε λίτρα και περιορίζουν τον χώρο για κολύμπι. Προσωπικά θα αφαιρούσα αρκετές ΥΓ : Το Crinum φύτεψε το λιγο πιο μέσα Έγινε επεξεργασία 3 Ιουλίου 2014 - Chocolate_Puma 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 3 Ιουλίου 2014 #3 Share 3 Ιουλίου 2014 Πολύ ωραίο ενυδρείο τα χρυσόψαρα πανέμορφα Και στο καπάκι που έφτιαξες φαίνεται οτι έχεις κάνει καλή δουλειά Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 3 Ιουλίου 2014 #4 Share 3 Ιουλίου 2014 Πολύ όμορφο ενυδρείο και τα χρυσόψαρα είναι πολύ φάτσες! Να τα χαίρεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 3 Ιουλίου 2014 #5 Share 3 Ιουλίου 2014 Πολυ φατσες ειναι! Ομορφο ενυδρειο! Να το χαιρεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
numb 11 Ιουλίου 2014 #6 Share 11 Ιουλίου 2014 Το πιο... αφρικάνικο χρυσοψαράδικο! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalafan 12 Ιουλίου 2014 Author #7 Share 12 Ιουλίου 2014 Το πιο... αφρικάνικο χρυσοψαράδικο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalafan 12 Ιουλίου 2014 Author #8 Share 12 Ιουλίου 2014 (edited) Update !!! Αφαιρεθηκαν αρκετες απο τις πετρες για να ελαφρυνει λιγο το τοπίο... Τα φυτα εχουν παρει τα πανω τους με τις λεντοταινιες, ιδιαιτερα το Crinum !!! https://www.youtube.com/watch?v=_RFRahnPmBQ Έγινε επεξεργασία 12 Ιουλίου 2014 - kalafan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 12 Ιουλίου 2014 #9 Share 12 Ιουλίου 2014 Πεντακάθαρο , μου αρέσει πολύ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 12 Ιουλίου 2014 #10 Share 12 Ιουλίου 2014 Να σου πω την ένστασή μου.....έχεις τις πέτρες και τα φυτά πολυ συμμετρικά τοποθετημένα, ειναι στη σειρά, σα να κανουν παρέλαση. Γιατι δε τα βάζεις λίγο πιο "άναρχα" να δώσεις λίγο πιο φυσικό ρητά στο στήσιμο; Τα ψαράκια δε, πολυ φάτσες. Να τα χαίρεσαι! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalafan 12 Ιουλίου 2014 Author #11 Share 12 Ιουλίου 2014 Να σου πω την ένστασή μου.....έχεις τις πέτρες και τα φυτά πολυ συμμετρικά τοποθετημένα, ειναι στη σειρά, σα να κανουν παρέλαση. Γιατι δε τα βάζεις λίγο πιο "άναρχα" να δώσεις λίγο πιο φυσικό ρητά στο στήσιμο; γιατι οχι? θα το δοκιμασω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraklis Elena 23 Οκτωβρίου 2014 #12 Share 23 Οκτωβρίου 2014 Πολυ ωραιο!!!!! Μου εδωσες ιδεα κ για το δικο μου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος