Sturm 3 Ιουλίου 2014 #1 Share 3 Ιουλίου 2014 Λοιπον πατριωτακια το καλοκαιρακι εφτασε και η ωρα να ερθω στα πατρια εδαφη! Ξερω πως ειστε μπολικοι στο νησι και με μερικους τα λεμε λιγο παραπανω, ετσι λοιπον αν θελετε, στο διαστημα μεταξυ 27 Ιουλιου και 12 Αυγουστου, να κανουμε μια συναντησουλα να τα πουμε κι απο κοντα. Εγω μενω Σκαλα Ερεσσου. Ειμαι ανοιχτος για ολα τα μερη και δεν εχω κανενα προβλημα να μετακινηθω οποτε μπορουμε να κανουμε την συναντηση, αν βεβαια μαζευτουμε, οπου θελετε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 8 Ιουλίου 2014 #2 Share 8 Ιουλίου 2014 Καλα δεν παιζεσαι! Λιγο νωριτερα να ερχοσουν...θα ειμαι πισω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 8 Ιουλίου 2014 Author #3 Share 8 Ιουλίου 2014 Ποτε φευγεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 9 Ιουλίου 2014 #4 Share 9 Ιουλίου 2014 Θα ειμαι Αθηνα 21 πρωτα ο Θεουλης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 9 Ιουλίου 2014 Author #5 Share 9 Ιουλίου 2014 A δεν θα σε προλαβω. Αλλα εσενα δεν σε βλεπουμε εδω, θα σ εδουμε εκει; Καλα βασικα δεν βλεπω κινηση οποτε δεν με βλεπω να βλεπω κανεναν ετσι κι αλλιως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 10 Ιουλίου 2014 #6 Share 10 Ιουλίου 2014 Φιλαράκι μη σε νοιάζει ρε, αν μου πληρώσεις εμένα εισιτήρια, διαμονή και διατροφή για καμία 10αριά μέρες, σου υπόσχομαι οτι δε θα με δεις μονο στη συνάντηση αλλα θα με τρως στη μάπα απο το πρωί μέχρι το βραδυ για όλο το διάστημα που θα είσαι εκεί.....αυτο που θα σε ζορίζει βέβαια λιγάκι θα ειναι τα έξοδα για τη διατροφή μου μονο, κατά τ' αλλα είμαι πολυ βολικός! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 10 Ιουλίου 2014 Author #7 Share 10 Ιουλίου 2014 Φιλαράκι μη σε νοιάζει ρε, αν μου πληρώσεις εμένα εισιτήρια, διαμονή και διατροφή για καμία 10αριά μέρες, σου υπόσχομαι οτι δε θα με δεις μονο στη συνάντηση αλλα θα με τρως στη μάπα απο το πρωί μέχρι το βραδυ για όλο το διάστημα που θα είσαι εκεί.....αυτο που θα σε ζορίζει βέβαια λιγάκι θα ειναι τα έξοδα για τη διατροφή μου μονο, κατά τ' αλλα είμαι πολυ βολικός! Μονο τα εισητηρια δεν μπορω να σου κανω! Ολα τα αλλα ευχαριστως! Ελα εσυ και μη σε μελει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 16 Ιουλίου 2014 Author #8 Share 16 Ιουλίου 2014 Μια ανανεωση παιδια! Μα καλα που ειστε ολοι; Παραλια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 21 Αυγούστου 2014 Author #9 Share 21 Αυγούστου 2014 (edited) Tελικα μονος μου την εβγαλα το καλοκαιρι! Δεν πειραζει, αφου δεν ηρθε κανεις, ηπια τα ουζακια μου και πηρα το κινητο και τραβαγα φωτο! Το καστρο του Μολυβου με την φανταστικη θεα του! Έγινε επεξεργασία 21 Αυγούστου 2014 - Sturm 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 21 Αυγούστου 2014 Author #10 Share 21 Αυγούστου 2014 Το ηλιοβασιλεμα απο τη χωριουδαρα μου με την απιστευτη παραλια της! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 21 Αυγούστου 2014 #11 Share 21 Αυγούστου 2014 Χαχαχα εχεις πλάκα ρε συ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 21 Αυγούστου 2014 Author #12 Share 21 Αυγούστου 2014 Το βραδυ η βεραντα μου γινοταν κυνηγοτοπος για αραχνες και αρενα για διαφορα αλλα εντομα! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 21 Αυγούστου 2014 Author #13 Share 21 Αυγούστου 2014 Ενα απο τα θυματα! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 21 Αυγούστου 2014 Author #14 Share 21 Αυγούστου 2014 Το πιο τελειο ευρημα μου ομως ηταν αυτη η σαυρουλα Ablepharus Kitaibelii! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 21 Αυγούστου 2014 Author #15 Share 21 Αυγούστου 2014 Δυστυχως ολα καποια στιγμη τελειωνουν και ηρθε η ωρα της επιστροφης! Αντε και του χρονου! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGAPI7 22 Αυγούστου 2014 #16 Share 22 Αυγούστου 2014 1. Πολύ τέλειο το μπλουζάκι σου! 2. Καλός o μόλυβος.. Καλό το χωριό σου.. Αλλά σαν το Ιόνιο δεν υπάρχει!!! 3. Να είσαι γερός και να πας πάλι του χρόνου όπου επιθυμείς! 4. Τι είναι όλα αυτά τα ζουζούνια; Αυτό είναι σπίτι για να γυρίσεις θρίλερ.. Όχι για να μείνεις.. Και εσύ καθόσουν και τα έκανες και γουτσου γουτσου... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 22 Αυγούστου 2014 Author #17 Share 22 Αυγούστου 2014 1. Πολύ τέλειο το μπλουζάκι σου! 2. Καλός o μόλυβος.. Καλό το χωριό σου.. Αλλά σαν το Ιόνιο δεν υπάρχει!!! 3. Να είσαι γερός και να πας πάλι του χρόνου όπου επιθυμείς! 4. Τι είναι όλα αυτά τα ζουζούνια; Αυτό είναι σπίτι για να γυρίσεις θρίλερ.. Όχι για να μείνεις.. Και εσύ καθόσουν και τα έκανες και γουτσου γουτσου... 1. Eυχαριστω. 2. Ξεχασε το αυτο! Αιγαιο και παλι Αιγαιο! 3. Ξανα ευχαριστω. 4. Φυσιοδιφης γαρ! Τι να κανω αφου ξεμεινα απο παρεα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 22 Αυγούστου 2014 #18 Share 22 Αυγούστου 2014 (edited) Ρε φίλε, επειδή βλέπω πολύ μοναξιά, δε μου λες, ζητούσες απο τους τουρίστες να σε βγάζουν φωτογραφίες; Excuse me, can you take a picture of me? I'm all alone having vacation here cause nobody wants to deal with me!....thank you, just press this button. Υπάρχουν και οι selfie ρε φίλε! Έγινε επεξεργασία 22 Αυγούστου 2014 - Safarpn 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakisdraminos 22 Αυγούστου 2014 #19 Share 22 Αυγούστου 2014 με ποιο καραβι εφυγες και ποτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 22 Αυγούστου 2014 #20 Share 22 Αυγούστου 2014 Ωραιος ρε Θοδωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 22 Αυγούστου 2014 #21 Share 22 Αυγούστου 2014 (edited) χαχα , ωραίος ο Θοδωρής ! Να είσαι καλά και του χρόνου με υγεία να επισκεφτείς το νησί σου. Έγινε επεξεργασία 22 Αυγούστου 2014 - dpap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 22 Αυγούστου 2014 Author #22 Share 22 Αυγούστου 2014 Ρε φίλε, επειδή βλέπω πολύ μοναξιά, δε μου λες, ζητούσες απο τους τουρίστες να σε βγάζουν φωτογραφίες; Excuse me, can you take a picture of me? I'm all alone having vacation here cause nobody wants to deal with me!....thank you, just press this button. Υπάρχουν και οι selfie ρε φίλε! Ρε τι μοναξια, δεν βλεπεις ποσα ζουζουνια εχω! με ποιο καραβι εφυγες και ποτε? Τι εννοεις, απο Αθηνα για Λεσβο ή απο Λεσβο για Αθηνα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakisdraminos 22 Αυγούστου 2014 #23 Share 22 Αυγούστου 2014 νομιζα οτι εισουν στο μυτιληνη και ετυχε να ειμουν και εγω χθες και θα ηταν κριμα να μην λεγαμε καμια ενυδρειοκουβεεντα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 22 Αυγούστου 2014 Author #24 Share 22 Αυγούστου 2014 Πηγα 26 Ιουλιου και γυρισα 15 Αυγουστου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 22 Αυγούστου 2014 #25 Share 22 Αυγούστου 2014 Δεν πειραζει Θοδωρα που δεν συναντηθηκατε.....να 'σαι καλα να πας και του χρονου στο πανεμορφο νησι μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος