niknik 11 Μαίου 2016 #601 Share 11 Μαίου 2016 Σακη ωραιες φωτο γεματες υγεια[οι ακρο εννοω] μην αλλαξεις κατι προσεχε γιατι με την προσθηκη των νεων κυκλοφορητων μην εχεις κανα θεματακι, μπραβο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakisdraminos 13 Μαίου 2016 Author #602 Share 13 Μαίου 2016 Σακη υπεροχα τα κοραλακια σου Θα γινουν τερατα!!!!! Αμηνννννννννννννννν! Υπέροχα κοράλια!! Ευχαροστω Λουκα Μπραβο σακαρε,πανεμορφες φωτο και ακομα πιο ομορφα κοραλια με πολυ ωραια χρωματα Συνεχισε οτι κανεις και με το καλο να σου ερθουν και οι αντλιες! Ευχαριστουμε που μοιραστηκες τις φωτο! Μεγεια και το σκιμμερ....αν και ειναι περιττο εργαλειο Μιχαλη ευχαριστω για τα καλα σου λογια ! Περιμενω με τους κυκλοφοριτες να παρω λιγο αναπτυξη! Ειμουν πολυ χαμηλα γιαα SPs Σακη ωραιες φωτο γεματες υγεια[οι ακρο εννοω] μην αλλαξεις κατι προσεχε γιατι με την προσθηκη των νεων κυκλοφορητων μην εχεις κανα θεματακι, μπραβο σου Nικο είμαι πολύ χαμηλά σε κυκλοφορία ! Κάτω από 45κυκλοφορια και έχω κάποια σημεία που δεν έχει σχέδιον καθόλου ροή! Πιστεύω να τουμπανιασουν αρκετά τα κοράλλια, φυσικά θα γίνει η απαραίτητη προσαρμογή στην τρικυμιά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 10 Ιουλίου 2016 #603 Share 10 Ιουλίου 2016 Σακη καμια φωτο θα δουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakisdraminos 12 Ιουλίου 2016 Author #604 Share 12 Ιουλίου 2016 Σακη καμια φωτο θα δουμε? Νικ ειμαι σε περιεργη φαση τα κοραλια εχουν φουλ αναπτυξη αλλλα αλλαζω κοραλλια εστειλα καποια σε φιλο στην πτολεμαιδα! Θα κρατησω τα κοραλλια που ειναι λιγο τουμπανο απο αλλα απλα ! πιστευω σε ενα μηνα να ειμαι κομπλε! τωρα υπαρχουν κενα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 22 Ιουλίου 2016 #605 Share 22 Ιουλίου 2016 Εγινε μεταφορα του θεματος στη σωστη κατηγορια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 2 Σεπτεμβρίου 2016 #606 Share 2 Σεπτεμβρίου 2016 Νικ ειμαι σε περιεργη φαση τα κοραλια εχουν φουλ αναπτυξη αλλλα αλλαζω κοραλλια εστειλα καποια σε φιλο στην πτολεμαιδα! Θα κρατησω τα κοραλλια που ειναι λιγο τουμπανο απο αλλα απλα ! πιστευω σε ενα μηνα να ειμαι κομπλε! τωρα υπαρχουν κενα! Ο μηνας περασε Σακη.........φωτο θα δουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakisdraminos 10 Ιανουαρίου 2018 Author #607 Share 10 Ιανουαρίου 2018 (edited) Καλή Χρόνια σε όλους τους παθων(χομπιστες)!! Υγεία και ευτυχία! https://youtu.be/OvjRRPnSNbs Έγινε επεξεργασία 10 Ιανουαρίου 2018 - Sakisdraminos 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 10 Ιανουαρίου 2018 #608 Share 10 Ιανουαρίου 2018 Καλή χρονιά με υγεία. Ένας υπέροχος ύφαλος. Μπράβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sriz 10 Ιανουαρίου 2018 #609 Share 10 Ιανουαρίου 2018 Υπέροχο φιλε μου.μπραβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakisdraminos 16 Φεβρουαρίου 2018 Author #610 Share 16 Φεβρουαρίου 2018 (edited) Ευχαριστω για της ευχες σας ! Το ενυδρειο παει πολυ καλα .... Έγινε επεξεργασία 16 Φεβρουαρίου 2018 - Sakisdraminos 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 17 Φεβρουαρίου 2018 #611 Share 17 Φεβρουαρίου 2018 το ενυδρείο όντως πάει πολυ καλά Σάκη! πανέμορφο τρεχεις ακόμα ζεο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 19 Φεβρουαρίου 2018 #612 Share 19 Φεβρουαρίου 2018 On 16/2/2018 at 6:44 ΜΜ, το μέλος Sakisdraminos έγραψε: Ευχαριστω για της ευχες σας ! Το ενυδρειο παει πολυ καλα .... Πολύ ωραίο αποτέλεσμα. Απο φωτισμό έχεις αυξήσει τα λεντ η είσαι όπως το είχα δει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος