Sakisdraminos 19 Ιουλίου 2014 Author #101 Share 19 Ιουλίου 2014 Διορθωσε με αμα κανω λαθος ισχυει οτι οταν ειναι χαμηλα τα στοιχεια εχουν καλ.τερο χρωμα και οταν ειναι ψηλα καλητερη αναπτυξη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
timor 19 Ιουλίου 2014 #102 Share 19 Ιουλίου 2014 (edited) Εγώ χρησιμοποιώ παλιές τηλεκάρτες ή πιστωτικές και κάνουν τη δουλειά τέλεια χωρίς τη παραμικρή γρατσουνιά! Έγινε επεξεργασία 19 Ιουλίου 2014 - timor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakisdraminos 19 Ιουλίου 2014 Author #103 Share 19 Ιουλίου 2014 Για το καθαρισμα των τζαμιων ειναι πολυ καλη λυση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 19 Ιουλίου 2014 #104 Share 19 Ιουλίου 2014 Διορθωσε με αμα κανω λαθος ισχυει οτι οταν ειναι χαμηλα τα στοιχεια εχουν καλ.τερο χρωμα και οταν ειναι ψηλα καλητερη αναπτυξη; Για το KH με την τιμή κοντά στο 7.7 σε ένα reef Ενυδρειο βλέπεις το καλύτερο δυνατό χρωμα.. Με υψηλό KH τα χρώματα δεν είναι το ίδιο έντονα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakisdraminos 20 Ιουλίου 2014 Author #105 Share 20 Ιουλίου 2014 Σημερα καθαρισα την σιτα απο το ATS και εβγαλα 300μλ πρασιναδα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakisdraminos 21 Ιουλίου 2014 Author #106 Share 21 Ιουλίου 2014 μιας που μπηκαν ψαρακια 1 Pterapogon kauderni 1Halichoeres Chrysus 1 dasculus αμα το λεω καλα. τι αλλο να βαλω απο τα παρακατω? 1Halichoeres Chloropterus 1-2 Nemateleotris decora 1 Paracheilinus Carpenter 1Ptereleotris Evides 1 Lysmata Amboinensis 1 Thor Amboinensis Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 21 Ιουλίου 2014 #107 Share 21 Ιουλίου 2014 Να αποφυγεις το H.Chloropterus θα σου ξεκάνει σχεδον ολα τα ασπονδυλα στο μελλον απο σαλιγκαρια μεχρι γαριδες.... Τα υπολειπα στην λιστα σου ειναι μια καλες επιλογες με μια επιφύλαξη για την Thor μιας και σε αρκετες περιπτώσεις και αυτές οι γαριδες δημιουργούν θεματακια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakisdraminos 21 Ιουλίου 2014 Author #108 Share 21 Ιουλίου 2014 Ωραια θα βγαλω το ψαρι το ενα και την γαριδα και λεω να βαλω αλλο ενα μανταρινο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakisdraminos 21 Ιουλίου 2014 Author #109 Share 21 Ιουλίου 2014 Εχω μια υποψια και θελω να ακουσω τν γνωμη σας. Παρατηρησα οτι το ατς μαλλον ειναι πολυ δυνατο και αμα δεν ταισω δυο μερες με ζουμια αρχιζει να χαλαει. Η επιφανια ειναι 18*58 και τα φωτα 30βατ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakisdraminos 21 Ιουλίου 2014 Author #110 Share 21 Ιουλίου 2014 Μηπος θα πρεπει να κανω μικροτερη σιτα με περισσοτερα βατ? Εχω ειδι θεμα χορου και σκεφτομαι να μικρηνω την σιτα και να βαλω power led Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 21 Ιουλίου 2014 #111 Share 21 Ιουλίου 2014 18x58 ειναι καπως μεγαλο. Κανε κατι για να φρεναρεις την αποδοση της. Μικρότερο μέγεθος, μικρότερη φωτοπεριοδο, μικρότερος φωτισμός. Κατι απο ολα αυτα η ενας συνδυασμός τους θα σου δωσει το αποτέλεσμα που θες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakisdraminos 21 Ιουλίου 2014 Author #112 Share 21 Ιουλίου 2014 18x58 ειναι καπως μεγαλο. Κανε κατι για να φρεναρεις την αποδοση της. Μικρότερο μέγεθος, μικρότερη φωτοπεριοδο, μικρότερος φωτισμός. Κατι απο ολα αυτα η ενας συνδυασμός τους θα σου δωσει το αποτέλεσμα που θες. Μαλλον θα γινει αλλαγη σε ολο το συστημα μιας που θελω να κρατησω και την χαετο. Θα κοιταξω να κανω μαλλον καινουργια κατασκευη γιανα γλυτωσω και χορο στο ντουλαπι που ειναι φισκα!!! Την χαετο δεν θελω να την κλεισω γιατι ειναι η χαρα των κοπιποδων και αλλον οργανισμων πολαπλασιαζονται συνεχως.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 21 Ιουλίου 2014 #113 Share 21 Ιουλίου 2014 Είναι πολύ μικρό το χρονικό διάστημα για χαλάει η άλγη του ats.μπορει η δυνατότητα απομάκρυνσης να είναι αυξημένη αλλά να crashάρει σε 2 μέρες είναι περίεργο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakisdraminos 21 Ιουλίου 2014 Author #114 Share 21 Ιουλίου 2014 Είναι πολύ μικρό το χρονικό διάστημα για χαλάει η άλγη του ats.μπορει η δυνατότητα απομάκρυνσης να είναι αυξημένη αλλά να crashάρει σε 2 μέρες είναι περίεργο δεν ξερω παντος το φοβαμε λιγο!!!! και επιδι παιζει να παω διακοπες για δυο εβδομαδες δεν θελω να το δοκιμασω ειναι πολλες οι ωρες! αν δεν το βγαλω θα κοψω παρα πολυ της ωρες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 21 Ιουλίου 2014 #115 Share 21 Ιουλίου 2014 Εαν εχεις και χαετο και σκιμμερ και ατς νομιζω ειναι λογικο να κρεσαρη το ατς εαν δεν ταισεις δυο μερες... Η αλγη που πιανει το ατς ουσιαστηκα ειναι πιο "αδυναμος" οργανισμος μπροστα στην χαετο και χωρις τροφη ψωφαει πιο γρηγορα... Λογικα δεν μαζευει μεγαλα αποθεματα τροφης οπως κανουν τα περισσοτερα φυτα και ετσι καταστρεφεται ευκολα... Θα μου πεις εσυ λες για φυτα και η χαετο ειναι αλγη... Χχμμμ... Στο μυαλο μου η χαετο πιστευω οτι ειναι ανωτερος οργανισμος απ οτι ειναι μια απλη αλγη που την ψωφας πολυ γρηγορα εαν βρεις πως τρεφετε και απλα το κοψεις(νιτρηκα-φωσφορικα κτκπ).... Απλα μια γνωμη ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakisdraminos 21 Ιουλίου 2014 Author #116 Share 21 Ιουλίου 2014 Θα συμφωνισω με αυτα που λες!!! Και ειδικα για τι χαετο. Ειναι πολυ δυνατος οργανισμος και τραβαει αρκετες ουσιες απλα για το μονο που μειωνεκτει ειναι στην ταχυτητα που ρουφαει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 22 Ιουλίου 2014 #117 Share 22 Ιουλίου 2014 Η chaeto λειτουργεί σαν φυτό, τραβαει σταθερα και αποτελεσματικά. Απίστευτος παράγοντας σταθερότητας. Το ATS και ειδικότερα οι αλγες του (τριχοειδη κτλ κτλ), οφείλουν την ύπαρξη τους σε οτι περισσεύει στη φύση και στο ενυδρειο και εκμεταλευονται γρηγορα οτι περισσεύει. Λογικό μόλις στεγνωσε το ενυδρειο να παρει την κατω βόλτα. Εχεις και τεράστια επιφάνεια. Αν ειχες κατι ποιο μικρο θα ηταν πιστευω πολυ ποιο αποτελεσματικό και φιλικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakisdraminos 22 Ιουλίου 2014 Author #118 Share 22 Ιουλίου 2014 και εγω αυτο σκεφτομαι να κανω προς το παρων το δουλευω μεχρι νεοτερας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakisdraminos 23 Ιουλίου 2014 Author #119 Share 23 Ιουλίου 2014 Λοιπον σημερα αφου δεν επαθα εγκεφαλικο δεν θα παθω ποτε!!!! τεσπα μετα απο κατι διαπραγματευσεις με το ενυδρειο και γιανα εχω το κεφαλι μου ησυχο εβγαλα το ats και θα δολεψω με χαετο και ανθρακα μεχρι να ολοκληρωσω την νεα κατασκευη για ATS.. η νεα κατασκευη θα ειναι μικροτερη με δυνατο φως μεσα στο σαμπ με αεραντλια παρομοια με του Santa Monika! θελω να κρατησω της δυο υπερχιλησης καθαρες για παν ενδεχομενο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 23 Ιουλίου 2014 #120 Share 23 Ιουλίου 2014 Λοιπον σημερα αφου δεν επαθα εγκεφαλικο δεν θα παθω ποτε!!!! τεσπα μετα απο κατι διαπραγματευσεις με το ενυδρειο και γιανα εχω το κεφαλι μου ησυχο εβγαλα το ats και θα δολεψω με χαετο και ανθρακα μεχρι να ολοκληρωσω την νεα κατασκευη για ATS.. η νεα κατασκευη θα ειναι μικροτερη με δυνατο φως μεσα στο σαμπ με αεραντλια παρομοια με του Santa Monika! θελω να κρατησω της δυο υπερχιλησης καθαρες για παν ενδεχομενο! Εφοσον θα φυγεις με αδεια και το ATS δεν ειναι σταθερο εκανες την καλητερη δουλεια που το ξήλωσες........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakisdraminos 23 Ιουλίου 2014 Author #121 Share 23 Ιουλίου 2014 δεν φευγω με αδεια και δεν υπαρχει περιπτωση να φυγω αμα δεν ειναι αναγκαιο με αδεια απλα θελω να το κανω να ειναι 100% σιγουρο το ολο συστημα! επισις ψαχνω και δεν ξερω που να δω καποιο βραχικικλοτιρα σαν αυτο που βαζουν στης αναπληρωσεις αλλα να εχει μεγαλυτερη καθυστερηση... αμα ξερει καποιος φιλος ας βοηθισει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 23 Ιουλίου 2014 #122 Share 23 Ιουλίου 2014 δεν φευγω με αδεια και δεν υπαρχει περιπτωση να φυγω αμα δεν ειναι αναγκαιο με αδεια απλα θελω να το κανω να ειναι 100% σιγουρο το ολο συστημα! επισις ψαχνω και δεν ξερω που να δω καποιο βραχικικλοτιρα σαν αυτο που βαζουν στης αναπληρωσεις αλλα να εχει μεγαλυτερη καθυστερηση... αμα ξερει καποιος φιλος ας βοηθισει! Για τι δουλεια τον θελεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakisdraminos 23 Ιουλίου 2014 Author #123 Share 23 Ιουλίου 2014 οταν κανει διακοπη ρευματος και ξεκιναει μετα ξανα η αντλια επιστροφης μεχρι να βγαλουν οι σωληνες της υπερχιλσησης τον αερα να μην ξεκιναει η αναπληρωση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakisdraminos 31 Ιουλίου 2014 Author #124 Share 31 Ιουλίου 2014 Σημερα εψαξα λιγο το θεμα με την αναπληρωση και μαλλον βρηκα το α χρειαστω.... αυριο θα παω να το παρω απο ενα φυλο που ασχολιτε και καιρεες δοριφορικα και αλλα. πυκνοτης που εχω ειναι 63v 22mf και θα παω να παρω τον μεγαλυτερο που εχει. μου ειπε οτι υπαρχουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakisdraminos 31 Ιουλίου 2014 Author #125 Share 31 Ιουλίου 2014 ο πυκνοτης αυτος κραταει περιπου 3 sec και θα παρω ενα που να ειναι πανω απο 15! επισις εχω ενα θεμα ακομα το θεμα με την υπερχιληση που μου κανει θορυβο. αμα την φιμωσω και κανει διακοπη μετα ξενεριζει. αμα το εχω ανοιχτο ουτε για πλακα δεν καθεσε στο σαλονι!! τι μπορω να βαλω να ησυχάσω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος