home 22 Μαρτίου 2007 #1 Share 22 Μαρτίου 2007 Καλησπέρα παιδιά!! Μεχρί πόσα λίτρα υπάρχει ενυδρείο με εσωτερικό φίλτρο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUTSI 22 Μαρτίου 2007 #2 Share 22 Μαρτίου 2007 δηλαδη μεχρι ποσα λιτρα ενυδρειο μπορεις να βαλεις εσωτερικο φιλτρο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
home 22 Μαρτίου 2007 Author #3 Share 22 Μαρτίου 2007 ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
In the pond 22 Μαρτίου 2007 #4 Share 22 Μαρτίου 2007 ναι Eσσωτερικά φίλτρα υπάρχουν για μεγάλα πράγματα, που να καλύπτουν εξίσου μεγάλα ενυδρεία. Το πρόβλημα στην περίπτωση του μεγάλου εσσωτερικού φίλτρου είναι και μεγάλος όγκος που παίρνει βασικά από τον οφέλιμο χώρο του ενυδρείου. Άσε που είναι και αντιαισθητικό. Έχω δει εσσωτερικό φίλτρο για 500λίτρα ενυδρείο. Μπορεί να έχει και μεγαλύτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUTSI 22 Μαρτίου 2007 #5 Share 22 Μαρτίου 2007 εγω ξερω εσωτερικα φιλτρα μεχρι 500 και βαλε λιτρα τημ ωρα.εγω εχω ενα 400 λιτρα την ωρα σε ενα 60 ενυδρειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
home 23 Μαρτίου 2007 Author #6 Share 23 Μαρτίου 2007 Κάτσε γιατι μπερδεύτικα τώρα! Εγώ έχω το record 70l και έχει το φίλτρο ενσωματωμένο μέσα.Τέτοιου στίλ εννοώ!!!Thankss Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackghost 23 Μαρτίου 2007 #7 Share 23 Μαρτίου 2007 νομιζω πως το 450λιτρο της jewel ειναι το μεγαλυτερο ενυδρειο με εγκατεστημενο εξαρχης το φιλτρο τουλαχιστον εγω δεν γνωριζω καποιο αλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος